Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα ακόμα τεράστιο + του strafe RGB vs K70 RGB είναι οτι έχει USB θύρα το strafe.Kαι ένα - του οτι δεν έχει multimedia keys το strafe.Και επιβεβαιώνω απο προσωπική εμπειρία οτι ο φωτισμος του strafe RGB είναι ότι καλύτερο υπάρχει.Περιμένω το eshop να το φέρει το πρώτο δεκαήμερο του Iανουαρίου με κόκκινους switch για να το χτυπήσω.Ο κολλητός μου το πήρε με καφέ αλλά εγώ λογω συνήθειας(κάτοχος Κ70 rgb red switches) θέλω κόκκινα.

ΥΓ.τα μπλέ switches παιδιά κάνουν τρομερό θόρυβο.Δοκιμάστε τα πριν τα πάρετε.Δεν κάνουν για games (MOBA=red switches,FPS=brown switches)για κανένα λόγο και πραγματικά κανείς δίπλα σας δεν θα γουστάρει αυτό τον θόρυβο.

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα ακόμα τεράστιο + του strafe RGB vs K70 RGB είναι οτι έχει USB θύρα το strafe.Kαι ένα - του οτι δεν έχει multimedia keys το strafe.Και επιβεβαιώνω απο προσωπική εμπειρία οτι ο φωτισμος του strafe RGB είναι ότι καλύτερο υπάρχει.Περιμένω το eshop να το φέρει το πρώτο δεκαήμερο του Iανουαρίου με κόκκινους switch για να το χτυπήσω.Ο κολλητός μου το πήρε με καφέ αλλά εγώ λογω συνήθειας(κάτοχος Κ70 rgb red switches) θέλω κόκκινα.

ΥΓ.τα μπλέ switches παιδιά κάνουν τρομερό θόρυβο.Δοκιμάστε τα πριν τα πάρετε.Δεν κάνουν για games (MOBA=red switches,FPS=brown switches)για κανένα λόγο και πραγματικά κανείς δίπλα σας δεν θα γουστάρει αυτό τον θόρυβο.

Τόσο καλύτερο το Strafe?? Μου ακούστηκε κάπως να έχεις το K70 RGB και να θες να πας στο Strafe...(Αλλά για να το λες, και να το έχεις δει κάτι ξέρεις..)..

Και μιας και το έχεις δει από κοντά, η κατασκευή του Strafe είναι από πλαστικό ή σαν του K70?

Επιπλέον τι θα πρότεινες σαν περισσότερο θόρυβο μεταξύ Red και Brown? (μιας και δεν βγαίνουν με blue..)..

Δημοσ.

To strafe έχει πολύ ποιοτικό πλαστικό απέξω,μέσα αλουμίνιο είναι και αυτό.Πολύ καλή αίσθηση πάντως.Ο Φωτισμός έχει τεράστια διαφορά.Είναι χαόδης διαφορά λόγω άσπρου πάτου που έχει το strafe κάτω απο τα κουμπιά και πολύ καλύτερων LED.Σε θόρυβο τα red με τα brown ίδια είναι.Τα blue όμως έτσι και πας σε κανένα internet cafe κινδυνεύεις να σου το κάνουν κωλάρο...Εγώ προσωπικά θα απαιτούσα να φύγεις απο κοντά μου.Είναι πραγματικά τραγικός ο θόρυβος,σου σπάει τα νεύρα.

Δες στο youtube κανένα video Κ70 RGB vs STRAFE RGB και θα καταλάβεις.

Overall καλύτερα για games θεωρούνται τα RED απο την πλειοψηφεία των παιχτών.Είναι άμμεσο το πάτημα.Ενώ τα brown λίγο μετά την μέση της διαδρομής έχουν μια μικρή επαναφορά(φίλοι που λιώνουν στο CS GO και ο αδερφός μου προτειμούν αυτά για FPS).Εγώ παίζω με red 7 χρόνια περίπου δεν μπορώ με την καμία να παίξω με άλλο τύπο switch γιατί τα έχω συνηθίσει και παίζω σε αρκετά competitive επίπεδο τα MOBA.(πχ.Diamond στο LoL) που εκεί η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

To strafe έχει πολύ ποιοτικό πλαστικό απέξω,μέσα αλουμίνιο είναι και αυτό.Πολύ καλή αίσθηση πάντως.Ο Φωτισμός έχει τεράστια διαφορά.Είναι χαόδης διαφορά λόγω άσπρου πάτου που έχει το strafe κάτω απο τα κουμπιά και πολύ καλύτερων LED.Σε θόρυβο τα red με τα brown ίδια είναι.Τα blue όμως έτσι και πας σε κανένα internet cafe κινδυνεύεις να σου το κάνουν κωλάρο...Εγώ προσωπικά θα απαιτούσα να φύγεις απο κοντά μου.Είναι πραγματικά τραγικός ο θόρυβος,σου σπάει τα νεύρα.

Δες στο youtube κανένα video Κ70 RGB vs STRAFE RGB και θα καταλάβεις.

Overall καλύτερα για games θεωρούνται τα RED απο την πλειοψηφεία των παιχτών.Είναι άμμεσο το πάτημα.Ενώ τα brown λίγο μετά την μέση της διαδρομής έχουν μια μικρή επαναφορά(φίλοι που λιώνουν στο CS GO και ο αδερφός μου προτειμούν αυτά για FPS).Εγώ παίζω με red 7 χρόνια περίπου δεν μπορώ με την καμία να παίξω με άλλο τύπο switch γιατί τα έχω συνηθίσει και παίζω σε αρκετά competitive επίπεδο τα MOBA.(πχ.Diamond στο LoL) που εκεί η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.

Μπορεί να σου φανεί παράξενο αλλά το θέλω περισσότερο για πληκτρολόγηση παρά για gaming..και επειδή θα το χρησιμοποιώ σε open space αν κατάλαβα από τα λεγόμενα σου τα blue πρέπει να ενοχλούν αρκετά....

Δημοσ.

Μπορεί να σου φανεί παράξενο αλλά το θέλω περισσότερο για πληκτρολόγηση παρά για gaming..και επειδή θα το χρησιμοποιώ σε open space αν κατάλαβα από τα λεγόμενα σου τα blue πρέπει να ενοχλούν αρκετά....

Όχι απλά ενοχλούν...Σπάνε @@

• Like 1
Δημοσ.

Καλή Χρονιά σε όλους!!!

Επειδή βρίσκομαι και γω σε αναζήτηση για μηχανικό (μιας και το G15 μας αφήνει σιγά σιγά) θέλω να ρωτήσω κάτι.

Το software της Corsair πως είναι? Δεν με νοιάζει η δυσκολία στο σετάρισμα, αλλά αν έχει bugs klp γιατί στο link τα έχουνε κάνει μαντάρα!! Δίνεις που δίνεις (αν καταλήξεις σε κάτι δικό της εννοω) ένα σκασμό χρήματα, τέτοια να μας λείπουν.

Δημοσ.

Έβγαλαν και Mx Silent switches? Καινούργιο strafe rgb with Mx Silent switches..

Υποτίθεται κάνουν λιγότερο θόρυβο από τα reds αν έχω καταλάβει καλά..

Τόσο θόρυβο κάνουν πια?

Δημοσ.

Αν θελει ο κοσμος κουβεντα πανω στα μηχανικα πληκτρολογια θα προτεινα να ανοιχτει ξεχωριστο θεμα,γιατι οσο να ναι να μιλαμε σε θεμα με τιτλο''μηχανικο πληκτρολογιο σε καλη τιμη''και για τα Corsair των 140+ευρω δεν πανε μαζι νομιζω :P

• Like 3
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γνωριζει κανενας καποιο καταστημα που να εχει το Corsair Strafe RGB με MX blue switches??

Δημοσ.

Γνωριζει κανενας καποιο καταστημα που να εχει το Corsair Strafe RGB με MX blue switches??

Source.png Πηγή: Corsair

Μόνο πρόσεχε γιατί το συγκεκριμένο είναι EN layout. Αν δε σε πειράζει αλλιώς κάνε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα αν το φέρνουν σε US layout.

Μόλις είδα ότι δεν είναι RGB αυτό που έβαλα σόρυ. Δε βλέπω να υπάρχει Ελλάδα αυτό που ζητάς. Τους μπλε γιατί τους προτιμάς θέλεις θόρυβο;

Δημοσ.

Source.png Πηγή: Corsair

Μόνο πρόσεχε γιατί το συγκεκριμένο είναι EN layout. Αν δε σε πειράζει αλλιώς κάνε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα αν το φέρνουν σε US layout.

Μόλις είδα ότι δεν είναι RGB αυτό που έβαλα σόρυ. Δε βλέπω να υπάρχει Ελλάδα αυτό που ζητάς. Τους μπλε γιατί τους προτιμάς θέλεις θόρυβο;

αποτι εχω διαβασει ειναι ιδανικα για γραψιμο και ο θορυβος που κανουνε ακουγεται ωραιος στα αυτια μου

Δημοσ.

αν η δουλειά είναι τo typing στο τέλος καταλήγεις στους μπλε διακόπτες απο cherry mx.

ακόμα και οι καφέ διακόπτες είναι ένας συμβιβασμός, αλλά οι μπλε δεν κάνουν για gaming με την καμία.

από την άλλη οι κόκκινοι-μαύροι δεν κάνουν για typing, είναι άχρηστοι εκτός από το gaming.

οι καφέ είναι all around αλλά τα κάνουν όλα μέτρια

δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα

Δημοσ.

Εντάξει κάπου στη μέση από αυτά που λες είναι η πραγματικότητα. Τους έχεις δοκιμάσει όλους και έχεις τέτοια άποψη; Εγώ έχω RED και μια χαρά typing κάνω σίγουρα δεν είναι το τέλειο αλλά το συνηθίζεις. Όλα είναι θέμα συνήθειας, απλά θεωρώ ότι κάποιος που τα θέλει όλα από ένα μηχανικό τότε θα πρέπει να πάει σε καφέ για να είναι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

όχι, δεν τους έχω δοκιμάσει όλους σε μακράς διάρκειας τέστ, μόνο τους μπλε

χωρίς εσωτερικά ο-rings και χωρίς να πατιέται το πλήκτρο μέχρι το τέρμα, αλλά μέχρι εκεί που «σπάει», οι μπλε διακόπτες γράφουν αιθέρια

ο θόρυβος δεν είναι πρόβλημα εκτός αν ενοχλεί τους άλλους (γραφείο κλπ)

για gaming όμως δεν κάνουν, είναι ελαφρώς χειρότεροι από τους rubber

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...