nikolakis83 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Iδιος θορυβος ειναι τα brown με τα red! Οι διακοπτες δν κανουν θορυβο καθολου και οτι ακουγεται ειναι το πλητρο να χτυπαει κατω! Οι διαφορες ειναι μικρες τα red ειναι μονοκοματος ενω στα brown περιπου στην μεση νιωθεις σαν να σε πεταει λιγο προς τα πανω! Ειναι ακριβως το ενδιαμεσο απο blue και red! Και πιστευω ειναι το ιδανικο και για γραψιμο και για gaming μιας και εχει τα καλα και των δυο! Εγω προτεινω καφε διακοπτες μ αρεσαν αρκετα! Αλλα ειναι γουστα αυτα κλτρα να το δεις πρωτα πρωτου παρεις εγω πχ ειχα απογοητευτει λιγο στην αρχη γτ νομιζα θα ειναι σαν τους μπλε απλα χωρις τον click ηχο αλλα τλκα πιο πολυ σαν τους κοκκινους θα τους χαρακτηριζα παρα τους μπλε! Το εχω μια βδομαδα τωρα και πραγματικα γραφω πολυ πιο γρηγορα ,χαιρομαι να γραφω οσο πιο πολυ μπορω και στο gaming διαφορα δν βρηκα (σε επιδωσεις) απλα νιωθω πιο ξεκουραστα τα χερια μυο! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..Η αλήθεια είναι οτι μου αρέσουν περισσότερο τα clicky switches (Blue,Green) αλλά λογω του ότι θα το έχω σε open space με πολλά άτομα μαζι φοβάμαι ότι θα ενοχλεί + το γεγονός ότι η corsair δεν έχει βγάλει ακόμη RGB έκδοση με Blue Switches (K70 ή K95).. Οπότε για αυτό ψάχνω έστω την πιο clicky έκδοση μεταξύ Brown & Red.. Όπως μου πρότεινες και εσύ προσπαθώ να βρω κάποιο μαγαζί που να έχει Corsair αλλά μάταια..Έχω γυρίσει την Αθήνα αλλά πουθενά.. Αν επιτρέπεται εσύ από που το αγόρασες??
2.1Ohm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 To rapid-i εχω απο Κοτσοβολο!Κανενα απο τα δυο δν ειναι clicky ειναι και τα 2 αθορυβα(οι μηχανισμοι τουλαχιστον) απλα οι καφε εχουν και ενα τιναγμα (bump) ενω οι κοκκινοι ειναι μονοκοματοι! ΕΙναι τι προτιμας και τα 2 εχουν σχεδων ιδια αισθηση εμενα οι κοκκινοι δν μ αρεσαν καθολου ειδικα για γραψιμο οτι να ναι πατουσα και μ φανικαν πιο μαλακοι!Aμα θες clicky Razer μν παρεις αμα θες παρε καποιο με blues (αλλα δν ειναι για gaming ,ετσι λεν τουλαχιστον εμενα πιστευω θα με βολευαν απειρα) !
the other one Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Όσοι έχετε blue switches έχετε κάποιο θέμα με το θόρυβο; Προσωπικά σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο με blues αλλά ενώ στο δωμάτιο είμαι μόνος μου είναι μεσοτοιχία με τη κρεβατοκάμαρα των γονιών μου πιστεύετε να χω θέμα τα βράδια; 1
Constant1ne Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει τρομερή έλλειψη από mechanical πληκτρολόγια στην αγορά ή είναι ιδέα μου; Μου κάνει εντύπωση γιατί υπάρχει ζήτηση. Ψάχνω να βρω ένα οικονομικό κατά προτίμηση brown και είναι όλα εξαντλημένα.
nikolakis83 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει τρομερή έλλειψη από mechanical πληκτρολόγια στην αγορά ή είναι ιδέα μου; Μου κάνει εντύπωση γιατί υπάρχει ζήτηση. Ψάχνω να βρω ένα οικονομικό κατά προτίμηση brown και είναι όλα εξαντλημένα.Το πιο οικονομικό που έχω πετύχει είναι το Coolermaster Trigger Z στον Κωτσόβολο και ενώ στο σαιτ το βγάζει ότι το φέρνουν κατόπιν παραγγελίας το έχω βρει ετοιμοπαράδοτο σε τουλάχιστον δύο καταστήματα που πήγα..
2.1Ohm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το πιο οικονομικό που έχω πετύχει είναι το Coolermaster Trigger Z στον Κωτσόβολο και ενώ στο σαιτ το βγάζει ότι το φέρνουν κατόπιν παραγγελίας το έχω βρει ετοιμοπαράδοτο σε τουλάχιστον δύο καταστήματα που πήγα.. Δεν υπαρχει ετοιμοπαραδωτο πουθενα! Μονο το rapid-i ! Πριν μια βδομαδα πηγα ηθελα το ΤΚ βεβαια αλλα μου ειπε οτι αυτο και το trigger ειναι παλια μοντελα και θα τα φερουν ΜΟΝΟ αν τα παραγγειλουν απο το εξωτερικο απο την CM που θα κανει στην κλτρη περιπτωση 2 βδομαδες! (δν με ενοιαζε βεβαια το trigger καθως ηθελα κατι compact αλλα και παλι σιγα μν περιμενα 2-3 βδομαδες) και αμεσα διαθεσιμο ειχαν το rapid αλλα και αυτο σε μερικα καταστηματα (κυριως αθηνα) βορια Ελλαδα τπτ ,ουτε Θεσσαλονικη και μ το εφερανα απο Αθηνα!
nikolakis83 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δεν υπαρχει ετοιμοπαραδωτο πουθενα! Μονο το rapid-i ! Πριν μια βδομαδα πηγα ηθελα το ΤΚ βεβαια αλλα μου ειπε οτι αυτο και το trigger ειναι παλια μοντελα και θα τα φερουν ΜΟΝΟ αν τα παραγγειλουν απο το εξωτερικο απο την CM που θα κανει στην κλτρη περιπτωση 2 βδομαδες! (δν με ενοιαζε βεβαια το trigger καθως ηθελα κατι compact αλλα και παλι σιγα μν περιμενα 2-3 βδομαδες) και αμεσα διαθεσιμο ειχαν το rapid αλλα και αυτο σε μερικα καταστηματα (κυριως αθηνα) βορια Ελλαδα τπτ ,ουτε Θεσσαλονικη και μ το εφερανα απο Αθηνα! Τι να σου πω..Εγώ το βρήκα στο κατάστημα του Αεροδρομίου και στο κατάστημα στη Συγγρού πριν από καμία εβδομάδα..(Εκτός και αν τα πήραν άμεσα αφότου τα είδα..)
2.1Ohm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Την περασμενη δευτερα εγινε η παραγγελια και η κοπελα που εκανα μου ειπε ακριβως αυτο που σου λεω!Πανε να ρωτησεις κλτρα γιατι ποτε δν ξες τι γινεται και Κοτσοβολος ειναι αυτος..
AbyssD Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το point μου είναι πως μιλάμε για ένα προϊόν που προωθειται από τη corsair ως budget MK. Που ούτε budget το λες αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα. Τώρα τα cons που βλέπω να αναφέρονται μου ακούγονται λίγο αστεία, ένα σοβαρό θέμα που είχε το k70 ήταν τα leds τα οποία αφορούσαν μόνο τη μπλε έκδοση και η οποία για αυτό το λόγο τερματίστηκε κατά τα άλλα οκ να χαμε να λέγαμε. Δε ξέρω η δική μου λογική λέει πως εφόσον τα σκας που τα σκας ας πάρεις κάτι premium. Τώρα οκ ο καθένας ό,τι θέλει κάνει με τα λεφτά του προσωπικά και τα 170 ευρώ μου ακούγονται πάρα πολλά το να δώσω άλλα 30 για κάτι που μπορεί να είναι 3 κλικ πιο πάνω σε ποιότητα δε μου ακούγεται παράλογο. Χωρίς να έχω κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου έτσι, καθαρή σπέκουλα. Αν βγει κάποιος που να έχει το strafe και έχει άλλη άποψη πάσο. Αλλά ξανά λέω για μένα το best deal και από άποψη τιμής θα ήταν να ditch το rgb και να πας σε μονόχρωμο κ70 στα 155. Αλλά οκ θα μου πεις αν σε ενδιέφερε απλά η ποιότητα έπαιρνες κι ένα xt στα 90 ευρώ και τέλειωνε εκεί η ιστορία. Καλησπερα. Θελω να σε ρωτησω για το K70 ειδα οτι εχει μια εκδοση με μπλε led απο κατω και μαλλον αυτη την εκδοση θα επαιρνα.. Εσυ αναφερεσαι σε αυτη την εκδοση οτι παρουσιασε προβληματα με τα Led του?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 που το βρηκες το k70?εγω που το ψαχνα δεν το εχει σχεδον πουθενα και οπου το εχει ειναι πιο ακριβο και απο το καινουριο το strafe
Zergoulini Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 πρωτα απο ολα η διαφορα ειναι στα 30 ευρο...ωστοσο για την ποιοτητα που λες νμζ υπερβαλεις λιγο...ναι ειναι πλαστικο σε σχεση με το k70 αλλα μαλλον η ποιοτητα του θα ειναι αρκετα καλη ασε που ισως ειναι και καλυτερο για καθημερινη χρηση για να μην αφηνει δαχτυλιες και δεν ξερω γω τι αλλο...ουτως η αλλως δεν νμζ οτι ειναι το μονο μηχανικο που εχει πλαστικο σωμα...μαλλον το k70 αποτελει εξαιρεσει ομως κοστιζει 200 ευρο... και απο τι βλεπω σε κατι τετοια Post https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/3la7g3/k70_rgb_vs_strafe_rgb_which_would_you_choose_and/ ας εχει πλαστικο σωμα αν εχουν φτιαξει ολα τα αλλα προβλματα του k70... Λοιπον καταρχας το corsair strafe rgb ειναι πανω σε αλλουμινιο οπως ακριβως το κ70 rgb, απλα το strafe εχει και πλαστηκο καλυμα απο πανω. Επισεις το strafe rgb εχει 2 συμαντικα προταιρηματα και ενα μειονεκτημα. 1 προτερημα, πλεον εχει αληθεινα 16 εκατομηρια χρωματα. Το κ70rgb απεδηδε μεχρι 512. 2, το strafe εχει πλεον ασπρη βαση. Ο φωτισμος μερα με την νυχτα με το k70. Το μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει ξεχωριστο κουμπακι η ροδελα για το volume. Αν μπορεις να ζησεις χωρις αυτο τοτε το strafe rgb ειναι ποιο βελτιομενο απο το k70 rgb. Lol σορυ για τα ορθογραφικα λαθη αλλα γραφω απι κινητο.
nikolakis83 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπον καταρχας το corsair strafe rgb ειναι πανω σε αλλουμινιο οπως ακριβως το κ70 rgb, απλα το strafe εχει και πλαστηκο καλυμα απο πανω. Επισεις το strafe rgb εχει 2 συμαντικα προταιρηματα και ενα μειονεκτημα. 1 προτερημα, πλεον εχει αληθεινα 16 εκατομηρια χρωματα. Το κ70rgb απεδηδε μεχρι 512. 2, το strafe εχει πλεον ασπρη βαση. Ο φωτισμος μερα με την νυχτα με το k70. Το μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει ξεχωριστο κουμπακι η ροδελα για το volume. Αν μπορεις να ζησεις χωρις αυτο τοτε το strafe rgb ειναι ποιο βελτιομενο απο το k70 rgb. Lol σορυ για τα ορθογραφικα λαθη αλλα γραφω απι κινητο. Μιας και στο εξωτερικό έχουν βγάλει και πουλάνε K70 RGB 2016 μοντέλο (και Κ95 αντίστοιχα) μήπως έχουν διορθωθεί τα προβλήματα που είχε και "κληρονόμησε" και τα καλούδια του Strafe RGB?? Για το Razer BlackWidow Chroma τι γνώμη έχετε?? Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2015 από nikolakis83
Zergoulini Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και στο εξωτερικό έχουν βγάλει και πουλάνε K70 RGB 2016 μοντέλο (και Κ95 αντίστοιχα) μήπως έχουν διορθωθεί τα προβλήματα που είχε και "κληρονόμησε" και τα καλούδια του Strafe RGB?? Για το Razer BlackWidow Chroma τι γνώμη έχετε?? Οχι δυστηχως. Αν σε ενδιαφερει ο φωτισμος, πρεπει να δεις την χαοτικη διαφορα απο strafe σε k70rgb. Razer οχι με την καμια. Το ποιο πιθανων να σου χαλασει πανω στον χρονο.
the other one Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα. Θελω να σε ρωτησω για το K70 ειδα οτι εχει μια εκδοση με μπλε led απο κατω και μαλλον αυτη την εκδοση θα επαιρνα.. Εσυ αναφερεσαι σε αυτη την εκδοση οτι παρουσιασε προβληματα με τα Led του? Ναι για την έκδοση με τα μπλε leds έλεγα τους βγήκε προβληματική αφού σε πολλούς τους καίγονταν leds πάνω στο χρόνο. Στα κόκκινα δεν έχω παρατηρήσει να αναφέρουν κάτι. Αν εσύ έχεις βρει κάποια τέτοια έκδοση με μπλε leds μάλλον θα πρόκειται για κάποια παλιά παρτίδα που ξέμεινε. Μιλάμε όμως για leds πάντα έτσι δεν έχει να κάνει ο τύπος του switch. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα