La_MoRt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ σαν κάτοχος του k70 RGB δε το αλλάζω με κανένα. Παιδιά το πληκτρολόγιο είναι χάσιμο απλά. Αρκεί να μη σας ενοχλεί ο θόρυβος. Γιατί ελαφρώς ακούγεται. Πάντως για διαφορά μόνο 30€ και πλαστικό αντί για μεταλλικό πιστεύω δεν αξίζει. Άλλη ανθεκτικότητα το ένα άλλη το άλλο. 1
Maktro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 έχω διαβάσει ότι τα RGB έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν πρόβλημα στα led.. για corsair τουλάχιστον.. αλουμίνιο και πλαστικό δεν μπορώ να σκεφτώ για πιο λόγο είναι καλύτερο το αλουμίνιο από ένα καλο πλαστικό σε αυτό το θέμα, αν και φαίνεται πιο τσίλικο, pretty sure είναι περισσότερο για λόγους marketing.. Στα led πάντως όλα τα πληκτρολόγια έχουν θέματα, σε όσα forum έχω δει όλοι προβλήματα με τα led έχουν(ok όχι όλοι, αλλα αρκετή).. είτε είναι 品牌烧毁 η μάρκα του πληκτρολογίου είτε είναι corsair.. μονο για τα ducky δεν έχω δει πολλά παράπονα για τα led, αλλα και αυτό ίσος επειδή δεν είναι και τόσο international..
La_MoRt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Το ίδιο είναι να αγοράζεις πλαστικό προϊόν με 170 € και το ίδιο είναι να αγοράζεις αλουμινένιο με 30€ ακριβότερα; Εγώ αυτό που λέω είναι ότι για πλαστικό τόσα λεφτά δεν αξίζουν. Το K70 RGB είναι υπερεκτιμημένο ίσως αλλά δεν έχεις τίποτα να του προσάψεις. Πιστεύω ότι λόγω χαμηλότερης ποιότητας υλικών θα έπρεπε να έχουν κόψει και άλλο από το strafe. 1
Maktro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ισχύει για την τιμή, στην γερμανία και στην ιταλία τα βρήκα με 20 euro διαφορα τιμής RIP
nikolakis83 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ σαν κάτοχος του k70 RGB δε το αλλάζω με κανένα. Παιδιά το πληκτρολόγιο είναι χάσιμο απλά. Αρκεί να μη σας ενοχλεί ο θόρυβος. Γιατί ελαφρώς ακούγεται. Πάντως για διαφορά μόνο 30€ και πλαστικό αντί για μεταλλικό πιστεύω δεν αξίζει. Άλλη ανθεκτικότητα το ένα άλλη το άλλο.Μιας και το ζαχαρώνω εδώ και καιρό το K70 RGB με τι switches το πήρες και ακούγονται τα πλήκτρα?? Red ή Brown?? Επιπλέον έχω δει στο amazon κάποια K 70 RGB rev2,rev3..Ποιες είναι οι διαφορές τους??
forgotten Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 παντως εγω εχω ενα lg orion g910 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος ,ειχα δοκιμασει και τα mx brown σε coolermaster rapidfire αλλα δεν μου αρεσε ,ωστοσο αυτο το πληκτρολογιο ειναι πολυ καλο για τα γουστα μου
La_MoRt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και το ζαχαρώνω εδώ και καιρό το K70 RGB με τι switches το πήρες και ακούγονται τα πλήκτρα?? Red ή Brown?? Επιπλέον έχω δει στο amazon κάποια K 70 RGB rev2,rev3..Ποιες είναι οι διαφορές τους?? Με Red switches. Δε ξέρω τι γίνεται με τα brown. Τσέκαρε το από το youtube αν μπορείς να δεις τις διαφορές. 1
nikolakis83 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Με Red switches. Δε ξέρω τι γίνεται με τα brown. Τσέκαρε το από το youtube αν μπορείς να δεις τις διαφορές. Τα έχω ξεψαχνίσει όλα τα video στο youtube και δεν έχω βγάλει άκρη.. Έχω γυρίσει και όλη την Αθήνα μήπως και βρω κατάστημα που να έχει corsair αλλά και πάλι τίποτα.. Από αυτά που έχω διαβάσει και έχω δει σε video τα Brown μου φαίνεται ότι ακούγονται λίγο παραπάνω από τα Red..(το οποίο τελικά δεν ξέρω αν ισχύει..)..
the other one Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Σε οτιδήποτε non clicky αυτό που κάνει το 90% του θορύβου είναι το bottoming κι υποθέτω αν έχει και μέταλλο από κάτω ακόμα περισσότερο. 2
La_MoRt Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 στο μεταξύ τους δε νομίζω ότι η διαφορά πρέπει να είναι πολύ μεγάλη, ίσως να είναι και μηδαμινή. Περισσότερο πρέπει να ισχύει αυτό που είπε ο @the other one ότι δηλαδή λόγω μεταλλικού θα ακούγεται παραπάνω! Αν πάλι δε θέλεις θόρυβο μπορείς να πάρεις το coolermaster το οποίο συγκριτικά με το δικό μου έχει λιγότερο θόρυβο και αυτό το ξέρω γιατί τα έχω δοκιμάσει και τα 2. Πηγή: Coolermaster quickfire 1
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μιλώντας για καλες τιμες,πετυχα το Logitech G410 απο amazon Γαλλιας στα 100ευρω(δεν ξερω τα μεταφορικα ποσο πανε βεβαια)http://www.amazon.fr/gp/product/B015ZLSR62/ref=s9_simh_gw_p147_d0_i2?pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=09KAHENT1SYJ2K95YH7W&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=577191447&pf_rd_i=desktop Αλλα χαμηλοτερη τιμη στο skroutz https://www.skroutz.gr/s/7886356/Logitech-G410-Atlas-Spectrum.html?keyphrase=logitech+g410150ευρω.
nikolakis83 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 στο μεταξύ τους δε νομίζω ότι η διαφορά πρέπει να είναι πολύ μεγάλη, ίσως να είναι και μηδαμινή. Περισσότερο πρέπει να ισχύει αυτό που είπε ο @the other one ότι δηλαδή λόγω μεταλλικού θα ακούγεται παραπάνω! Αν πάλι δε θέλεις θόρυβο μπορείς να πάρεις το coolermaster το οποίο συγκριτικά με το δικό μου έχει λιγότερο θόρυβο και αυτό το ξέρω γιατί τα έχω δοκιμάσει και τα 2. Πηγή: Coolermaster quickfire Η αλήθεια είναι ότι θέλω Θόρυβο αλλά όχι στο "βαθμό" των Blue Switches.. Οπότε για αυτό ρώταγα ποιο είναι ποιο clicky μεταξύ Red και Brown switches... Coolermaster είδα από κοντά το Trigger Z (με Brown Switches) αλλά ούτε και αυτό μου φάνηκε clicky..
La_MoRt Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εάν τα Coolermaster δεν σου φάνηκε ok. Τότε πήγαινε για Corsair σε όποιον από τους 2 διακόπτες καλύπτουν τις ανάγκες σου. 1
black66.gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μιλώντας για καλες τιμες,πετυχα το Logitech G410 απο amazon Γαλλιας στα 100ευρω(δεν ξερω τα μεταφορικα ποσο πανε βεβαια)http://www.amazon.fr/gp/product/B015ZLSR62/ref=s9_simh_gw_p147_d0_i2?pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=09KAHENT1SYJ2K95YH7W&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=577191447&pf_rd_i=desktop Αλλα χαμηλοτερη τιμη στο skroutz https://www.skroutz.gr/s/7886356/Logitech-G410-Atlas-Spectrum.html?keyphrase=logitech+g410150ευρω. Κάνεις login το βάζεις στο καλάθι σου και βλέπεις τιμή με μεταφορικά .Στα 116 ευρώ σύνολο βγαίνει τελική τιμή με express παράδοση από 2-6 ημέρες. 1
2.1Ohm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Τα έχω ξεψαχνίσει όλα τα video στο youtube και δεν έχω βγάλει άκρη.. Έχω γυρίσει και όλη την Αθήνα μήπως και βρω κατάστημα που να έχει corsair αλλά και πάλι τίποτα.. Από αυτά που έχω διαβάσει και έχω δει σε video τα Brown μου φαίνεται ότι ακούγονται λίγο παραπάνω από τα Red..(το οποίο τελικά δεν ξέρω αν ισχύει..).. Iδιος θορυβος ειναι τα brown με τα red! Οι διακοπτες δν κανουν θορυβο καθολου και οτι ακουγεται ειναι το πλητρο να χτυπαει κατω! Οι διαφορες ειναι μικρες τα red ειναι μονοκοματος ενω στα brown περιπου στην μεση νιωθεις σαν να σε πεταει λιγο προς τα πανω! Ειναι ακριβως το ενδιαμεσο απο blue και red! Και πιστευω ειναι το ιδανικο και για γραψιμο και για gaming μιας και εχει τα καλα και των δυο! Εγω προτεινω καφε διακοπτες μ αρεσαν αρκετα! Αλλα ειναι γουστα αυτα κλτρα να το δεις πρωτα πρωτου παρεις εγω πχ ειχα απογοητευτει λιγο στην αρχη γτ νομιζα θα ειναι σαν τους μπλε απλα χωρις τον click ηχο αλλα τλκα πιο πολυ σαν τους κοκκινους θα τους χαρακτηριζα παρα τους μπλε! Το εχω μια βδομαδα τωρα και πραγματικα γραφω πολυ πιο γρηγορα ,χαιρομαι να γραφω οσο πιο πολυ μπορω και στο gaming διαφορα δν βρηκα (σε επιδωσεις) απλα νιωθω πιο ξεκουραστα τα χερια μυο! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα