Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση..

Νόμιζα ότι τα brown είναι πιο clicky από τα red αλλά μάλλον είχα καταλάβει λάθος.. Τα red σε σχέση με τα blue έχουν μεγάλη διαφορά στο πως ακούγονται?? Είναι μεγάλη η διαφορά??

Ζαχαρώνω εδώ και πολύ καιρό το Corsair K70 RGB αλλά είναι πολύ ακριβό.. :( ..Ομοίως και το Corsair Strafe RGB + ότι δεν έχω

καταλάβει αν είναι μεταλλική κατασκευή η πλαστικό?

Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να έχει Corsair να τα δω από κοντά??

Τσεκαρε το videaki για τον ηχο https://www.youtube.com/watch?v=qp46JeDDTCw.

To k70 εχει το πανω του μερος με αλουμινιο.Το strafe ειναιι πλαστικο.Δες εδω review https://www.youtube.com/watch?v=4tcdRnheaQc.

• Like 1
Δημοσ.

Τσεκαρε το videaki για τον ηχο https://www.youtube.com/watch?v=qp46JeDDTCw.

To k70 εχει το πανω του μερος με αλουμινιο.Το strafe ειναιι πλαστικο.Δες εδω review https://www.youtube.com/watch?v=4tcdRnheaQc.

Ευχαριστώ και πάλι..

Από το video μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά ανάμεσα σε Red και Blue.. νομίζω ότι πρέπει να βρω οπωσδήποτε κάποιο κατάστημα που να έχει και τα δύο (λίγο δύσκολο..) να τα "επεξεργαστώ"..

Δημοσ.

ψαχνω εδω και καιρο τετοιο καταστημα και δεν βρισκω...γενικα δυσκολα βρισκεις καταστηματα με MX cherry διακοπτες ποσο μαλλον να εχει και ποικιλια...

Εστειλα Mail στο Eshop χθες και μου ειπαν παντως πως αρχες Γεναρη θα φερουν το COrsair Strafe RGB Mx cherry red...μαλλον για αυτο θα παω!μεχρι τοτε βλεπουμε ομως...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά στο amazon ειδικά για τα Corsair K70 RGB και K95 RGB έχω δει ότι πουλάνε διάφορες versions (Version 2, Version3 κτλ.).
Γνωρίζεται ποιες ειναι οι διαφορές τους?? (Έχει να κάνει μήπως με το φωτισμό led που είχα ακούσει ότι είχε βγει ελλατωματικός και
διορθώθηκε στο Strafe RGB?)..

Δημοσ.

Αγόρασα πριν από 15 μέρες από Amazon το Ozone strike battle (αλουμινένιο καπάκι).Review.Για όποιον του αρέσουν τα μικρά (numpadless) είναι πανέμορφο.Το κόκκινο ειδικά είναι όλα τα λεφτά.Με πλήρες πληκτρολόγιο η Ozone βγάζει το strike pro (πλαστικό).Στην Ελλάδα τα φέρνει ένα μόνο κατάστημα, το gamerland.gr  και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή.Στα 90 ευρώ χωρίς μεταφορικά το battle και 106 ευρώ το pro αλλά με χρόνο παράδοσης στις 10 περίπου ημέρες.

ezL39O.jpg

vbDqvL.jpg

Δημοσ.

Πληροφορικα πηρα το rapid-i απο κοτσοβολο!
Εχουν το 2ο "version" που δν καιγονται κ καλα τα led!
Τοσα χρονια σε Μεμβρανοδες μου φαινεται αρκετα περιεργο αλλα με την καλη εννοια!
Πηρα brown (ηθελα blues αλλα τι να κανουμε) και ειναι σχετικα αθορυβο αλλα δν εχουν αυτο το κλικ που το κανει τοσο ωραιο! 
Εχουν ενα τρανταγμα οταν πατας τα πληκτρα παντως και μ αρεσει οι red /black ειναι πολυ "ξεροι" αλλα αυτα ειναι γουστο εννοειται!
Γνκα πολυ καλο keyboard και οσο πληκτρολογο μου αρεσει ακομα πιο πολυ εχει πολυ ωραιο φωτεισμο και εφεδακια (αν και ολα ανοιχτα ειναι το κλτρο τα αλλα ειναι λιγο καγκουριλικα:Ρ )
Πιστευω αξιζει τα λεφτα του 110 ευρω ηταν αυτα..

Ααα και κατι τελευταιο ναι ηξερα tenkeyless θα ειναι μικρο αλλα αυτο ειναι μινιατουρα πραγματικα οτι πρεπει για μεταφορα πραγμα που ηθελα μιας και εχω λαπτοπ!

Δημοσ.

Αν υπάρχει βελτιωμένη έκδοση του rapid-i που να μη καίγονται leds το πήρα χθες. Αλλά ποιον να εμπιστευτείς τωρα.

Στο ozone πιο πανω μ' αρέσει αυτό το στυλ των πλήκτων όπου είναι ανυψωμένα σαν της corsair ελπίζω η αγορά να πάει προς τα κει φαίνεται πολύ όμορφο έτσι.

Δημοσ.

Αν υπάρχει βελτιωμένη έκδοση του rapid-i που να μη καίγονται leds το πήρα χθες. Αλλά ποιον να εμπιστευτείς τωρα.

Στο ozone πιο πανω μ' αρέσει αυτό το στυλ των πλήκτων όπου είναι ανυψωμένα σαν της corsair ελπίζω η αγορά να πάει προς τα κει φαίνεται πολύ όμορφο έτσι.

Υπαρχει!

Αμα δεις στο "κανονικο" το καλοδιο usb ειναι σε ευθεια πλευρα ενω στο v2 εχει μια γωνιο 90 μοιρες!

Απο οτι διαβασα ητνα τα 2 παραπονα και υποτιθετε τα διορθωσε!

Κοιτα και να καουν τα leds εχει 2 χρονια εγγυηση οποτε τουλαχιστον σε αυτο το κομματι ειμαι καλυμενος!

Και εννοειται αμα το εχεις να αναβοσμηνουν συνεχεια καποια στιγμη θα καουν οσο καλης ποιοτητας και να ειναι!

Αμα τα εχεις συνεχεια ενεργα λογικα θα κρατησει και ηταν σχετικα λιγοι αυτοι που εχουξν προβλημα με το rapid-i οι περισοτεροι ειχαν το προβλημα με τα ΤΚ!

εκανα ενα search πριν το παρω και οσοι το εχουν ακομα και με τν παλια εκδοση λεν οτι ειναι ευχαρηστιμενοι!(ελπιζω να ειμαι και εγω ενας απο αυτους!)

Δημοσ.

Υστερα απο λιγο ψαξιμο και κατι Email με τ eshop αποφασισα να παρω το Corsair Strafe RGB cherry mx red μολις το φερουν αρχες Γεναρη...υπολογιζω γυρω στα 170 ευρο...Αξιζει?Υπαρχουν καποια αρνητικα που πρεπει να γνωριζω?καποια συγκριση με κατι αντιστοιχο?

Δημοσ.

Από τα λίγα που έχω διαβάσει strafe = k70 με πλαστική κατασκευή. Αξίζει να δώσεις 15 ευρώ παραπάνω από ενα μονόχρωμο k70 για ένα RGB κατώτερης ποιότητας; Δε ξέρω προσωπικά δε θα το έκανα.

Δημοσ.

πρωτα απο ολα η διαφορα ειναι στα 30 ευρο...ωστοσο για την ποιοτητα που λες νμζ υπερβαλεις λιγο...ναι ειναι πλαστικο σε σχεση με το k70 αλλα μαλλον η ποιοτητα του θα ειναι αρκετα καλη ασε που ισως ειναι και καλυτερο για καθημερινη χρηση για να μην αφηνει δαχτυλιες και δεν ξερω γω τι αλλο...ουτως η αλλως δεν νμζ οτι ειναι το μονο μηχανικο που εχει πλαστικο σωμα...μαλλον το k70 αποτελει εξαιρεσει ομως κοστιζει 200 ευρο...

και απο τι βλεπω σε κατι τετοια Post https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/3la7g3/k70_rgb_vs_strafe_rgb_which_would_you_choose_and/ 

ας εχει πλαστικο σωμα αν εχουν φτιαξει ολα τα αλλα προβλματα του k70...

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα πέρσι το Rapid-i.

Πριν κάνα 2 εβδομάδες, κάηκε το led στο F5.

Παίζει καμία αντικατάσταση; Δε με ενοχλεί τόσο, αλλά αν πάρουν σειρά και άλλα και ύστερα χαθεί η εγγύηση, θα με ενοχλεί.  :-(

Υπαρχει!

Αμα δεις στο "κανονικο" το καλοδιο usb ειναι σε ευθεια πλευρα ενω στο v2 εχει μια γωνιο 90 μοιρες!

Στο δικό μου κάνει Γ το καλώδιο, αλλά, όπως είπα παραπάνω, ήδη ένα led έφυγε.

Δημοσ.

Το point μου είναι πως μιλάμε για ένα προϊόν που προωθειται από τη corsair ως budget MK. Που ούτε budget το λες αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα. Τώρα τα cons που βλέπω να αναφέρονται μου ακούγονται λίγο αστεία, ένα σοβαρό θέμα που είχε το k70 ήταν τα leds τα οποία αφορούσαν μόνο τη μπλε έκδοση και η οποία για αυτό το λόγο τερματίστηκε κατά τα άλλα οκ να χαμε να λέγαμε.

Δε ξέρω η δική μου λογική λέει πως εφόσον τα σκας που τα σκας ας πάρεις κάτι premium. Τώρα οκ ο καθένας ό,τι θέλει κάνει με τα λεφτά του προσωπικά και τα 170 ευρώ μου ακούγονται πάρα πολλά το να δώσω άλλα 30 για κάτι που μπορεί να είναι 3 κλικ πιο πάνω σε ποιότητα δε μου ακούγεται παράλογο. Χωρίς να έχω κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου έτσι, καθαρή σπέκουλα. Αν βγει κάποιος  που να έχει το strafe και έχει άλλη άποψη πάσο.

Αλλά ξανά λέω για μένα το best deal και από άποψη τιμής θα ήταν να ditch το rgb και να πας σε μονόχρωμο κ70 στα 155. Αλλά οκ θα μου πεις αν σε ενδιέφερε απλά η ποιότητα έπαιρνες κι ένα xt στα 90 ευρώ και τέλειωνε εκεί η ιστορία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...