Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά για πληκτρολόγηση τι να διαλέξω?? Cherry MX red ή brown??

Ποια είναι ποιο clicky?

Clicky ειναι τα brown αλλα δν ακουγονται νιωθεις το κλικ!

Να ακουγεται το κλικ κλικ ειναι τα blue που ειναι σχεδων ιδια αισθηση με τα καφε αλλα με τον ηχο!

Πανε σε ενα καταστημα (πχ public ,media markt) εχει εκθεσιακα να δεις ποιο σου ταιριαζει!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά για πληκτρολόγηση τι να διαλέξω?? Cherry MX red ή brown??

Ποια είναι ποιο clicky?

για πληκτρολόγηση είχα δει ότι οι περισσότερη επιλεγουν η τα mx blue η brown πάντως, αλλα βεβαια ότι βολεύει τον καθένα..

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, όπως το κόβω μάλλον είναι αρκετά ρεαλιστικό πλέον να πάρω κι εγώ κάποιο μηχανικό πληκτρολόγιο και θα ήθελα τη γνώμη σας για όποιον έχει. Η χρήση θα είναι 90% typing 10% gaming και προσανατολιζομαι κυρίως στα quickfire της coolermaster.

Κρίνοντας από τις τιμές των σκρουτζομάγαζων βλέπω πως μπορώ να βρω xt, tk και ultimate κοντά στα 100 ευρώ που είναι μια καλή τιμή γενικά. Επίσης ένα άλλο θέμα είναι αυτό του switch ( είμαι ανάμεσα σε blue και brown ).

Οπότε γενικά αυτό που ρωτάω είναι στο περίπου:

- Όποιος έχει κάποιο από αυτά ποια γνώμη έχει ( από άποψη άνεσης, ποιότητας κατασκευής, προβλημάτων κλπ ).

- Για κάποιον που μπορεί να δουλεύει στο pc βραδινές ώρες όπου άλλοι μπορύν να κοιμούνται οι blue switches μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα με το θόρυβο ή αν έχω κλειστές πόρτες όλα οκ; κάποιος που να βρίσκεται σε παρόμοια θέση; Επίσης σαν άνεση στο γράψιμο ποιο από τα 2 θεωρείτε καλύτερο;

Δημοσ.

Clicky ειναι τα brown αλλα δν ακουγονται νιωθεις το κλικ!

Να ακουγεται το κλικ κλικ ειναι τα blue που ειναι σχεδων ιδια αισθηση με τα καφε αλλα με τον ηχο!

Πανε σε ενα καταστημα (πχ public ,media markt) εχει εκθεσιακα να δεις ποιο σου ταιριαζει!

για πληκτρολόγηση είχα δει ότι οι περισσότερη επιλεγουν η τα mx blue η brown πάντως, αλλα βεβαια ότι βολεύει τον καθένα..

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Προσπαθώ εδώ και καιρό να βρω κάποιο μαγαζί που να τα έχει έτσι ώστε να τα δω από κοντά

αλλά μάταια..Πρόσφατα πήγα και σε μεγάλο πολυκατάστημα στο Μαρούσι και το μόνο που διέθεταν για να δεις ήταν το razer chroma.. :(   (Ναι μεν έχω δει αρκετά video στο youtube, αλλά η προσωπική επαφή νομίζω είναι διαφορετική)

Η διαφορά μεταξύ brown και blue σαν clicky είναι μεγάλη?? Σε μία αίθουσα 30 ατόμων θα ακούγεται αρκετά το blue?

Δημοσ.

Αφου μιλαμε για αιθουσα με κοσμο παρε καλυτερα καφε διακοπτες που ειναι ισως οι καλυτεροι,αφου αλλωστε χαρακτηριζονται και σαν All around(δηλαδη για ολες τις χρησεις)και δεν ακουγονται και τοσο οσο οι μπλε.

Ο κωτσοβολος ειχε παλια το Logitech G710 σε καποια καταστηματα για δοκιμη και σε καποια public φερνουν και Roccat με μαυρους νομιζω διακοπτες.

Μπλε διακοπτες πρεπει να φοραει και του Πλαισιου το turboX αν εχεις κοντα(πιο πολυ για το θορυβο το λεω).

Γενικα Coolermaster στο μαγαζι μονο ο Κωτσοβολος θυμαμαι να εφερνε απο παλια.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ήθελα επιπλέον την άποψη σας σχετικά με τα Coolermaster Trigger Z και Logitech G710+ (με brown keys)..
Τι άλλο γενικά θα προτείνατε σε αυτό το εύρως τιμών? (εώς 120 ευρώ max)..

Δημοσ.

Τα blue είναι αρκετά κοντά με τα green τις ραζερ μόνο που τα μπλε κάνουν λίγο πιο πολύ θόρυβο!

Στα public τις Θεσσαλονίκης πάντως έχει blackwindow (green παρόμοια με μπλε) roccat (black είναι σαν κοκκινοι απλά θέλουν πιο πολύ δύναμη)και logotexh με Orion rings πως λέγονται που προσωπικά δν μ αρεσαν καθόλου!

Λίγο πιο πανω στο πλαίσιο έχει το turbox με blue αλλά τις kailh οχι ιε cherry που όμως σχεδόν ίδιο!

Δημοσ.

Σήμερα πέρασα από Κωτσόβολο και Media Markt και επιτέλους βρήκα τα G710, G910, Coolermaster Trigger Z και διάφορα Razer. 
Σαν αίσθηση το G910 δεν μου άρεσε καθόλου, όπως επίσης και τα brown switches στο G710 δεν μου άρεσαν καθόλου σαν αίσθηση + ότι μου φάνηκαν ότι δεν ακούγονταν καθόλου. Εν αντιθέσει στο Coolermaster Trigger Z τα brown είχαν πιο ωραία αίσθηση σε σχέση με το G710 και μου φάνηκαν και λίγο clicky. Σαν αίσθηση και σαν ποιότητα επίσης μου άρεσε και το Razer Chroma ώστοσο θα τα ήθελα όχι τόσο πολύ clicky (Τι διακόπτες 'φοράει' αυτό??)..

Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω μετά τα brown τι θα μπορούσα να επιλέξω σαν πιο clicky? (Τα green είναι πιο clicky από τα blue??)

Δημοσ.

Σήμερα πέρασα από Κωτσόβολο και Media Markt και επιτέλους βρήκα τα G710, G910, Coolermaster Trigger Z και διάφορα Razer. 

Σαν αίσθηση το G910 δεν μου άρεσε καθόλου, όπως επίσης και τα brown switches στο G710 δεν μου άρεσε καθόλου η αίσθηση + ότι μου φάνηκαν ότι δεν ακούγονταν καθόλου. Εν αντιθέσει στο Coolermaster Trigger Z τα brown είχαν πιο ωραία αίσθηση σε σχέση με το G710 και μου φάνηκαν και λίγο clicky. Σαν αίσθηση και σαν ποιότητα επίσης μου άρεσε και το Razer Chroma ώστοσο θα τα ήθελα όχι τόσο πολύ clicky (Τι διακόπτες 'φοράει' αυτό??)..

Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω μετά τα brown τι θα μπορούσα να επιλέξω σαν πιο clicky? (Τα green είναι πιο clicky από τα blue??)

Φιλε εχουν περασει δυο πληκτρολογια της razer απο τα χερια μου razer blackwidow και razer blackwidow ultimate,καλυτερα να προτιμησεις καποια αλλα επιλογη κατα την γνωμη οποτε και να αποφυγεις τα green.Αυτη τι στιγμη εχω ενα k70 με red cherries και ειναι πολυ καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης.Θα σου προτεινα να πας σε corsair αλλα εχουν ανεβει οι τιμες σε Ελλαδα οποτε πηγαινε σε κατι ποιο οικονομικο σε cooler master .Για την επιλογη του χρωματος των διακοπτων blue>red>brown οσον αναφορα το clicky sound.Προσωπικα εμενα με βολεψαν πιο πολυ τα red διοτι εχουν την γρηγοροτερη αποκριση στο πατημα αλλα θελεις σιγουρα λιγο καιρο μεχρι να προσαρμοστεις(στην αρχη παταγα καποια πληκτρα καταλαθος)

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε εχουν περασει δυο πληκτρολογια της razer απο τα χερια μου razer blackwidow και razer blackwidow ultimate,καλυτερα να προτιμησεις καποια αλλα επιλογη κατα την γνωμη οποτε και να αποφυγεις τα green.Αυτη τι στιγμη εχω ενα k70 με red cherries και ειναι πολυ καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης.Θα σου προτεινα να πας σε corsair αλλα εχουν ανεβει οι τιμες σε Ελλαδα οποτε πηγαινε σε κατι ποιο οικονομικο σε cooler master .Για την επιλογη του χρωματος των διακοπτων blue>red>brown οσον αναφορα το clicky sound.Προσωπικα εμενα με βολεψαν πιο πολυ τα red διοτι εχουν την γρηγοροτερη αποκριση στο πατημα αλλα θελεις σιγουρα λιγο καιρο μεχρι να προσαρμοστεις(στην αρχη παταγα καποια πληκτρα καταλαθος)

Ευχαριστώ για την απάντηση..

Νόμιζα ότι τα brown είναι πιο clicky από τα red αλλά μάλλον είχα καταλάβει λάθος.. Τα red σε σχέση με τα blue έχουν μεγάλη διαφορά στο πως ακούγονται?? Είναι μεγάλη η διαφορά??

Ζαχαρώνω εδώ και πολύ καιρό το Corsair K70 RGB αλλά είναι πολύ ακριβό.. :( ..Ομοίως και το Corsair Strafe RGB + ότι δεν έχω

καταλάβει αν είναι μεταλλική κατασκευή η πλαστικό?

Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να έχει Corsair να τα δω από κοντά??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...