Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 ωραιος δεν το ηξερα!Γιατι εβλεπα το strafe που στην περιγραφη το ελεγε ενω στο trigger δεν το γραφε/ειδα!Νομιζω πως μολις μου ελυσες τα χερια για το ποιο να αγορασω!το software της CM?κομπλε?γιατι πιο πανω μου ειπες οτι εχει θεματακια της corsair...
tsokparatsok Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 αλεξανδρε εχω το trigger της cm.οχι το Ζ.Ολα cherry ειναι!!!!!!!!!απορω πως και δν γνωριζεις απο Keyboards.φιλος μου εχει razer bw ultimate και εχουν τρελη διαφορα.απο οσα εχω ακουσει και δει τα brown ειναι καλυτερα για games.και αν θελεις wrist rest δηλαδη να στηριζεις τα χερια σου ειναι οτι καλυτερο.κανενα θεμα δεν ειχα ποτε.και το app για τα macro ευκολο
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 εεε δεν εχω ασχοληθει καθολου με τα keyboard...για αυτο δεν ξερωτην τυφλα μου!τωρα τελευταια ειχα διαβασει λογω του οτι εψαχνα για αγορα και απλα ειδα οτι πρεπει να προσεχω γτ κυκλοφορουν διαφορα ειδη διακοπτων αλλα απο τι ειδα τα cherry mx ειναι τα καλυτερα!
tsokparatsok Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 οι περισσοτερες εταιριες με μηχανικα keyboards εχουν cherry mx.απλα το καθενα εχει διαφορετικα,ακομα και σε ιδια μοντελα.το θεμα ειναι να βρεις αυτο που σε ικανοποιει.εγω ειχα ξεχασει τι εχει και τωρα που εβγαλα ενα key ειδα οτι εχω brown.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 για gaming και γραψιμο σε word/excel και χωρις να μας νοιαζει ο θορυβος οι κοκκινοι ειναι καλοι?
HALF EVIL Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ναι, οι κόκκινοι είναι η πρώτη προτίμησή μου και μετά οι μαύροι. 1
tsokparatsok Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καθαρα δικο σου θεμα τι θα επιλεξεις..σορρυ για την καθυστερηση αλλα ειπα αφου εβγαλα ενα να τα βγαλω ολα και να τα πλυνω!! 1
copychicken Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 το συγκεκριμενο πληκτρολογιο, (συμφωνα με τις επιστροφες απτο eshop.gr, γυρνανε στο 6μηνο αρκετα κομματια με καμενα λεντ) αντικαθιστονται βεβαια αλλα για ποιο λογο να μπαινεις σε τετοια διαδικασια.
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 το συγκεκριμενο πληκτρολογιο, (συμφωνα με τις επιστροφες απτο eshop.gr, γυρνανε στο 6μηνο αρκετα κομματια με καμενα λεντ) αντικαθιστονται βεβαια αλλα για ποιο λογο να μπαινεις σε τετοια διαδικασια. Γιαυτο ακριβως και επιμενω οτι ειναι κακη αγορα τα μηχανικα πληκτρολογια. Μπορει να τα διαφημιζουν οτι και καλα κρατανε για χρονια οι διακοπτες τους,αλλα να το βρασω οταν μου παρουσιαζουν αλλα προβληματα πχ στα led,στο software κλπ.
tsokparatsok Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 2 χρονια και ειναι σαν καινουργιο.τωρα εσεις τι λετε δν ξερω
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 2 χρονια και ειναι σαν καινουργιο.τωρα εσεις τι λετε δν ξερω Και υπαρχουν και αλλοι τοσοι,μεταξυ τους και εγω, που το πληκτρολογιο μας εβγαλε προβλημα(το δικο μου απλα σταματησε να λειτουργει στον 1 χρονο).Τουλαχιστον το παλιο μοντελο. Αρα οχι δεν γραφουμε οτι να ναι
tsokparatsok Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 για ποιο μοντελο λες?και δεν ειπα οτι λες οτι να ναι.απλα το δικο μου ειναι σαν καινουργιο
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 αλεξανδρε εχω το trigger της cm.οχι το Ζ.Ολα cherry ειναι!!!!!!!!!απορω πως και δν γνωριζεις απο Keyboards.φιλος μου εχει razer bw ultimate και εχουν τρελη διαφορα.απο οσα εχω ακουσει και δει τα brown ειναι καλυτερα για games.και αν θελεις wrist rest δηλαδη να στηριζεις τα χερια σου ειναι οτι καλυτερο.κανενα θεμα δεν ειχα ποτε.και το app για τα macro ευκολο Για το πρωτο Trigger απο την γνωστη προσφορα του Κωτσοβολου.
tsokparatsok Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 στα 70 ευρω???απο κει το ειχα τσιμπησει και εγω
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Για αυτο εδω μιλατε?https://www.skroutz.gr/s/2929473/CoolerMaster-Trigger.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα