Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα κτλπ...

Εδω και καιρο πριν καν το review στο Insomnia γλυκοκοιταζα το Corsair STRAFE και ανεμενα να μας ερθει...πλεον εχει εμφανιστει αλλα μονο στο eshop και σε ενα μαγαζι στο σκρουτζ...Ξερουμε γιατι τοσο λιγα μαγαζια?Αν θα ερθουν σε αλλα?Επισης για τα λεφτα του και για αυτα που προσφερει,αξιζει η αγορα?

και εγω πριν αγορασω το κ70 rgb το ειχα στην λιστα... προσωπικα εδωσα 180 ευρο να το παρω και 8α σ πω λιγο την εικονα που εχω... τα μηχανικα πολυ ωραια ειναι (αλλη αισθηση) και σε καφε διακοπτες που εχω κανουν θορυβο εκτος αν γραφεις παραπολυ αργα και τα πατας μαλακά,,, ως προς τον φωτισμο αν δεν ηταν rgb μπορει και να το μετανιωνα (ξενερωνω ευκολα :shifty:  :shifty:  :shifty: ) (τωρα χρησιμοποιω λευκο φωτισμο,,, μ αρεσει περισσοτερο)(και μετα προφιλ μπορεις διαφορες εκτελουμενες εφαρμογες να εχουν το δικο τους),,, η τιμη ειναι σαφως τσουχτερη :shifty:  :shifty:  :shifty: ,,, ενα προβληματακι που μ ειχε βγαλει με το ΑΛΤ με το update δεν ξαναεμφανιστηκε (2 μερες τωρα δεν μ το εχει κανει)...!!! το οτι το εχουν λιγα μαγαζια ειναι λογικο γιατι λιγα μαγαζια φαιρνουν Corsair... τα λεφτα ειναι πολλα για πληκτρολογιο γενικα(ξεκινωντας απο το δικο μ 180 μεχρι το δικο σ 140)... μπορεις να κοιταξεις τα ξενα φορουμ για αρχη(για γνωμες και για ελαττωματα)... μετα το θεμα ειναι αν γουσταρεις να παρεις κατι τετοιο...!!!  :-D  :-D  :-D

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλυτερα να μην κοιταξεις ξενα forum ή μαγαζια γιατι πιο πολυ θα απογοητευτεις παρα να βγαλεις ακρη αν κοιταξεις αρνητικες κριτικες. Κοιταζα πιο παλια στο αμερικανικο Amazon(μεγαλη αγορα/μεγαλο Feedback)βρηκα πολλα αρνητικα σε οτι γνωστο προιον/εταιρια υπαρχει.Και κλασσικα οσο πιο γνωστη εταιρια τοσο περισσοτερα και αρνητικα.Καλα για razer δεν το σχολιαζω το κραξιμο επεφτε συννεφο ακομα και για το After sales support με τις αλλαγες.

Οσο για τον παραπανω συμφορουμιτη που λεει για τα  180ευρω.Ας ειχε να διαλεξει μεταξυ K70 Rgb στα 180 και K70 με λευκο φωτισμο στα 120 και θα σου ελεγα εγω τι θα προτιμουσαν οι περισσοτεροι :)

Δημοσ.

Καλυτερα να μην κοιταξεις ξενα forum ή μαγαζια γιατι πιο πολυ θα απογοητευτεις παρα να βγαλεις ακρη αν κοιταξεις αρνητικες κριτικες. Κοιταζα πιο παλια στο αμερικανικο Amazon(μεγαλη αγορα/μεγαλο Feedback)βρηκα πολλα αρνητικα σε οτι γνωστο προιον/εταιρια υπαρχει.Και κλασσικα οσο πιο γνωστη εταιρια τοσο περισσοτερα και αρνητικα.Καλα για razer δεν το σχολιαζω το κραξιμο επεφτε συννεφο ακομα και για το After sales support με τις αλλαγες.

Οσο για τον παραπανω συμφορουμιτη που λεει για τα  180ευρω.Ας ειχε να διαλεξει μεταξυ K70 Rgb στα 180 και K70 με λευκο φωτισμο στα 120 και θα σου ελεγα εγω τι θα προτιμουσαν οι περισσοτεροι :)

απο απλη περιεργια εχεις βρει πουθενα κ70 με 120???  :-(  :-(  :-(

Δημοσ.

απο απλη περιεργια εχεις βρει πουθενα κ70 με 120???  :-(  :-(  :-(

Ειχε μπει πιο παλια σε Crazy Sundays στην τιμη αυτη το K70 οπως επισης και αλλα μηχανικα βλεπε Razer BW ultimate BF edition στα 80-89ευρω(me Cherry mx διακοπτες).Ακομα και το TriggerZ πληρει τα παραπανω με 109ευρω και εχει και palm rest. Γιαυτο ειπα οτι ομορφα τα Corsair αλλα δυστηχως υπερ κοστολογημενα χωρις λογο,ποσο μαλλον αν εμφανιζουν και διαφορα θεματα με το Software.

Δημοσ.

Δυστυχώς θα συμφωνήσω στο κομμάτι του software. Όσο εγγύηση και αν είναι αυτή η εταιρεία στο support και γενικότερα στη ποιότητα (προσωπικα μιλάω) τόσο χάλια είναι στο κομμάτι software. Είτε αφορά corsair link είτε αφορά το software του keyboard. Έχει συχνό Update και τύχων errors διορθώνονται αλλά μεχρι να γίνει αυτό σου σπάει λίγο τα νεύρα. 

Όσο αφορά τη τιμή η αλήθεια είναι από τα πιο ακριβά που υπάρχουν αν όχι το ακριβότερο. Πάντως η αίσθηση που σου δίνει εγώ δε την αλλάζω με κανένα αλλά ούτε αλλάζω και το αισθητικό κομμάτι το οποίο μου αρέσει πολύ, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.

• Like 2
Δημοσ.

υποθετω εννοεις το quickfire απλα μπορω να πω οτι κατι δεν μ αρεσει σε εμφανιση!

Ειδα και το trigger με cherry αλλα ειναι στα ιδια λεφτα με το corsair,στην προκειμενη περιπτωση τι θα διαλεγες εσυ?μεταξυ αυτων των 2?

Δημοσ.

υποθετω εννοεις το quickfire απλα μπορω να πω οτι κατι δεν μ αρεσει σε εμφανιση!

Ειδα και το trigger με cherry αλλα ειναι στα ιδια λεφτα με το corsair,στην προκειμενη περιπτωση τι θα διαλεγες εσυ?μεταξυ αυτων των 2?

https://www.skroutz.gr/s/4424435/CoolerMaster-Trigger-Z.html?from=autocomplete&keyphrase=trigger+z

που ειδες το Corsair στα 110ευρω?

Δημοσ.

Προφανως και θα διαλεγα το TriggerZ απο Κωτσοβολο στα 109ευρω και τα υπολοιπα χρηματα να τα εδινα καπου αλλου. Το συγκεκριμενο απο Κωτσοβολο φοραει παντως Cherry MX αλλα Brown.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...