Προς το περιεχόμενο

Απορίες αρχάριου σε OS X

dimpiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους!Τελικα τον αγορασα και ειχατε δικιο....καταπληκτικος υπολογιστης!Βεβαια λογω ασχετοσύνης με το ος εχω να ρωτησω τα εξής και τα γραφω εδω για να μην ανοιγω καινουριο θέμα

1. Συνδεθηκα κανονικα με wi fi και βρήκε αμεσως τον ασυρματο εκτυπωτη μου αλλά οταν παω να εκτυπώσω μου λέει οτι ο εκτυπωτης δεν ειναι συνδεδεμενος....ειναι σε αδράνεια.Να σημειώσω οτι μολις βρηκε τον εκτυπωτη τον εγκατεστησε αυτοματα .Κατεβασα και το set up της epson αλλα καμια διαφορα...τι κανω????

2.Ενεργοποιω το bluetooth βρισκει το κινητο μου android αλλα μετα μου λεει "το δικτυο δεν ειναι διαθεσιμο" "βεβαιωθειτε οτι η δικτυακή προσβαση ειναι ενεργοποιημένη" τι πρεπει να κανω εδω?

3.Και κατι απλο...τα 2 αυτοκόλλητα μεσα στη συσκευασία εε τι ακριβως εξυπηρετουν?

Επεξ/σία από dimpiss
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους!Τελικα τον αγορασα και ειχατε δικιο....καταπληκτικος υπολογιστης!Βεβαια λογω ασχετοσύνης με το ος εχω να ρωτησω τα εξής και τα γραφω εδω για να μην ανοιγω καινουριο θέμα

1. Συνδεθηκα κανονικα με wi fi και βρήκε αμεσως τον ασυρματο εκτυπωτη μου αλλά οταν παω να εκτυπώσω μου λέει οτι ο εκτυπωτης δεν ειναι συνδεδεμενος....ειναι σε αδράνεια.Να σημειώσω οτι μολις βρηκε τον εκτυπωτη τον εγκατεστησε αυτοματα .Κατεβασα και το set up της epson αλλα καμια διαφορα...τι κανω????

2.Ενεργοποιω το bluetooth βρισκει το κινητο μου android αλλα μετα μου λεει "το δικτυο δεν ειναι διαθεσιμο" "βεβαιωθειτε οτι η δικτυακή προσβαση ειναι ενεργοποιημένη" τι πρεπει να κανω εδω?

3.Και κατι απλο...τα 2 αυτοκόλλητα μεσα στη συσκευασία εε τι ακριβως εξυπηρετουν?

Τα αυτοκόλλητα είναι απλά για μόστρα. :)

τα γραφω εδω για να μην ανοιγω καινουριο θέμα

Δεν κοστίζει κάτι το άνοιγμα νέου θέματος. :) Μετέφερα τα ποστ σε νέο θέμα.

Έκανες το setup της Epson? Κάνε και μια δοκιμή με καλώδιο.

Τί ακριβώς θέλεις να κάνεις με το bluetooth και το android? Για ποιό σκοπό θέλεις να το συνδέσεις με το Mac?

Τα έκανες pairing?

Oi bluetooth preferences είναι στο system preferences, εκεί τα 'χεις όλα ΟΚ;

Επίσης δες και ρυθμίσεις android μήπως πρέπει να κάνεις accept σε κάτι εκεί για να μη μπλοκάρεις την "επικοινωνία"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...