Nick7744 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μπες στην σελίδα που λέει ο φίλος technology_guy και δες αν είναι αυτό το IMEI με του κινητού. Δυστυχώς όχι...εχω ψάξει όλα τα IMEI απο χαμένα iphone 6 στο ίντερνετ.....
panos- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Κρίμα δηλαδή το παιδί που το εχασε... Πήγαινε σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και πες τους την ιστορία ξέρουν τι να κάνουν... [οχι στην αστυνομία, θα το πάρει κανένας για τον εαυτό του] 1
Λύση Nick7744 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Λύση Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μετά απο καιρό, επιτέλους κατάφερα να το συνδέσω στο ιντερνετ και μου εβγάλε απευθείας το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη! Όποτε μπόρεσα να του το επιστρέψω χωρίς κανένα πρόβλημα! Ευχαριστώ όσους βοήθησαν στο φόρουμ! 17
GianniSM Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μετά απο καιρό, επιτέλους κατάφερα να το συνδέσω στο ιντερνετ και μου εβγάλε απευθείας το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη! Όποτε μπόρεσα να του το επιστρέψω χωρίς κανένα πρόβλημα! Ευχαριστώ όσους βοήθησαν στο φόρουμ! Ωραίος μάγκα, η τιμιότητα σπανίζει στις μέρες μας! 4
Alex21121988 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ωραίος και κύριος. Και εγώ έτσι είχα βρει ένα 4S παλιότερα και με τον ίδιο περίπου τρόπο βρήκα τον ιδιοκτητη. Είναι λυπηρό πάντως που κάνεις δεν εμπιστεύεται να το πάει κατευθείαν στην αστυνομία, φοβούμενος ότι θα του πάρουν για την πάρτι τους.. Είναι κάπως να μην μπορείς να επιλέξεις τον νόμιμο ουσιαστικά τρόπο και να πρέπει να ψάχνεις ο ίδιος λύση..
sphinxgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μου κάνει εντύπωση πάντως που κανείς δεν έγραψε πως αν βρεις / κλέψεις κινητό apple που είναι κλειδωμένο τότε σου είναι παντελώς άχρηστο και μπορείς να το δώσεις μονο για ανταλλακτικά. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το κάνεις Reset όπως με τα android
giannistsolas Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Εγω στην θεση σου θα εκανα hard reset και θα το πουλουσα
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ναι,θα το πουλούσες κλειδωμένο και μετά θα έτρωγες ξύλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα