Προς το περιεχόμενο

Βρέθηκε iphone 6

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Nick7744,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το IMEI του κινητού πάντως το ξέρω. Αν ξέρει κανένας ειδικός να μου πει αν μπορώ να κάνω κάτι με αυτό. Αλλιώς να το πάω στην Apple.

Αφου ξερεις το ΙΜΕΙ αν ο φιλος το δηλωσε θα υπαρχει μεσα στην βαση της apple λογικα και θα βρεθει ο ανθρωπος.

Αλλωστε για να δουλεψει μονο στα δικα του χερια μπορει να γινει.

Τουλαχιστον να μην το κλαιει ο ανθρωπος.

Κριμα.

Εαν βρεις τον ιδιοκτητη και ημουν στην θεση του θα σου εδινα το 10% του κινητου ή ενα πολυ καλο τραπεζι για φαγητο. B)

• Like 2
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραια θα πάω στην Apple να το δηλώσω και ελπίζω να βρεθεί ο άνθρωπος τι να πω...

Σε εψησε ο volde με το καλο φαγυτο παραδεξου το ahha :P.

Πολυ σωστα θα πραξεις κατα την αποψη μου!

Δημοσ.

Σε εψησε ο volde με το καλο φαγυτο παραδεξου το ahha :P.

Πολυ σωστα θα πραξεις κατα την αποψη μου!

Χαχα Εντάξει αν και το φαγητό με ενθουσίασε, από την πρώτη στιγμή όμως είχα πρόθεση να το δώσω. Δεν το σκέφτηκα καν να το κρατήσω!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα βρει ένα android samsung πριν κάτι μήνες. Κλειδωμένο με μοτίβο. Προσπάθησα να το ξεκλειδώσω για να βρω στοιχεία για τον κάτοχο αλλά μάταια.

Τελικά ένας συνάδελφος έβγαλε την sd κάρτα και είδε ότι είχε εγκατεστημένο το viber. Όταν κάνεις εγγραφή στο viber αποθηκεύεις τον αριθμό του κινητού και αυτό το κρατάει σε κάποιο log Μέσα στο directory.

Βρήκαμε οπότε τον αριθμό και τον πήρα τηλέφωνο .Ευτυχώς έμενε κοντά στο σπίτι μου.Δεν ξέρω αν στο iphone Μπορείς να κάνεις κάτι παρόμοιο

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια θα πάω στην Apple να το δηλώσω και ελπίζω να βρεθεί ο άνθρωπος τι να πω...

Άσε που μπορεί να είναι κι κανα γκομενάκι αυτό που το έχασε :P :P :P

Δημοσ.

Άσε που μπορεί να είναι κι κανα γκομενάκι αυτό που το έχασε :P :P :P

Χαχαχα μακάρι αλλα αποκλείεται! Στα itunes που προσπάθησα να το βάλω έλεγε ΑΓΓΕΛΟΣ phone!

Δημοσ.

Χαχαχα μακάρι αλλα αποκλείεται! Στα itunes που προσπάθησα να το βάλω έλεγε ΑΓΓΕΛΟΣ phone!

Μπορει να ειναι κανας ομορφουλης ο αγγελος και τλκα να τα βρητε ποτε δεν ξες :Ρ

Δημοσ.

Δεν είμαι σχετικός με τα μηλοφωνα αλλά μόλις το διάβασα ήθελα να πω στον νικ ενα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια για τον τρόπο που πρατει. Πολυ λιγοι θα το έκαναν αυτό σήμερα

• Like 1
Δημοσ.

Ενα μεγαλο μπραβο που εχεις αφιερωσει χρονο στο να βρεις τον ιδιοκτητη,δες αν εχει sim μεσα το τηλεφωνο και γυρνα το πισω στην εταιρια τηλεφωνιας και θα μπορεσουν να το βρουν μεσω imei αν ειναι δηλωμενο

Δημοσ.

Ενα μεγαλο μπραβο που εχεις αφιερωσει χρονο στο να βρεις τον ιδιοκτητη,δες αν εχει sim μεσα το τηλεφωνο και γυρνα το πισω στην εταιρια τηλεφωνιας και θα μπορεσουν να το βρουν μεσω imei αν ειναι δηλωμενο

Eξυπνο και συμφωνω με αυτο που ειπες.

Εαν το κινητο ηταν λειτουργικο σιγουρα θα ειχε sim.

Mε τον αριθμο της sim και στον Γερμανο να παει θα βρει τον ιδιοκτητη αν εξηγησει στους ανθρωπους εκει τι επαιξε.

Σωστος-Σωστη. B)

Δημοσ.

Παιδιά μην μου λέτε μπράβο αλίμονο αυτό έλειπε να το κρατούσα για δικό μου. Ο άνθρωπος έχει ξοδέψει το μηνιάτικο του για να αγοράσει αυτό το κινητό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει σιμ μεσα, αλλά το IMEI του κινητού το βρήκα. Υπάρχει κάποιο κατάστημα που μπορεί να τον βρει μέσω IMEI?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...