Nick7744 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και δημιούργησα ένα λογαριασμό γιατί θέλω την βοήθειά σας. Χθες βρήκα κάτω στο δρόμο ένα iphone 6. Ρώτησα τους γύρω περαστικούς αλλά κανείς δεν μου είπε ότι είναι δικό τους. Το πήρα λοιπόν σπίτι μου και το φορτησα. Μετά το άνοιξα για να βρω τον ιδιοκτήτη του ομως το κινητό ήταν κλειδωμένο και ήθελε τετραψήφιο νούμερο. Σιμ δεν είχε ή ειναι απενεργοποιημενη δεν έχω καταλαβει. Παρόλα αυτά το έβαλα στο iTunes αλλα δεν με αφήνει να συνδεθώ. Με αποτέλεσμα λοιπόν να μην μπορώ να έχω πρόσβαση στις επαφές του ώστε να ειδοποιήσω κάποιον γνωστό του και να μην υπάρχει σιμ ώστε να παω σε κάποιο μαγαζί. Το κινητό δεν είναι σε lost Mode ούτε τίποτα τέτοιο. Τι να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
2.1Ohm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Κρατα το και πουλα το για ανταλακτικα Πλακα κανω αμα ενδιαφερθει ο χρηστης που το εχασε θα σε βρει λγκα μεσο gps αμα παλι οχι κρατα το η δωστω στην αστυνομια (οχι οτι θα βοηθισει κ πολυ αυτο καποιος απο εκει μεσα θα το τσεπωσει σιγουρα) Βαλε μια αγγελια βρεθηκε χαμενο iphone ισως καποιος το δει και σε ειδοποιησει( πριν το δωσεις βεβαιωσου οτι ειναι οντως ο ιδιοκτητης)
Nick7744 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 παρεδωσε το στην αστυνομια Μου είπαν να μην το πάω στην αστυνομια διότι δεν θα βρεθεί ποτέ ο ιδιοκτήτης του κινητού έτσι. Παρόλα αυτά αν δεν καταφέρω να βρω τα στοιχεία του δεν έχω κάτι άλλο να κάνω.
Masma Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 παρεδωσε το στην αστυνομια πλακα κανεις? Γιατι αυτοι τι θα το κανουν? Με το imei δεν μπορει να δει απο που αγοραστηκε¨? Και μετα να δει σε ποιο λογαριασμο ειναι καταχορημενο το συγκεκριμενο imei?
randy1989 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 πλακα κανεις? Γιατι αυτοι τι θα το κανουν? Με το imei δεν μπορει να δει απο που αγοραστηκε¨? Και μετα να δει σε ποιο λογαριασμο ειναι καταχορημενο το συγκεκριμενο imei? Και πως θα δει το ιμει αφου σου λεει οτι ειναι κλειδωμενο..
kostas8080 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρε την Apple. gr και ρώτα τι να κάνεις 1
Nick7744 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Κρατα το και πουλα το για ανταλακτικα Πλακα κανω αμα ενδιαφερθει ο χρηστης που το εχασε θα σε βρει λγκα μεσο gps αμα παλι οχι κρατα το η δωστω στην αστυνομια (οχι οτι θα βοηθισει κ πολυ αυτο καποιος απο εκει μεσα θα το τσεπωσει σιγουρα) Βαλε μια αγγελια βρεθηκε χαμενο iphone ισως καποιος το δει και σε ειδοποιησει( πριν το δωσεις βεβαιωσου οτι ειναι οντως ο ιδιοκτητης) Πώς θα με βρει μέσω gps?? Δεν ξέρω αν είναι ανοιχτό ή όχι. Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να το ανοίξω ή να συνδεθώ σε wifi αφού είναι κλειδωμένο.
forgotten Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πώς θα με βρει μέσω gps?? Δεν ξέρω αν είναι ανοιχτό ή όχι. Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να το ανοίξω ή να συνδεθώ σε wifi αφού είναι κλειδωμένο. κλεψιμιο ειναι βασικα ,αν το παρεις στην αστυνομια και εχει δηλωθει η κλοπη του θα το δωσουν σε αυτο που το εχασε πισω
Nick7744 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το είχα προσέξει. Στο πίσω μέρος του κινητού αναγράφεται το IMEI του κινητού. Μπορώ με αυτό να κάνω τίποτα?
randy1989 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε βαλτο μια αγγελια. Αν καποιος το ζητησει και ειναι οντως δικο του θα ξερει να το ξεκλειδωσει. Αν δεν ξερει δεν ειναι δικο του. Αν δεν βρεθει ο ιδιοκτητης κρατα το και πουλα το μην το δωσεις σε αστυνομιες κλπ. Θα το τσεπωσουν χωρις σκεψη.
Nick7744 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε βαλτο μια αγγελια. Αν καποιος το ζητησει και ειναι οντως δικο του θα ξερει να το ξεκλειδωσει. Αν δεν ξερει δεν ειναι δικο του. Αν δεν βρεθει ο ιδιοκτητης κρατα το και πουλα το μην το δωσεις σε αστυνομιες κλπ. Θα το τσεπωσουν χωρις σκεψη. Οκ αυτό θα κανω. Αλλα δεν έχω ούτε σκοπό να το κρατήσω ούτε να το πουλήσω. Έτσι και αλλιώς η Apple το έχει προγραμματισει έτσι ώστε να μην μπορείς να ξεκλειδώσεις το κινητό χωρίς τον ιδιοκτήτη του.
voldemort Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Παρε στην apple. Λογικα κατι παραπανω θα ξερουν αυτοι. Κριμα οι ανθρωποι να δινουν τοσα χρηματα και να τα χανουν.
Masma Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Και πως θα δει το ιμει αφου σου λεει οτι ειναι κλειδωμενο.. Αφου το λεει στο πισω μερος του κινητου. Αυτο που προτεινα δεν ξερ αν γινεται αλλα λογικο μου φαινεται Καλα λεει ο volde παρε στην apple
Nick7744 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το IMEI του κινητού πάντως το ξέρω. Αν ξέρει κανένας ειδικός να μου πει αν μπορώ να κάνω κάτι με αυτό. Αλλιώς να το πάω στην Apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα