delpiero7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 για μια ακομα φορα τα ιδια και τα ιδια εριξα μια ματια στις αξιολογήσεις της εφαρμογης και ειδα ολο ασχετα σχολια που δηλωνουν μικροπρεπείς ανθρώπους και γελαει και ο σεφερλης μαζι τους.ο καθενας αγοραζει κινητο συμφωνα με αυτά που θελει,με αυτά που εχει στο πορτοφολι του,με το ψωνιο που εχει κτλ κτλ.εχω διαβασει διαφορα μεχρι και ότι ο άλλος βλεπει ταινιες στο note του και δεν καθεται να τις δει στην tv του,η δεν εχει Bluetooth,και ότι εχει 10 g ram και διαφορες ομορφιες.ότι εχει 8κ οθονη και θα δει καλυτερη εικονα σε 5.5 ιντσες οθονη.κανονικα επρεπε ολοι να εχουμε lada γιατι είναι καλυτερο στα βουνα από το cayenne η το q7 .καλο είναι να υπαρχει μια αρμονια και να εχεις λεφτα στην τσεπη να περνας καλα και όχι να φορας παντελονι dsq2 και να εχεις το κινητο των 1000 και να καθεσαι σπιτι να βγαζεις selfie και ψευτικα check in.το κινητο δεν σε κανει μαγκα αντίθετα εχεις μια μικρη περιουσια ευαλωτη στην τσεπη σου.απο κει και περα καλο είναι ότι το υποστηριξεις 1
Mitsen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Απο το 2009-2012 που ήμουν Αγγλία μόνο iphones έβλεπα παντού! Λες και δεν πουλούσαν άλλα τηλέφωνα. Στην Ελλάδα επίσης μεγάλο ποσοστό των smartphone που βλέπω είναι iphone.Για όσους δεν κατάλαβαν την αναλογία 2/3. Αυτά βλέπω εγώ με τα μάτια μου! Τώρα από εκεί και πέρα ο καθένας γράφει ότι πιστεύει. Α! και εγώ iphone έχω 3gs,4,4s, και τώρα το 5. Το επόμενο μου θα είναι σίγουρα android και λόγο χρηματικής απόκτησης.Δεν είμαι funn κανενός. Ότι βλέπω λέω
fingolfingr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί να μην παει καποις δήλαδή σε apple;;; Όλοι αυτοι που λενε διαφορά το εχουν χρησιμοποιήσει ή απλά λενε ότι διαβαζουν; Με όλα αυτά πολλοι πιστευουν ότι τα iphone δεν εχουν καθόλου bluetooth. Οϋτε για hands free. Χθες είδα το S6 edge+ και το demo πηγαινε σφαίρα. Ετσι όμως πηγαινε και το note 4 μου στην αρχή. Πριν μπουν οι διαφορες εφαρμογες. Από την αλλη φιλος πηρε την ίδια μερα με εμενα ενα iphone 6 plus. Με πολυ περισσότερες εφαρμογές από αυτές που εχω εγώ μεσα, και ακομα και τώρα παει όπως πήγαινε την 1η μερα. Άμεση αποκριση στα παντα όπως εκανε το δικο μου στην αρχή. Στην αρχή μόνο όμως. Για την ιστορία, το πρώτο μου smart phone ήταν ενα Galaxy S. Μετά από πολλες rom, launchers κλπ τα βαρεθηκα όλα. Λίγο καιρό μετά γύρισα σε iphone. Πριν από μερικους μήνες γυρισα παλι σε android και συγκεκριμένα σε ένα Note 4. Το note καλό, χρυσό και λατρευω το πενάκι του (ναι το χρησιμοποιώ), αλλα μετά από μερικους μήνες χρήση και καποιες εφαρμογές (όλες από market), το lagαρισμα ήταν συνεχες φαινόμενο. Να πατας τερματισμό κλησης, να μην το κανει, να πατας 2η φορα και τελικα να κλείνει και να καλεί το νουμερο συχνης επικοινωνίας που εμφανιστηκε εκεί που εκανες το 2ο κλικ. Όποιος του εχει τύχει καταλαβαίνει. Από τα 3GB ram μονιμη καταναλωση τα 2 και κατι. Με το lolipop (που ήρθε με μεγαλη καθυστερηση) η μπαταρία κραταγε μισή μερα με την ίδια χρήση. Εκανα factory reset για να στρωσει και χαθηκαν ενα καρο δεδομένα παρα τα οποια backup (saves από games, δεδομενα εφαρμογων, φακελοι κλπ). Εφτιαξε καπως αλλα όχι όπως ήταν. Εκανα root λίγο αργότερα, δοκίμασα καμια 10αρια rom αλλά χωρίς touchwiz..... χανεις πολλα από αυτά που εχει το note. Οπότε πήγα στην alliance rom. Θα μπορούσα να κρατησω της cyanogen που εχει πολύ μικρή καταναλωση ram, αλλα χωρίς πενακι δεν είναι note. Όσο και αν με εχει βολεψει το πενάκι με τα tricks που εχει...... αν το κινητό δεν παει όπως πρεπει τι να το κανεις;;; Απο το 2009-2012 που ήμουν Αγγλία μόνο iphones έβλεπα παντού! Λες και δεν πουλούσαν άλλα τηλέφωνα. Στην Ελλάδα επίσης μεγάλο ποσοστό των smartphone που βλέπω είναι iphone.Για όσους δεν κατάλαβαν την αναλογία 2/3. Αυτά βλέπω εγώ με τα μάτια μου! Τώρα από εκεί και πέρα ο καθένας γράφει ότι πιστεύει. Α! και εγώ iphone έχω 3gs,4,4s, και τώρα το 5. Το επόμενο μου θα είναι σίγουρα android και λόγο χρηματικής απόκτησης.Δεν είμαι funn κανενός. Ότι βλέπω λέω Η απαντηση που θα λαβεις από πολλους θα είναι ότι αυτοί που εχουν iphone το βγάζουν στο τραπέζι για μόστρα, ενώ εκείνοι με τα 5ιντσα+ android τα εχουν στην τσεπη μιας και δεν λυγίζουν. 2
Antiriad Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί να μην παει καποις δήλαδή σε apple;;; Όλοι αυτοι που λενε διαφορά το εχουν χρησιμοποιήσει ή απλά λενε ότι διαβαζουν; Με όλα αυτά πολλοι πιστευουν ότι τα iphone δεν εχουν καθόλου bluetooth. Οϋτε για hands free. Χθες είδα το S6 edge+ και το demo πηγαινε σφαίρα. Ετσι όμως πηγαινε και το note 4 μου στην αρχή. Πριν μπουν οι διαφορες εφαρμογες. Από την αλλη φιλος πηρε την ίδια μερα με εμενα ενα iphone 6 plus. Με πολυ περισσότερες εφαρμογές από αυτές που εχω εγώ μεσα, και ακομα και τώρα παει όπως πήγαινε την 1η μερα. Άμεση αποκριση στα παντα όπως εκανε το δικο μου στην αρχή. Στην αρχή μόνο όμως. Για την ιστορία, το πρώτο μου smart phone ήταν ενα Galaxy S. Μετά από πολλες rom, launchers κλπ τα βαρεθηκα όλα. Λίγο καιρό μετά γύρισα σε iphone. Πριν από μερικους μήνες γυρισα παλι σε android και συγκεκριμένα σε ένα Note 4. Το note καλό, χρυσό και λατρευω το πενάκι του (ναι το χρησιμοποιώ), αλλα μετά από μερικους μήνες χρήση και καποιες εφαρμογές (όλες από market), το lagαρισμα ήταν συνεχες φαινόμενο. Να πατας τερματισμό κλησης, να μην το κανει, να πατας 2η φορα και τελικα να κλείνει και να καλεί το νουμερο συχνης επικοινωνίας που εμφανιστηκε εκεί που εκανες το 2ο κλικ. Όποιος του εχει τύχει καταλαβαίνει. Από τα 3GB ram μονιμη καταναλωση τα 2 και κατι. Με το lolipop (που ήρθε με μεγαλη καθυστερηση) η μπαταρία κραταγε μισή μερα με την ίδια χρήση. Εκανα factory reset για να στρωσει και χαθηκαν ενα καρο δεδομένα παρα τα οποια backup (saves από games, δεδομενα εφαρμογων, φακελοι κλπ). Εφτιαξε καπως αλλα όχι όπως ήταν. Εκανα root λίγο αργότερα, δοκίμασα καμια 10αρια rom αλλά χωρίς touchwiz..... χανεις πολλα από αυτά που εχει το note. Οπότε πήγα στην alliance rom. Θα μπορούσα να κρατησω της cyanogen που εχει πολύ μικρή καταναλωση ram, αλλα χωρίς πενακι δεν είναι note. Όσο και αν με εχει βολεψει το πενάκι με τα tricks που εχει...... αν το κινητό δεν παει όπως πρεπει τι να το κανεις;;; Η απαντηση που θα λαβεις από πολλους θα είναι ότι αυτοί που εχουν iphone το βγάζουν στο τραπέζι για μόστρα, ενώ εκείνοι με τα 5ιντσα+ android τα εχουν στην τσεπη μιας και δεν λυγίζουν. Αυτό παραπέμτει σε ατάκες στυλ "Τι είναι αυτο στην τσέπη σου Note 5 ή μήπως χαίρεσαι που με βλέπεις;"
mariosk89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 πριν 2-3 χρόνια ίσως να είχε νόημα. Σήμερα δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας σε iPhone αν έχεις ένα τουλάχιστον mid-range android κινητό 1
technology_guy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Από κινητό ανδρόιδ σε ιπαδ πάει;
DJTaurus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΤΣΙ!!!! Apple widens gap between iOS, Android use in U.S. 2
Questioner Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΤΣΙ!!!! Apple widens gap between iOS, Android use in U.S. What do you plan to buy? Σαν να λέμε "πρόθεση ψήφου"; Και σαν να έχει και την ίδια εγκυρότητα όπως οι δικές μας δημοσκοπήσεις; Λογικά αποτελέσματα. Για να παρουσιάσει και η Google τα Nexus να δούμε αν θα επηρεαστεί το ποσοστό. 1
suffocater Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Kαι στο αμέρικα κιολας,που δεν τα παίρνουν στις τιμές που τα παίρνεις εδω.
nosfer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ο χρήστης μπορεί να ανακυκλώσει το Android smartphone του δωρεάν σε οποιοδήποτε Apple Store ομολογω οτι σε αυτο γελασα μάλλον θα κρατάνε τους επεξεργαστές για όταν βγάλουν το iphone 10s 2
DJTaurus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν θέλει και πολύ σκέψη να κάνετε την μετάβαση σε μια πλατφόρμα που σέβεται τους χρήστες της. Και όσο το δυνατόν χρησιμοποιείστε λιγότερο της εφαρμογές του κατάσκοπου. Την ημέρα που η Apple ανακοίνωσε αυτό.... ... η Google ανακοίνωσε αυτό. Google 'Customer Match' means your email address is now for sale to the highest bidder 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα