boogie_thief Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι,ποιος είπε οτι φταίει η εταιρία γι αυτο? Προφανώς και φταίει ο κλινικά βλαμμενος καταναλωτης. Aν δεν αγόραζε για 3 μήνες,μια χαρα θα το επαιρνε το μνμ της υπερκοστολογησης η εταιρία. Αλλα όσο βελάζουν οι καταναλωτές,γιατί να το κάνει? Hi misconceiver. απλα η επιθεση γινεται μονιμα προς το iphone και οχι προς τα ακριβα κινητα γενικοτερα.. αυτο κανουν οι περισσοτεροι οχι μονο εσυ αυτη ειναι η διαφορα της αντιπαθειας απο την αγανακτηση της ολης καταστασης ουσιαστικα συμφωνουμε φιλε μου απλα θεωρω πιο σωστο να το γενικευουμε και να παιρνει η μπαλα ολες η εταιριες με το να κατηγορεις μια εταιρια (οχι απαραιτητα την apple) νομιζω πως δεν καταφερνεις τιποτα.. 1
dali13gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το hate είναι και επίσημο πλέον! Τώρα σε ένα playstore δίπλα σας! LOL. 2
Antiriad Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 ομολογω οτι σε αυτο γελασα Η Apple θεωρεί ότι ο κόσμος έχει λεφτά για πέταμα. Πρίν μερικά χρόνια είχε κάνει μήνυση στην Wind Canada γιατί άγόρασαν απο 3rd Party Market μεταχειρισμένα Iphones διότι δεν ήθελαν να δώσουν την δυνατότητα στην Wind να πουλάει μεταχειρισμένα. http://www.theglobeandmail.com/report-on-business/apple-canada-tells-ingram-to-stop-selling-used-iphones-to-wind/article25835792/ Μόλις και αυτή η τεχνολογική φούσκα φράσει στο τέλος της η Apple θα φάει τα μούτρα της. http://www.forbes.com/sites/petercohan/2015/01/28/6-reasons-apple-is-still-more-doomed-than-you-think/ 1
Mitsen Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς 2 στους 3 κράζουν την apple και τα 2 στα 3 κινητά να είναι iphones.Κάτι δεν μου βγαίνει στα μαθηματικά 5
Runner25 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 ολοι κραζετε το ενα και το αλλο, απο αυτα που γραφονται εδω μεσα αναρωτιεται κανεις αραγε ειχατε ποτε αγορασει κατι απο αυτα η θα θελατε.....
Antiriad Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς 2 στους 3 κράζουν την apple και τα 2 στα 3 κινητά να είναι iphones.Κάτι δεν μου βγαίνει στα μαθηματικά To 2009-10 Ισως. Τώρα τα Αndroid έχουν τα πρωτεία. http://www.forbes.com/sites/chuckjones/2015/05/07/apples-iphone-continues-to-lose-market-share-month-to-month/
mants118 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς 2 στους 3 κράζουν την apple και τα 2 στα 3 κινητά να είναι iphones.Κάτι δεν μου βγαίνει στα μαθηματικά 2 στους 3 που μπαίνουν σε τεχνολογικά forum ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχουν iPhone...άλλο τι βλέπεις στο δρόμο - καφετέριες!!! 2
ShevaGR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι αν πάει κανείς στα σχόλια της εφαρμογής γίνεται το κλασσικό war. Μπαίνει ο ένας κράζει αππλ, μπαίνει ο άλλος και λέει πόσο γαμάτο είναι το ιός. Λολ και όλα αυτά σε σχόλια εφαρμογής. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς 2 στους 3 κράζουν την apple και τα 2 στα 3 κινητά να είναι iphones.Κάτι δεν μου βγαίνει στα μαθηματικά Δεν σου βγαίνει στα μαθηματικά, γιατί είναι λάθος τα μαθηματικά σου. Δύο στους τρεις δεν έχουν iPhone. 2
wnet Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρά εφαρμογη είναι και ευτυχώς απλή στη χρήση. Αντίο android. Apple, here i come. Δηλαδή τόσο καιρό είχες android, ήθελες να πας σε ios και το μόνο σου θέμα ήταν πως να μεταφέρεις τα contacts & bookmarks? 3
ShevaGR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή τόσο καιρό είχες android, ήθελες να πας σε ios και το μόνο σου θέμα ήταν πως να μεταφέρεις τα contacts & bookmarks? Εμένα μου φαίνεται απολύτως λογικό πάντως....
suffocater Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ζωγραφίζει εικόνες στο μυαλό σου εύκολα,μιλάμε για καλλιτεχνη!
Haldol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το hate που έβγαζαν από πάντα τα fandroids είναι από άλλο πλανήτη. 1
D.Luffy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Lol, τέτοιο μίσος ούτε για τους Εβραίους το 40. Σε μερικά χρόνια θα βγει ταινία Schmidt's List... 1
king2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς 2 στους 3 κράζουν την apple και τα 2 στα 3 κινητά να είναι iphones.Κάτι δεν μου βγαίνει στα μαθηματικά Πια είναι 2/3?14% market share εχει η Apple άρα στα 100 κινητά τα 14 είναι iPhone. Και 83% Android. Ας μην παραπληροφορουμε τον κόσμο. Όσο για την εφαρμογή καλη για την διευκόλυνση αυτών που δεν ξέρουν που είναι πάρα πολλοί αλλά να βγει και το ανάποδο από Apple σε Android.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα