redcom7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 πολυ καλη φαση αλλα ειναι για ασχετους ... αφου εχω υπαρξει μια χαρα ευχαριστημενος με το ios σιγα εαν θελω να ξαναπαω πισω να χρειαζομαι και βοηθεια...μια χαρα θα τα κανω ολα οταν και εαν ερθει παλι η ωρα αυτη .. ελεος
Questioner Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Κακά τα ψέμματα. Αν έχεις "δεθεί" με κάποιο οικοσύστημα και έχεις αγοράσει δεκάδες/εκατοντάδες εφαρμογές, δύσκολα θα πας σε ένα άλλο ακόμα και αν είναι καλύτερο (δεν το λέω για το appstore της Apple φανμπόιζ αλλά μιλάω γενικά). Το αν θα μεταφέρω τα SMS μου και τα bookmarks μου λίγο με ενδιαφέρει μιας και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνω αυτό. Από εκεί και πέρα, κρίνοντας από την αστεία ακριβή τιμή των iOS συσκευών, δύσκολα θα αφήσει κάποιος το πιο πλούσιο (από πλευράς δυνατοτήτων και customization) Android μιας ναυαρχίδας (γιατί για να σκεφτεί να δώσει χιλιάρικο για ένα iPhone, δεν νομίζω να έχει καμία Android κινεζιά των 40€) και να πάει σε iOS. 8
Sapadak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αντιστοιχο απο Apple σε Αndroid υπάρχει? 1
vdeseris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αντιστοιχο απο Apple σε Αndroid υπάρχει? H samsung έχει το smart switch 1
suffocater Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πολλά είναι γτπ αλλά δεν τους βλέπω όλους να γκρινιάζουν για τα πάντα.. Ισως επειδή τα αγοράζουν συνειδητα ξέροντας οτι ειναι γτπ(και τα πληρώνουν και αναλόγως ομως)
Elven_King Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, το θέμα ποιος νοήμων άνθρωπος θα έκανε μετάβαση από android σε iphone. 1
boogie_thief Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, το θέμα ποιος νοήμων άνθρωπος θα έκανε μετάβαση από android σε iphone. hi hater! 5
boogie_thief Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη αποφάσισες αυθαιρετα οτι οσοι δεν εχουν μήλο το κάνουν επειδη δεν εχουν τα χρηματα για να το παρουν,οχι επειδη θεωρουν οτι ειναι γτπ. (για να μην πουμε και για τους αλλους που και καλά "εχουν" λεφτα για iphone,και σου κανουν αναπαντητες γιατι ποτε δεν εχουν για μια καρτουλα των 5 ευρω) αναπαντητες με galaxy δεν γινονται? αλλο να σου φταιει η βλακεια της ανθρωποτητας και αλλο οι εταιριες... hi hater too...
sepsekasan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 σωστά τα λέει δεν είναι hater αν είναι να κανείς μετάβαση τη κανείς μόνος σου δεν περιμένεις την εφαρμογή οπότε ή συγκεκριμένη είναι για χαμηλά iq ή άσχετους
boogie_thief Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 σωστά τα λέει δεν είναι hater αν είναι να κανείς μετάβαση τη κανείς μόνος σου δεν περιμένεις την εφαρμογή οπότε ή συγκεκριμένη είναι για χαμηλά iq ή άσχετους εγω νομιζω οτι το σχολιο αλλο εννοει μονο ο ιδιος μπορει να μας απαντησει φυσικα και το να κανεις μεταβαση δεν ειναι πυρινικη φυσικη και δεν χρειαζεται αυτη η εφαρμογη σε αυτο συμφωνουμε... φτιαχτηκε για κατι τυπους που ακομα πανε στον γερμανο για να παρουν τις φωτογραφιες τους και πληρωνουν για restore...
Questioner Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 εγω νομιζω οτι το σχολιο αλλο εννοει μονο ο ιδιος μπορει να μας απαντησει φυσικα και το να κανεις μεταβαση δεν ειναι πυρινικη φυσικη και δεν χρειαζεται αυτη η εφαρμογη σε αυτο συμφωνουμε... φτιαχτηκε για κατι τυπους που ακομα πανε στον γερμανο για να παρουν τις φωτογραφιες τους και πληρωνουν για restore... Well said. Κατά τη γνώμη μου, ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των χρηστών των mobile συσκευών της Apple εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία. Και για να μην φάω πάλι warning για χαρακτηρισμούς, είναι πολύ σημαντικό μια εταιρεία να εισάγει τέτοιους ανθρώπους στον "πλούτο" που προσφέρει η τεχνολογία. Όπως και να έχει πρόκειται για ένα εργαλείο το οποίο ίσως χρησιμεύσει σε κάποιους. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
coffeex Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το καλύτερο που διάβασα "Fandroids are crying over Apple's Move to iOS app" 1
boogie_thief Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Well said. Κατά τη γνώμη μου, ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των χρηστών των mobile συσκευών της Apple εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία. Και για να μην φάω πάλι warning για χαρακτηρισμούς, είναι πολύ σημαντικό μια εταιρεία να εισάγει τέτοιους ανθρώπους στον "πλούτο" που προσφέρει η τεχνολογία. Όπως και να έχει πρόκειται για ένα εργαλείο το οποίο ίσως χρησιμεύσει σε κάποιους. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. με γνωμονα την ελλαδα ναι... υπαρχουν 30ριδες που εχουν facebook και αν τους ρωτησεις αν εχουν email θα σου πουν δεν ξερω/δεν νομιζω... (το εχω ζησει προσωπικα) το να μπορει να λειτουργησει καποιος αυτο το λογισμικο απο τον πιο χαζο μεχρι τον πιο εξυπνο ανθρωπο θεωρω ομως πως ειναι επιτυχια... 1
suffocater Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 αναπαντητες με galaxy δεν γινονται? αλλο να σου φταιει η βλακεια της ανθρωποτητας και αλλο οι εταιριες... hi hater too... Γιατι,ποιος είπε οτι φταίει η εταιρία γι αυτο? Προφανώς και φταίει ο κλινικά βλαμμενος καταναλωτης. Aν δεν αγόραζε για 3 μήνες,μια χαρα θα το επαιρνε το μνμ της υπερκοστολογησης η εταιρία. Αλλα όσο βελάζουν οι καταναλωτές,γιατί να το κάνει? Hi misconceiver. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα