kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Οτι ειπες κανει και το s finder. Για να μην λεμε ψιλοαρλουμπες.Οτι γλωσσα και να του βαλεις βρισκει ΤΑ ΠΑΝΤΑ με καθε γραμμα που πατας realtime ταχυτατα. Δηλαδη οκ που εκθειαζεις το ios για το spotlight και το αντιθετο. Όχι, γιατί πριν από λίγο είχα δίπλα δίπλα το 5άρι (ούτε καν 5s, ούτε καν 6) με το Edge+ και το spotlight σάρωνε σε ταχύτητα. Τα πάντα είναι σχετικά, ξέρεις. Αυτά και τέλος το οφτόπικ.
voldemort Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, γιατί πριν από λίγο είχα δίπλα δίπλα το 5άρι (ούτε καν 5s, ούτε καν 6) με το Edge+ και το spotlight σάρωνε σε ταχύτητα. Τα πάντα είναι σχετικά, ξέρεις. Αυτά και τέλος το οφτόπικ. Nαι...σαρωνε κατα 0,0000000000000001 του second. Μας επεισες...
SeNNinhA Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το σχέση έχουν όλα αυτά που λετε με το εαν ειναι καλυτερο να περάσεις το 9 στις συσκευές σου δεν το καταλαβαίνω παντως
einikos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Σε εμένα πάντως (iPhone 6) δεν δουλεύει το AirDrop...κατα τα αλλά μου φαίνεται το ίδιο σε ταχύτητα.</p>
tulipas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει αρκετο λαγκ στο 4s Να γινει χαρντ ρισετ;
teovag Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 iPad 3rd gen και πάει μια χαρά... Προς το παρόν είδα κάποια βελτίωση μόνο στην μπαταρία...και το πληκτρολόγιο!
Defector Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το control center δεν παλεύεται λόγω lag/stutter. Επιστροφή στο 8.4.1 μέχρι να βγει ένα update της προκοπής.
NissanFan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Σε iPhone 6 εχω παρατηρησει καθυστερηση στο Touch iD και γενικοτερα στο ξεκλειδωμα (οχι παντα)..!! Εχει κανεις αλλος το ιδιο θεμα?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Σε iPhone 6 εχω παρατηρησει καθυστερηση στο Touch iD και γενικοτερα στο ξεκλειδωμα (οχι παντα)..!! Εχει κανεις αλλος το ιδιο θεμα? Μέχρι τώρα δεν έχω διαπιστώσει τέτοιο θέμα - iPhone 6 64GB.
iPhoTe64 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Σε iPad Air performance/battery life μου φαίνονται σχεδόν τα ίδια. Χρειάζεται μερικές εβδομάδες για να έχει κανείς κάποια σχετικά ολοκληρωμένη άποψη. Το News είναι διαθέσιμο προς το παρόν μόνο σε USA, UK και Αυστραλία. Δεν έδωσαν το predictive input στα Ελληνικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Η κατανάλωση σε μπαταρία είναι πολύ χείροτερη σε πρώτη φάση απ´ ότι διαπιστώνω στο ένα ipad mini 2 που αναβάθμισα. Οι οθόνες αλλαγής εφαρμογών είναι επίσης πιο αργές όπως έχουν δει και αναφέρει και άλλοι. Note: Δείχνει για battery drain, τελείωνοντας το σχόλιο , η μπαταρία κατέβηκε 5% μετά απο μόλις λίγα λεπτά χρήσης... Note 2: Battery drained....due to facebook...remove the app and see how it goes....
andreashellas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Tι ακριβως κανει το spotlight που δεν κανει το s finder; Ίδιο ακριβώς είναι. Εχω αιφον 5s και 6 και νοτε 4 και s6 edge plus. Ήμουν πάντα υπέρμαχος του spotligight αλλά το s finder στη τελευταία μορφή του είναι κατ'ουσια το ίδιο πράγμα.
ramarg Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Και το iOS περιπου τοτε θα στελνει σε αλλες συσκευες μια εικονα με Bluetooth Υγ: Σορρυ δεν μπορουσα να κρατηθω Υγ2: Δεν ειμαι αντροιντ φανμποι. Το μισω οπως και το ios Το ios στέλνει με airdrop. Tι ακριβως κανει το spotlight που δεν κανει το s finder; Υπάρχει ως standard δυνατότητα λειτουργικού σε όλες τις ios συσκευές καταρχάς ! Φίλε voldemort είχες/έχεις συσκευή apple; Όχι. Αγόρασε και την επόμενη μέρα την πούλησε όσο όσο. iPad 3rd gen και πάει μια χαρά... Προς το παρόν είδα κάποια βελτίωση μόνο στην μπαταρία...και το πληκτρολόγιο! Όντως.Το ipad 3 είχε πάρει τον κατήφορο μετά το ios 7 σε επιδόσεις.Τώρα κάτι γίνεται.Βελτίωση στην υπερθέρμανση δεν βλέπω πάντως. Σε iPhone 6 εχω παρατηρησει καθυστερηση στο Touch iD και γενικοτερα στο ξεκλειδωμα (οχι παντα)..!! Εχει κανεις αλλος το ιδιο θεμα? Εγώ στις beta έβλεπα περιστασιακά καθυστέρηση στο touch id.Στην official δεν πρέπει να άλλαξε κάτι σε σχέση με την GM.Να ξέρεις πάντως (εμπειρικά μιλώντας) εαν έχεις λιπαρή επιδερμίδα ή ιδρωμένο χέρι ο αισθητήρας λερώνεται εύκολα και θέλει ένα καλό καθαρίσμα να αστράψει η επιφάνεια του.Πέρασε αν θες εκ νέου το αποτύπωμα που χρησιμοποιείς γιατί καμιά φορά μεταβάλλεται εαν τραυματίστηκες σε εκείνο το σημείο π.χ. Εαν ο αισθητήρας σου είναι γρατζουνισμένος δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 iOS 9 Security Flaw: Access photos, contacts on any locked iPhone Hint: Disable Siri Btw, iOS 9.0.1 released with fix for stuck setup assistant, alarm bugs, and more
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα