Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι ειπες κανει και το  s finder.

Για να μην λεμε ψιλοαρλουμπες.Οτι γλωσσα και να του βαλεις βρισκει ΤΑ ΠΑΝΤΑ με καθε γραμμα που πατας realtime ταχυτατα.

Δηλαδη οκ που εκθειαζεις το ios για το spotlight και  το αντιθετο.

Όχι, γιατί πριν από λίγο είχα δίπλα δίπλα το 5άρι (ούτε καν 5s, ούτε καν 6)  με το Edge+ και το spotlight σάρωνε σε ταχύτητα. Τα πάντα είναι σχετικά, ξέρεις.

Αυτά και τέλος το οφτόπικ.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι, γιατί πριν από λίγο είχα δίπλα δίπλα το 5άρι (ούτε καν 5s, ούτε καν 6)  με το Edge+ και το spotlight σάρωνε σε ταχύτητα. Τα πάντα είναι σχετικά, ξέρεις.

Αυτά και τέλος το οφτόπικ.

Nαι...σαρωνε κατα 0,0000000000000001 του second.

Μας επεισες... :P

Δημοσ.

<p>Σε εμένα πάντως (iPhone 6) δεν δουλεύει το AirDrop...κατα τα αλλά μου φαίνεται το ίδιο σε ταχύτητα.</p>

Δημοσ.

Σε iPhone 6 εχω παρατηρησει καθυστερηση στο Touch iD και γενικοτερα στο ξεκλειδωμα (οχι παντα)..!! Εχει κανεις αλλος το ιδιο θεμα?

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε iPhone 6 εχω παρατηρησει καθυστερηση στο Touch iD και γενικοτερα στο ξεκλειδωμα (οχι παντα)..!! Εχει κανεις αλλος το ιδιο θεμα?

Μέχρι τώρα δεν έχω διαπιστώσει τέτοιο θέμα - iPhone 6 64GB.

Δημοσ.

Σε iPad Air performance/battery life μου φαίνονται σχεδόν τα ίδια. Χρειάζεται μερικές εβδομάδες για να έχει κανείς κάποια σχετικά ολοκληρωμένη άποψη.

Το News είναι διαθέσιμο προς το παρόν μόνο σε USA, UK και Αυστραλία.

Δεν έδωσαν το predictive input στα Ελληνικά.

Δημοσ.

Η κατανάλωση σε μπαταρία είναι πολύ χείροτερη σε πρώτη φάση απ´ ότι διαπιστώνω στο ένα ipad mini 2 που αναβάθμισα. Οι οθόνες αλλαγής εφαρμογών είναι επίσης πιο αργές όπως έχουν δει και αναφέρει και άλλοι.

Note: Δείχνει για battery drain, τελείωνοντας το σχόλιο , η μπαταρία κατέβηκε 5% μετά απο μόλις λίγα λεπτά χρήσης...

Note 2: Battery drained....due to facebook...remove the app and see how it goes....

Δημοσ.
Tι ακριβως κανει το spotlight που δεν κανει το s finder;

Ίδιο ακριβώς είναι. Εχω αιφον 5s και 6 και νοτε 4 και s6 edge plus. Ήμουν πάντα υπέρμαχος του spotligight αλλά το s finder στη τελευταία μορφή του είναι κατ'ουσια το ίδιο πράγμα.

Δημοσ.

Και το iOS περιπου τοτε θα στελνει σε αλλες συσκευες μια εικονα με Bluetooth :P

Υγ: Σορρυ δεν μπορουσα να κρατηθω

Υγ2: Δεν ειμαι αντροιντ φανμποι. Το μισω οπως και το ios :D

Το ios στέλνει με airdrop. 

Tι ακριβως κανει το spotlight που δεν κανει το s finder;

Υπάρχει ως standard δυνατότητα λειτουργικού σε όλες τις ios συσκευές καταρχάς !

Φίλε voldemort είχες/έχεις συσκευή apple; 

Όχι. Αγόρασε και την επόμενη μέρα την πούλησε όσο όσο.

iPad 3rd gen και πάει μια χαρά... Προς το παρόν είδα κάποια βελτίωση μόνο στην μπαταρία...και το πληκτρολόγιο!

Όντως.Το ipad 3 είχε πάρει τον κατήφορο μετά το ios 7 σε επιδόσεις.Τώρα κάτι γίνεται.Βελτίωση στην υπερθέρμανση δεν βλέπω πάντως.

Εγώ στις beta έβλεπα περιστασιακά καθυστέρηση στο touch id.Στην official δεν πρέπει να άλλαξε κάτι σε σχέση με την GM.Να ξέρεις πάντως (εμπειρικά μιλώντας) εαν έχεις λιπαρή επιδερμίδα ή ιδρωμένο χέρι ο αισθητήρας λερώνεται εύκολα και θέλει ένα καλό καθαρίσμα να αστράψει η επιφάνεια του.Πέρασε αν θες εκ νέου το αποτύπωμα που χρησιμοποιείς γιατί καμιά φορά μεταβάλλεται εαν τραυματίστηκες σε εκείνο το σημείο π.χ. Εαν ο αισθητήρας σου είναι γρατζουνισμένος δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...