Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το iOS περιπου τοτε θα στελνει σε αλλες συσκευες μια εικονα με Bluetooth :P

Υγ: Σορρυ δεν μπορουσα να κρατηθω

Υγ2: Δεν ειμαι αντροιντ φανμποι. Το μισω οπως και το ios :D

xaxaa Ετσι πες τα που νομιζουν οτι επειδη δινουν τοσα λεφτα εχουν παρει οτι καλυτερο. ΜΕχρι στιγμης το μονο καλο απο apple στο mobile λιετουργικο της ειναι το ipad air 2 και μπορω να πω οτι ο λογος που το ειχα αγορασει ειναι τα 2 gb ram και τωρα με το iOS 9 διακιωθηκα οτι αξιζε λογο οτι ειναι το μονο που υποστηριζει το Split-Screen Multitasking (μεχρι στιγμης). Κατα τα αλλα δεν πιανουν μια ολα τα tablet ειτε iOS ειτε android μπροστα στο Mirosoft Surface Pro 3 (και ας αρχιζουν να γκρινιαζουν οσοι θελουν) :)

Παντως ρε παιδια πολυ ντορος για το τιποτα για το iOS 9. ΟΚ ειναι καλο αλλα σχεδον τιποτα new. Δηλαδη αυτα που εβαλαν το κανουν νεα τρομερη εκδοση? Ελεος. Και ειδικα για iphone ολοι λενε " πωωωωω ρε φιλε ειναι τελειο. φανταστικο." οτι να 'ναι μιλαμε.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ στο ipad3 και είναι σούπερ θα το βάλω και στο κινητό, η ρύθμιση για εξοικονομηση μπαταριας δεν υπαρχει...

Δημοσ.

Δεν ξέρω στις καινούργιες συσκευές εαν έχετε διάφορες σε απόδοση αλλα για το 4S προτείνεται ανεπιφύλακτα σε σχέση με το 8 που λογικά έχετε πανω.

- Η αίσθηση γενικά είναι πιο smooth.

- Η ταχύτητα θα έλεγα μαλλον ίδια αλλα σου φαίνεται ελάχιστα πιο γρήγορη ομως

- Το WiFi στο σπίτι μου πιανει καλύτερα

- Τα video παίζουν πολύ πιο άνετα και σωστά

- Η μπαταρια δειχνει να ξοδεύεται λιγότερο γρήγορα (θα φανεί μεχρι το μεςημερι) ακομη και σε κανονικό mode

- Ζεσταίνεται πολύ λιγότερο

Ειδικά για το 4S ολα τα παραπάνω (εκτος WiFi) πιστεύω τι ωφείλονται στο Metal. Το κινητό με περιορισμένη επεξεργαστική ισχύ (4S) ζορίζονταν αρκετά και αναγκαστικά κατανάλωνε και ενέργεια και ζεσταινόταν. Η νεα μηχανή γραφικών το βοήθησε πάρα πολυ. Εξ ου και ολη η παραπάνω βελτίωση. Ετσι τουλαχιστον μου φαίνεται.

Σιγουρα μεχρι στιγμής προτιμώ 100% το 9 απο το 8

Δημοσ.

Eγω ακομα δεν το εχω περασει,   προχτες μου εβγαζε διακοπη του update και χτες απλα η ταχυτητα ηταν ελεεινη  θα προσπαθησω αυριο  λογικα θα  ειναι ολα ok.

Δημοσ.

Η εφαρμογή news δεν υπάρχει ακόμα και δεν πρόκειται να αλλάξω region. Θα συνεχίσω με το έξοχο flipboard προς το παρόν.

• Like 1
Δημοσ.

Η samsung το εχει ΗΔΗ παντως και λεγεται s finder.

Aπλα μια σημειωση. :-D

Το ξέρω, το δούλεψα και είναι γτπΚαμπάλα μπροστά στο spotlight που είναι ενσωματωμένο στο ios.
  • Like 1
Δημοσ.

Το ξέρω, το δούλεψα και είναι γτπΚαμπάλα μπροστά στο spotlight που είναι ενσωματωμένο στο ios.

Tι ακριβως κανει το spotlight που δεν κανει το s finder;

Δημοσ.

Και γω που τα δούλεψα και τα δύο είναι εξίσου καλά και επιπλέον το s finder αναγνωρίζει και ψάχνει και ότι έχεις γράψει με το πενάκι σαν σημειώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

εχω ενα 4 για back up συσκευη  , μπαινει? δε το χρησιμοποιω μεν αλλα αν ειναι πιο καλο .. τοχει δοκιμασει κανεις σε 4 μονοπυρηνο ? 

Δημοσ.

Tι ακριβως κανει το spotlight που δεν κανει το s finder;

Εκτός από τη διαφορά ταχύτητας ακόμα σε σχέση με το iPhone 5, εκτός του ότι (στο iOs) καταλαβαίνει τέλεια Αγγλικά και Ελληνικά, εκτός του ότι δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις μια λέξη η να πατήσεις ένα γράμμα και σου έχει βρει το αποτέλεσμα, αλλά και τον τρόπο εμφάνισης των αποτελεσμάτων, καμία διαφορά. Εντάξ, ίσως το Καμπάλα να ήταν υπερβολή, μια και το sfinder σε σχέση με παλιότερες εκδόσεις έχει βελτιωθεί πολύ. Φυσικά στη Google αγοράζουν αγρούς, ενώ οι χρήστες των galaxy είναι τόσο... ψαγμένοι και επαγγελματίες που απενεργοποιούν το sfinder από την πρώτη ημέρα αγοράς.
  • Like 1
Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης Unabomber είπε:<br />

Σε 6+ και Air 2 εγκατεστημενο απο χθες, μια χαρα ολα, ευπροσδεκτες οι μικρες αλλαγες που εγιναν....<br />

<br />

Τις επομενες μερες θα δουμε και για την αυτονομια που λενε....<br />

<br />

Μεχρι στιγμης ολα καλα.<br />

Εγώ πάντως στις τελευταίες beta είχα δει βελτίωση στην αυτονομία αλλά κυμαίνονταν στα επίπεδα του ios8. Το low power savind mode βοηθάει μπορώ να πώ ουσιαστικά.Μπορεί να μην κάνει τραγική εξοικόμηση αλλά κερδίζεις αυτονομία σίγουρα.Από εκεί και πέρα ας μην ξεχνάμε ότι οι μπαταρίες μας έχουν και στη πλάτη τους ένα κάρο κύκλους φόρτισης. Εγώ είχα καιρό να τσεκάρω τους κύκλους στο 6άρι μου και πλησιάζω τους 300 σε λιγότερο από ένα χρονο χρήσης !<br />

πως τσεκάρεις τους κύκλους φιλε μου;;</p>
Δημοσ.

Εκτός από τη διαφορά ταχύτητας ακόμα σε σχέση με το iPhone 5, εκτός του ότι (στο iOs) καταλαβαίνει τέλεια Αγγλικά και Ελληνικά, εκτός του ότι δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις μια λέξη η να πατήσεις ένα γράμμα και σου έχει βρει το αποτέλεσμα, αλλά και τον τρόπο εμφάνισης των αποτελεσμάτων, καμία διαφορά. Εντάξ, ίσως το Καμπάλα να ήταν υπερβολή, μια και το sfinder σε σχέση με παλιότερες εκδόσεις έχει βελτιωθεί πολύ. Φυσικά στη Google αγοράζουν αγρούς, ενώ οι χρήστες των galaxy είναι τόσο... ψαγμένοι και επαγγελματίες που απενεργοποιούν το sfinder από την πρώτη ημέρα αγοράς.

Οτι ειπες κανει και το  s finder.

Για να μην λεμε ψιλοαρλουμπες.Οτι γλωσσα και να του βαλεις βρισκει ΤΑ ΠΑΝΤΑ με καθε γραμμα που πατας realtime ταχυτατα.

Δηλαδη οκ που εκθειαζεις το ios για το spotlight και  το αντιθετο.

Φυσικά στη Google αγοράζουν αγρούς, ενώ οι χρήστες των galaxy είναι τόσο... ψαγμένοι και επαγγελματίες που απενεργοποιούν το sfinder από την πρώτη ημέρα αγοράς.

Kαι γιατι το απενεργοποιουνε;

Θα τους κοψει κατα 0,005 fps στα games την αποδοση; :P

Ελεος με το τι κανουν οι rootαρισμενοι.Διοτι ΝΑΙ για να το κανεις disable πρεπει να εισαι Root.

Με root δεν ασχοληθηκα και ουτε προκειται.

Οπως το παιρνω ετσι το διατηρω.

Δημοσ.

Εγώ πήγα να κάνω updtae το itunes  και μου βγάζει συνέχεια error 7 (windows error 1114). Το έψαξα και έκανα ότι λένε σε διάφορα φόρουμ αλλά τίποτα (windows 10)..........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...