Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eίναι και αυτό. Δεν το σκέφτηκα.Το δικό μου το λειτουργώ πάντοτε με ρυθμίσεις us και us appstore. Άσχετο. Στην 9.1 είδατε καμία βελτίωση αυτονομίας ? Όχι συγκριτικά με τις beta αλλά με το ios 8.

Αν ρωτάς εμένα, μπα, ίδια πράγματα είναι πάνω κάτω. Πιστέυω ότι η αυτονομία (εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα hardware) εξαρτάται απο τον χρήστη. Αν παίζεις παιχνίδια πχ, με wifi ή δεδομένα ανοιχτά, με full φωτεινότητες δεν φταίει το λειτουργικό.

Πάντως η 9.1 είναι public beta, και αρκετά σταθερή, οπότε αν χρησιμοποιείς κλασσικές εφαρμογές δεν νομίζω να έχεις θέμα αν την τεστάρεις.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον παιδια ειμαι κάτοχος του 4s έβαλα το 9 απο itunes, ειναι φοβερό απο απόδοση εως και μπαταρια. πχ 8.4.1 επαιξα μοταλ κομπατ για 15' και έφαγε 20% ενω τωρα στο 9 15΄και εφαγε 8%. ειναι πολυ καλυτερο απο ολη την σειρά του 8. πρωτινω να κάνετε αναβάθμιση

• Like 1
Δημοσ.

Λες και θιχτηκες κανεις. Εχασες μετοχες? Δεν εχουμε ολοι προτεραιοτητα το τι κανει η apple για να το πουμε αμεσα. Να κοιτας τα apple sites καλυτερα. αχχαχα

Δεν έχεις προτεραιότητα στο τι κάνει η apple, αλλά σε άρθρο για την apple σχολιάζεις.

Αν δεν καταλαβαίνεις την σημαντικότητα για το forum, να ανέβει γρήγορα οι είδηση δεν θα κάτσω να σε πείσω αλλά θα αρκεστώ σε αυτό:

get?url=http%3A%2F%2Fimgur.com%2F8bAouDH

• Like 2
Δημοσ.

Το έβαλα σε iPhone 6 εχει κανένας πρόβλημα με το Spotlight search δεν κάνει search στις επαφές μου και όταν κάποια στιγμή κάνει κάποιες βρίσκει και κάποιες όχι

Δημοσ.

Δεν εχει την επιλογή μεσα από τις ρυθμισεις για να δεις τι χωρο πιανει η κάθε εφαρμογή στο ΙΟS 9

Έχει μπορείς να δεις: Settings-General-Storage & iCloud Usage-Manage Storage.

Εκεί μέσα φαίνεται το Used και Available όπως επίσης και τα apps το χώρο που πιάνουν.

Δημοσ.

Κάποια στιγμή στο μέλλον, σε 10, 20, 50 χρόνια, το android θα αποκτήσει μερικές από τις λειτουργίες και την απόδοση του spotlight search που απολαμβάνουμε στο iOs.

• Like 4
Δημοσ.

Κάποια στιγμή στο μέλλον, σε 10, 20, 50 χρόνια, το android θα αποκτήσει μερικές από τις λειτουργίες και την απόδοση του spotlight search που απολαμβάνουμε στο iOs.

Και το iOS περιπου τοτε θα στελνει σε αλλες συσκευες μια εικονα με Bluetooth :P

Υγ: Σορρυ δεν μπορουσα να κρατηθω

Υγ2: Δεν ειμαι αντροιντ φανμποι. Το μισω οπως και το ios :D

• Like 2
Δημοσ.

Και το iOS περιπου τοτε θα στελνει σε αλλες συσκευες μια εικονα με Bluetooth :P

Υγ: Σορρυ δεν μπορουσα να κρατηθω

Υγ2: Δεν ειμαι αντροιντ φανμποι. Το μισω οπως και το ios :D

Εισα Microsft fanboy που ειναι ακομα χειροτερο :P

• Like 4
Δημοσ.

Εισα Microsft fanboy που ειναι ακομα χειροτερο :P

Κερδισες ενα Κιντερ Μπουενο!

Το ραδιόφωνο και τις υπέρυθρες ξέχασες.

Και την αναφορα παραδοσης :ρ

(η μπηκε αυτη; κατι τετοιο ειχα διαβασει) διαφωτισε με λιγο μπρο

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει την επιλογή μεσα από τις ρυθμισεις για να δεις τι χωρο πιανει η κάθε εφαρμογή στο ΙΟS 9

Tην έχει αλλά θέλει λίγη ώρα για να λειτουργήσει

Δημοσ.

<p>Iphone 4s. Το εκανα αλλα το μετανιωσα. Το κινητο γενικα παει πιο αργα, αλλα το μεγαλο προβλημα μου το παρουσιασε σε πολλες εφαρμογες, καθως καποιες μου τις εμφανιζε μονιμως ως "σε αναμονη", αχνοφενοταν το εικονιδιο και δεν ανταποκρινοταν και αναγκαστηκα να τις διαγραψω και να τις ξανακατεβασω..</p>

Δημοσ.

Η samsung το εχει ΗΔΗ παντως και λεγεται s finder.

Aπλα μια σημειωση. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...