Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατοχος iphone 4s...ειπα να το δοκιμασω για να παρω μια ιδεα και να μπορεσω κ να επιστρεψω στην 8.4 μιας και ακομα υπογραφεται...απο την δοκιμη που εκανα μια χαρα ειναι...λιγο καλυτερο απο την 8.4 ακομα και τωρα στην αρχη που εγκαθιστα εφαρμογες και ρυθμισεις, οποτε απο το απογευμα λογικα θα ειναι ακομα καλυτερο...απο ios 6 και 7 ουτε για πλακα να μην αναβαθμισετε...

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω 5άρι. Έβαλα χθες το βράδυ ios 9 και παρατήρησα βελτίωση στο 3G σήμερα το πρωί που το σκάλιζα.

Επειδή στο σπίτι έχω χάλια σήμα τώρα κάπως πιάνει.

Επίσης είχα μπαταρία στο 100% όταν έπεσα και το πρωί 80% ενώ με ios8 συνήθως το πρωί είχα 75%.

Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος;

Εγώ δεν χάνω ούτε 1%! Δηλαδή εάν είναι 100% μπορεί να πάει 99% και αν! 

5s με όλα ανοιχτά, και wifi. κλειστό bluetooth.

Δημοσ.

Στο iPad Air έχω βάλει την iOS 9.1 Public Beta και έχει εγκαταστήσει κανονικότατα την εφαρμογή News. 

Οπότε μάλλον είναι συμβατή με τη χώρα μας. 

Κι εγώ αυτήν έχω αλλά δεν μου εμφανίζεται. Έκανες κάτι εξτρά;

• Super Moderators
Δημοσ.

άλλο  beta άλλο final,προς το παρόν δεν είναι συμβατή

Κι εγώ αυτήν έχω αλλά δεν μου εμφανίζεται. Έκανες κάτι εξτρά;

Τίποτα απολύτως. Πέρασα προχθές (μέσω του iOS update) την 9.1 beta και εμφανίστηκε εικονίδιο News. Δεν έχει βέβαια ελληνικά μέσα ενημέρωσης αλλά όσα ξένα μέσα διάλεξα εμφανίζονται κανονικά. Το iPad είναι δηλωμένο κανονικά με AppleID που έχει ως χώρα την Ελλάδα.

Γι' αυτό θεωρώ λανθασμένη την άποψη ότι δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με την Ελλάδα. Προφανώς δεν έχει να κάνει με Ελλάδα αλλά με το iOS. Μπορεί η εφαρμογή να μην διατίθεται ακόμη με την έκδοση 9.0 αλλά με έκδοση 9.1 ή ανώτερη.

• Like 1
Δημοσ.

Από το πρωί που προσπαθώ να την κατεβάσω σεεεεεεέρνεταιιιιι... Τώρα μου βγάζει ότι θέλει 11 ώρες ακόμα για να κατεβεί.

Πως την κατεβάσατε τόσο γρήγορα;

Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω το ipsw αρχείο από άλλον σέρβερ;

Δημοσ.

άλλο  beta άλλο final,προς το παρόν δεν είναι συμβατή 

Μα η beta είναι η τελική έκδοση υπό κατασκευή. Στις beta του 9 που περνούσαμε από το wwdc μέχρι προχθές δεν εμφανιζόταν το news και δεν εμφανίστηκε και στην official. Εφόσον στην 9.1 beta εμφανίζεται θα έρθει και στην official.

Δημοσ.

Το έβαλα στο iPad Air μου. Ένα περίεργο Deja Vu απο android είδα. Swipe to left ala Google Now app switcher ala Lollipop. Τα animation κολλανε λίγο και δεν είναι τοσο smooth. Το αληθινό multi tasking είναι μονο για ipad air 2 και  ipad mini 4. Κατα τα άλλα όλα οκ. 

Δημοσ.

Δεν εχει την επιλογή μεσα από τις ρυθμισεις για να δεις τι χωρο πιανει η κάθε εφαρμογή στο ΙΟS 9

Υπάρχει απλά απότι θυμάμαι άλλαξε ονομασία.Αντί για usage τώρα λέγεται storage and icloud usage κάπως έτσι.Στα settings>general πας πάλι.Αν τα σκαλίξεις θα τα βρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μα η beta είναι η τελική έκδοση υπό κατασκευή. Στις beta του 9 που περνούσαμε από το wwdc μέχρι προχθές δεν εμφανιζόταν το news και δεν εμφανίστηκε και στην official. Εφόσον στην 9.1 beta εμφανίζεται θα έρθει και στην official.

Δεν εμφανιζεται ουτε στην 9.1 αν δεν εχετε region US. Settings>Region>US.

Δημοσ.

Δεν εμφανιζεται ουτε στην 9.1 αν δεν εχετε region US. Settings>Region>US.

Eίναι και αυτό. Δεν το σκέφτηκα.Το δικό μου το λειτουργώ πάντοτε με ρυθμίσεις us και us appstore. Άσχετο. Στην 9.1 είδατε καμία βελτίωση αυτονομίας ? Όχι συγκριτικά με τις beta αλλά με το ios 8.

Δημοσ.

Για οσους ρωτανε για το 4s, το arstechnica εχει σχετικο αρθρο :

"...iOS 9 manages to run about as well as iOS 8 did on the same hardware.

The bad stuff about iOS 8 hangs around, though. Apple keeps adding features that look great on large-screened phones but just make the 4S' 3.5-inch screen feel more and more cramped. Performance does not return to iOS 7 levels, but instead continues to hover near iOS 8 levels. It's not a bad update, but it feels less like a rejuvenation and more like a stay of execution."

http://arstechnica.com/apple/2015/09/ios-9-on-the-iphone-4s-a-stay-of-execution-nothing-more/

Δημοσ.

Πολύ καθυστερημένα ανέβηκε το άρθρο ενώ όλα τα υπόλοιπα τεχνολογικά forum το έχουν επισημάνει από χθες.

Το έβαλα στο iphone 5s. Αρχικά δεν θα καταλάβεις μεγάλες διαφορές αλλά όσο το σκαλίζεις βρίσκεις νέες προσθήκες.

Δεν πρόλαβα να δω πολλά αλλά γενικά μου φαίνεται αρκετά smooth. Μου άρεσε το battery save mode. 

Παιδιά αν κάποιος το έχει βάλει στο Iphone 4s να μας πει αν αξίζει να αναβαθμίσουμε.

Λες και θιχτηκες κανεις. Εχασες μετοχες? Δεν εχουμε ολοι προτεραιοτητα το τι κανει η apple για να το πουμε αμεσα. Να κοιτας τα apple sites καλυτερα. αχχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Περαστηκε εχθες σε 6αρι στις 20:30 με 92% μπαταρια. Μολις τελειωσε η αναβαθμηση ειχα 75% και μετα μεσα σε 2 ωρες επεσε στο 46% με 30' χρησης. Μετα απο πληρη φορτηση και 1 ωρα χρηση ειμαι στο 90%. Εχω παντα ανοιχτο wifi και ενημερωση των mail καθε 15' οπως και με το ios8 δηλαδη. Το δικο μου συμπερασμα για την μπαταρια ειναι οτι υπαρχει εστω και μια μικρη βελτιωση για οσα παιδια δεν την περασανε και ρωτανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...