voldemort Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Παρε κοσμε μπακαλικο βιντεο! Κανε κατι με τον ηχο. Τερμα εχω τα ηχεια και ισα που ακουγεσαι μετα βιας.
Angeldomo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια καλημερα σας .. Να κανω μια ερωτηση σε ολους εσας που εχετε αυτη την συσκευη...Τελικα το 4G πιανει καθολου ??και κατι τελευταιο ... η μπαταρια ποσο κραταει ??? σε ομαλη και σε φουλ χρηση?
leo06 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια καλημερα σας .. Να κανω μια ερωτηση σε ολους εσας που εχετε αυτη την συσκευη... Τελικα το 4G πιανει καθολου ?? και κατι τελευταιο ... η μπαταρια ποσο κραταει ??? σε ομαλη και σε φουλ χρηση? γιατί να μην πιάνει,πρόβλημα θα έχεις μόνο με wind σε όσες περιοχές χρησιμοποιεί μόνο την 800
rounsmith Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Παρε κοσμε μπακαλικο βιντεο! Εγώ δεν κατάφερα να το κάνω από εκεί το recovery της xiaomi μου έβγαζε προβλήματα ότι δεν ειναι αναγνωρισμένο το zip κλπ. To έκανα hard way και πέρασα και twrp. Το σ/κ θα ανεβάσω λεπτομερέστατο οδηγό.
Sotosgl Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Η γκαντεμια σε κυνηγαει δεν κανεις κανενα τρισαγιο ρε συ rounsmith; 1
starletakias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ. Μόλις πήρα το redmi note 2 κ όταν το έχω στα ελληνικά το μενού ή στα μηνύματα μου βγαι με κενό ανάμεσα σε κάθε γράμμα. Τι μπορώ να κάνω;
Sotosgl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Περνα την ελληνικη Rom.Το Miui απο την μανα του το κανει αυτο και οσα fonts και να δοκιμασα δεν θυμαμαι να εκαναν δουλεια απο μονα τους.
starletakias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα όσον αφορά την μπαταρία αντιμετωπίζω κ εκεί ένα θέμα. Πέφτει πολύ γρήγορα χωρίς να έχω ανοιχτό wifi ή κάτι άλλο απλά ήταν κλειδωμένο από 98% έπεσε απότομα στο 45%.σε αυτό τι μπορώ να κάνω;; Πάω για καινούργια μπαταρία;; Το κινητό δεν το έχω πάνω από εβδομάδα.
leo06 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 κοίτα στο κέντρο ασφαλείας ποια εφαρμογή σου τρώει μπαταρία
karaLRS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 στης γυναίκας με developer, facebook, viber, instagram και γενικα όλα καίει 1% τις 2 ώρες σε stby και βγάζει κανα 4+ sot.
starletakias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό που μου βγάζει ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία είναι ή οθόνη σε αδράνεια
newsformobiles Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό που μου βγάζει ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία είναι ή οθόνη σε αδράνειαΡυθμίσεις ->πρόσθετες ρυθμίσεις ->μπαταρία ->χρήση μπαταρίας και πατάς και το εικονίδιο πάνω δεξιά.
starletakias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό μου βγάζει. Σορυ δν ξέρω πολλά αυτό αυτά.
Sotosgl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Κανε μια καλη και αν δεν σου χρειαζεται το 4G βαλε μονο δικτυα 3G. Σε δοκιμη μου σε περιοχη χωρις καλο σημα 4G εψαχνε ξαναεψαχνε δηλαδη ρουφιξε την μπαταρια σε 5 ωρες (+ την χρηση που του εκανα). Και για να μη γκρινιαξει κανενας και ο κολλητος με S6 Edge + το ιδιο κανει
starletakias Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εβγαλα το 4g.ελπίζω να κρατάει περισσότερο τώρα η μπαταρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα