Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπειδη το εχω βαλει και εγω στο ματι και λεω να το παρω αλλα ψάχνοντας ανακάλυψα πως εχει 800mb διαθέσιμα απο τα 2GB. Εσενα σου εχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο multitasking λογο RAM;

Μια χαρά σου φτάνουν. Με 2GB ram η miui πάει πολύ καλά. Και εμένα 2 έχει και δεν έχω πρόβλημα....
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι οταν τρεχω 15 εφαρμογες στο παρασκηνιο και 4 βαρια παιχνιδια σερνεται,

Σε normal multitasking κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι οταν τρεχω 15 εφαρμογες στο παρασκηνιο και 4 βαρια παιχνιδια σερνεται,

Σε normal multitasking κανενα προβλημα.

Με τόσα μόνο το Note pro αντέχει άνετα υποθέτω με τα 4GB ram!
Δημοσ.

Σιγα μην εχει μονο 800mb διαθεσιμα.

Κυριε Σοτο ενδιαφερομαι και εγω για το Xiaomi και επειδη μου την σπανε τα Ελληνικα σε PC και κινητα αν δεν βαλω Ελληνικη Rom με stock θα εχω τα θεματα που εχει και το παιδι? Επισης αν περασει καποιος Ελληνικη Rom δεν εχει την επιλογη να το γυρισει στα αγγλικα?

By the way σε ευχαριστουμε Sotosgl για το Review που ανεβασες στο youtube πηραμε μια ιδεα και βοηθησε!

Με τόσα μόνο το Note pro αντέχει άνετα υποθέτω με τα 4GB ram!

Δεν υπαρχει Pro με 4GB με ενα γρηγορο Google search

Δημοσ.

Κυριε Σοτο ενδιαφερομαι και εγω για το Xiaomi και επειδη μου την σπανε τα Ελληνικα σε PC και κινητα αν δεν βαλω Ελληνικη Rom με stock θα εχω τα θεματα που εχει και το παιδι? Επισης αν περασει καποιος Ελληνικη Rom δεν εχει την επιλογη να το γυρισει στα αγγλικα?

By the way σε ευχαριστουμε Sotosgl για το Review που ανεβασες στο youtube πηραμε μια ιδεα και βοηθησε!

Μάλλον δεν έψαξες σωστά....

Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi-note-pro

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις την Rom των παιδιων και απλα να επιλεξεις αγγλικα σαν γλωσσα και να κρατησεις τα ελληνικα απλα στις εφαρμογες της Xiaomi.

Εγω και με την Stock του κινεζου απο το To2c με το bloatware δεν ειχα προβλημα στις κλησεις ή στο καταλογο αλλα με πεταξε μια εφαρμογη που ετρεχα (το Antutu αν θυμαμαι καλα).

Η υποστηριξη απο την miui κοινοτητα ειναι αψογη και ειναι κριμα να μη βαλεις μια Rom που λυνει bugs μπαμ μπαμ και μπορεις να δωσεις και εσυ το Feedback σου.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον δεν έψαξες σωστά....

Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi-note-pro

ααα νομιζα το redmi note 2 λαθος τοτε..

Μπορεις να βαλεις την Rom των παιδιων και απλα να επιλεξεις αγγλικα σαν γλωσσα και να κρατησεις τα ελληνικα απλα στις εφαρμογες της Xiaomi.

Εγω και με την Stock του κινεζου απο το To2c με το bloatware δεν ειχα προβλημα στις κλησεις ή στο καταλογο αλλα με πεταξε μια εφαρμογη που ετρεχα (το Antutu αν θυμαμαι καλα).

Η υποστηριξη απο την miui κοινοτητα ειναι αψογη και ειναι κριμα να μη βαλεις μια Rom που λυνει bugs μπαμ μπαμ και μπορεις να δωσεις και εσυ το Feedback σου.

Σιγουρα θα εβαζα Rom μ αρεσει να ψαχνομαι εξαλλου. Απλα ηθελα να δω αν με την Ελληνικη θα εχω απαραιτητα και Ελληνικη γλωσσα ευτυχως οχι :P Ευχαριστω!

Δημοσ.

ααα νομιζα το redmi note 2 λαθος τοτε..

Σιγουρα θα εβαζα Rom μ αρεσει να ψαχνομαι εξαλλου. Απλα ηθελα να δω αν με την Ελληνικη θα εχω απαραιτητα και Ελληνικη γλωσσα ευτυχως οχι :P Ευχαριστω!

Το redmi note 2, εχει 2 gb ram. Η ελληνική rom αυτή την στιγμή έχει όλες τις γλώσσες, αλλά αναμένεται στο άμεσο μέλλον να έχει μόνο ελληνικα και αγγλικά.
  • Like 1
Δημοσ.

Εν το μεταξυ μιας και συζητησαμε για το Redmi note 2 η διαφορες με το Prime ειναι μονο τα 32GB ουσιαστικα ετσι δεν ειναι? Με ενα Overclocking στον CPU πηγαινεις και την απλη εκδοση στα 2.2. Οποτε δεν αξιζει καλυτερα η απλη εκδοση με μια SDCard?

Δημοσ.

Η διαφορα ειναι τοσο μικρη στην τιμη που δεν αξιζει το Overclocking κλπ.

Δεν γνωριζουμε και 100% βεβαια αν ειναι το ιδιο σασι ή αν εχει παρεμβασεις για καλυτερη θερμικη συμπεριφορα.

Δημοσ.

40 ευρω διαφορα δεν τα λες και λιγα για αυτα που σου δινει το Prime. Και 0.2ghz δεν ειναι τιποτα να τα ανεβασεις ακομη κι αν δεν ειναι το ιδιο σασι. Και με 2 να μεινεις και 16GB για να γλυτωσεις 40 ευρω μια χαρα ειναι. Κατα την γνωμη μου παντα

Δημοσ.

Don`t get me wrong και εγω την 16αρα εχω της εχω κοτσαρει και μια 64GB Evo+ και ειμαι κομπλε για μια ζωη.

Οπως ειπα ολα ειναι νουμερα στην τελικη απλα ο αλλος που δεν θελει να μπλεξει παιρνει την 32αρα και δεν παιρνει SD :P

Και ειδα προδοτη που ψηνοσουν για Elephone...φτου σου :)

• Like 1
Δημοσ.

Don`t get me wrong και εγω την 16αρα εχω της εχω κοτσαρει και μια 64GB Evo+ και ειμαι κομπλε για μια ζωη.

Οπως ειπα ολα ειναι νουμερα στην τελικη απλα ο αλλος που δεν θελει να μπλεξει παιρνει την 32αρα και δεν παιρνει SD :P

Και ειδα προδοτη που ψηνοσουν για Elephone...φτου σου :)

χαχαχα ειδες τι χαρακτηριστικα εχει ομως? Μονο οσοι γνωριζουν τι εστι elephone δεν θα το κοιτουσαν εγω δεν γνωριζα..

Δημοσ.

Νίκησα στην μάχη μεταξύ Xiaomi και εμένα.

Η κινέζα από vickmall παραδέχτηκε ότι η rom έχει προβλήματα και με παρέπεμψε στο site που με παρέπεμψε ο sotis για να κάνω update rom.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...