Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πριν δύο μέρες ήρθε το Mi Note 2 (δώρο για την κοπέλα μου). Όλο χαρά μόλις το παρέλαβα από ταχυδρομείο της το έδωσα.

Από τότε όλο προβλήματα.

Ότι έχει σχέση με κλήσεις και μηνύματα δεν δουλεύει. Της λέω δεν πειράζει...θα βάλουμε άλλο app. Οπότε της εγκατέστησα ένα contacts app και το messaging της google.

Βασικά το πρόβλημα ήταν ότι με τα default του κινητού δεν γινότανε τίποτα. Π.χ. πήγαινε στις επαφές πάταγε πάνω σε ένα όνομα να κάνει κλήση και την πέταγε στην αρχική οθόνη το ίδιο και όταν ήθελε να στείλει μήνυμα. 

Σε ota update που προσπάθησα να κάνω φτάνει στο 99% και πετάει error ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει το zip...

Τώρα αν της στείλει κάποιος μήνυμα και πάει να το ανοίξει από το Notification bar την πετάει αρχική οθόνη...

Επικοινώνησα με vickmall... στην χειρότερη αν δεν γίνεται κάτι το στέλνω Κίνα να πάρω το Meizu mx4?

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Prime εκδοση ή την απλη 16αρα;
Περασες την ελληνικη Rom ή εχεις αφησει την Stock κινεζικη με το bloatware;

Εκανες Factory reset και wipe Cache απο το Recovery mode;

Το εχω και εγω και δεν αντιμετωπιζω καποιο απο αυτα τα προβληματα αλλα στα πρωτα 10 λεπτα εβαλα την ελληνικη Rom

Δημοσ.

Δεν ξερετε να δουλευευε τα τηλεφωνα που αγοραζετε και μετα παραπονιεστε οτι εχουν προβληματα και μαλιστα σε δημοσιο φορουμ.

Περνα την ελληνικη ρομ φιλε μου με τις οδηγιες που θα βρεις εδω, και μετα βλεπεις

Δημοσ.

Δεν ξερετε να δουλευευε τα τηλεφωνα που αγοραζετε και μετα παραπονιεστε οτι εχουν προβληματα και μαλιστα σε δημοσιο φορουμ.

Περνα την ελληνικη ρομ φιλε μου με τις οδηγιες που θα βρεις εδω, και μετα βλεπεις

Τι εννοείς φίλε μου? Ότι αν το αγοράσω και γω και το αφήσω με την stock rom δεν θα μπορώ να παίρνω τηλέφωνα?

• Like 2
Δημοσ.

Ωπα ρε Papakitou τι τουβλο πεταξες;

Θα επρεπε να τρεχει απροβληματιστα Straight Out of the Box ΤΕΛΟΣ.

Αν εχει βαλει το χερι του ο κινεζος για να το Rootarei να βαλει τα ελληνικα κλπ και το ριμαξε ειναι αλλο θεμα.

Forum ειμαστε και βοηθαμε ο ενας τον αλλον οχι για να κραζουμε (μονο ;) )

• Like 2
Δημοσ.

Το εχω και εγω και δεν αντιμετωπιζω καποιο απο αυτα τα προβληματα αλλα στα πρωτα 10 λεπτα εβαλα την ελληνικη Rom

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html

Αυτό έχω...

Wipe cache έκανα... factory reset όχι γιατί το φοβήθηκα.

Συγγνώμη ρε φίλε που δεν το κατέχουμε αλλά έχω αγοράσει πάνω από 20 κινητά από γνωστούς από κίνα(συγκεκριμένα minideal) και όλα καλά. Εκτός από αυτό που το είχε μόνο το vickmall σε καλή τιμή ετοιμοπαράδοτο.

Θα προσπαθήσω να περάσω ελληνική rom. Αν γίνει κάτι λάθος και brickaro το τηλέφωνο , στην υγεία μας?

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με rom update σε κινητό ακόμα και το lenovo s660 μου το έχω στην 26άρα έκδοση ενώ έχει φτάσει στην 64...

Δημοσ.

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html

Αυτό έχω...

Wipe cache έκανα... factory reset όχι γιατί το φοβήθηκα.

Συγγνώμη ρε φίλε που δεν το κατέχουμε αλλά έχω αγοράσει πάνω από 20 κινητά από γνωστούς από κίνα(συγκεκριμένα minideal) και όλα καλά. Εκτός από αυτό που το είχε μόνο το vickmall σε καλή τιμή ετοιμοπαράδοτο.

Θα προσπαθήσω να περάσω ελληνική rom. Αν γίνει κάτι λάθος και brickaro το τηλέφωνο , στην υγεία μας?

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με rom update σε κινητό ακόμα και το lenovo s660 μου το έχω στην 26άρα έκδοση ενώ έχει φτάσει στην 64...

Εχεις την ιδια εκδοση με εμενα.

Ανεβαζω τωρα ενα βιντεο με την διαδικασια αλλα θελει ωρα ακομα.

Το link που σου εδωσε ο αλλος σε καλυπτει και εχει και την Fail proof εκδοση οποτε μη φοβασαι τιποτα.

Στα Tests που εκανα ειχα την ελληνικη Rom btw.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις την ιδια εκδοση με εμενα.

Ανεβαζω τωρα ενα βιντεο με την διαδικασια αλλα θελει ωρα ακομα.

Το link που σου εδωσε ο αλλος σε καλυπτει και εχει και την Fail proof εκδοση οποτε μη φοβασαι τιποτα.

Στα Tests που εκανα ειχα την ελληνικη Rom btw.

Είσαι ο καλύτερος ευχαριστώ. Σου εύχομαι πολλά <<μωρά>> στην αγκαλιά σου.

Τελευταίο πρήξιμο για να είμαι σίγουρος...

Θα ακολουθήσω αυτό τον οδηγό : https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5609-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%A5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-MIUI-ROM-1%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%B7%CF%82-ROM/

Και θα εγκαταστήσω αυτή την rom

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/527-Xiaomi-RedMi-Note-2/?:D

• Like 1
Δημοσ.

Περασα και την τελευταια εκδοση.

Φτιαχτηκε το προβλημα με τις περισσοτερες ρυθμισεις.

Ερχεται με προεγκατεστημενες ολες τις εφαρμογες της Xiaomi 

Η εφαρμογη για τις υπερυθρες βρηκε την LG τηλεοραση αλλα και το Samsung κληματιστικο γρηγορα.

Μεχρι τωρα ολα κομπλε.

• Like 1
Δημοσ.

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/11714-xiaomi-miui-hellas-5-0-hermes-GTV-5-9-11-zip/

Εδω εισαι.

Τα παιδια ανεβασαν πριν 9ωρες καινουργια εκδοση που εχει bugfixes και λογικα δεν θα κρασαρει στα Additional Settings

11/09 είναι η έκδοση, όχι πριν από 9 ώρες. Αύριο πάντως βγαίνει νέα. Καλορίζικο @rounsmith!
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Derp σωστος ξεχαστηκα και κοιταζα αλλου παω να διορθωσω :P

Στο 80% διακοπη ρευματος...πφφφφφφφ αντεεε παλι απο την αρχη

Επεξ/σία από Sotosgl
  • Like 1
Δημοσ.

11/09 είναι η έκδοση, όχι πριν από 9 ώρες. Αύριο πάντως βγαίνει νέα. Καλορίζικο @rounsmith!

Ευχαριστώ να δούμε τι θα γίνει τώρα...μακάρι :D

Δημοσ.

Eπειδη το εχω βαλει και εγω στο ματι και λεω να το παρω αλλα  ψάχνοντας  ανακάλυψα  πως εχει 800mb   διαθέσιμα απο τα 2GB. Εσενα σου  εχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα  στο multitasking λογο RAM;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...