ASFE Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει παιδια καποιος να προτεινει καποιο καταστημα για επισκευη ipad που μετα απο πτωσεις ειναι καπως ετσι? Περιπου ποσο να ανερχεται το κοστος για να εχω μια εικονα? Σας ευχαριστω
iMarilina Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει παιδια καποιος να προτεινει καποιο καταστημα για επισκευη ipad που μετα απο πτωσεις ειναι καπως ετσι? Περιπου ποσο να ανερχεται το κοστος για να εχω μια εικονα? Σας ευχαριστω 150άρι να υπολογιζεις περίπου 1
zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 150άρι να υπολογιζεις περίπου Και μια παραπάνω "ευαισθησία"...θέλει ακόμα περισσότερη προσοχή μετά την επισκευή δηλαδή!
ASFE Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλιστα.Οποτε εδω μπαινει ο παραγοντας αν αξιζει να φτιαχτει κατι τετοιο... 1
iMarilina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλιστα.Οποτε εδω μπαινει ο παραγοντας αν αξιζει να φτιαχτει κατι τετοιο... Το αν αξίζει το ξέρεις εσύ. Γιατί με 150 ευρώ δεν παίρνεις καινούριο ipad. Μπορείς να ρωτήσεις στο istorm τι κάνουν (γιατί ξέρω ότι παίζουν κάτι επιστροφές συσκευών iphone πχ και με κάποιο ποσό παίρνεις καινούριο, ρώτα το να δεις και αν τα οικονομικά σου σου επιτρέπουν αλλάζεις συσκευή). 2
ASFE Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλησα με istorm. Μου δινουν καινουριο ipad4 με 362 € και να τους αφησω το δικο μου για ανακυκλωση. Πολλα μου φαινονται
technology_guy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλησα με istorm. Μου δινουν καινουριο ipad4 με 362 € και να τους αφησω το δικο μου για ανακυκλωση. Πολλα μου φαινονται Με τόσα παίρνεις το air. Δεν αξίζει. Καλύτερα να το επισκευάσεις. 1
iMarilina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλησα με istorm. Μου δινουν καινουριο ipad4 με 362 € και να τους αφησω το δικο μου για ανακυκλωση. Πολλα μου φαινονται Είναι σχετικά αρκετά πάνω η τιμή εκτός αν μιλάμε για κανα 64άρι μοντέλο , αλλά και πάλι. 1
ramarg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Σχεδόν 400 ευρώ για να σου δώσουν πάλι 4άρι ? Ούτε κατά διάνοια ! Δεν κατάλαβα ακριβώς πάντως τι έχει πάθει το ipad σου. Εγώ βλέπω απλά ένα σπασμένο digitizer στις 2 γωνίες. Είναι σίγουρα πολύ χαμηλότερο το budget αν πιάνουν τα χέρια σου και το φτιάξεις μόνος σου. Εκτός φυσικά αν έσπασες οθόνη.
ASFE Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχως δεν πιανουν τα χερια μου . digitizer χρειαζομαι ναι. Οθονη δεν εχει πειραχτει. Τωρα το εχω αφησει στην ακρη και βλεπουμε.
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχως δεν πιανουν τα χερια μου . digitizer χρειαζομαι ναι. Οθονη δεν εχει πειραχτει. Τωρα το εχω αφησει στην ακρη και βλεπουμε. Ρώτα σε μαγαζιά που κάνουνε service. Με γύρω στα 100-120€ πιστεύω θα το φτιάξεις. Πρέπει να έχουν πέσει οι τιμές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα