Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στα παιδιά. Να μπω κατευθειαν στο ψητο γιατι ειναι λιγο ιδιαιτερη η περιπτωση μου.

Χρονια gamer στο pc.. μεγαλωνουμε ομως σιγα σιγα, Μεγαλωσε και η οικογενεια,  οι υποχρεωσεις και η μεγαλη καψουρα με τα games μου εφυγε.. και πλεον δεν ειμαι καθολου "ψαγμενος" και μεσα στα πραγματα και στο τι καινουριο κυκολοφορει.

Εχω ενα ps4 για να ξεδινω αραια και που απο αποψη gaming οποτε θα παμε σε ενα Pc χωρις high end απαιτησεις.Ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε!

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε: 

Ποσό που διαθέτουμε :800

Χρήση υπολογιστή :multitasking, office , photoshop begginer, vegas begginer, ταινιες, να μπορω να παιξω και κανενα παιχνιδι στυλ football manager η και κανενα λιγο πιο απαιτητικο του στυλ total war, shogun, "δεν απαιτω high graphics στο witcher 3" για παραδειγμα..

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.  Xρειαζομαστε και οθονη για το τωρινο pc 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ναι ολα , θα προτιμουσα wireless ποντικι πληκτρολογιο. Στα ηχεια δεν θελω κατι τρομερο.. αλλα να ακουγεται :P

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Λάρισα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? απο ενα καταστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα στηθει απο το καταστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . windows 10

Aκομη να συμπληρωσω καποια σημαντικα πραγματα,

-Θελω η κεντρικη μοναδα να μην ειναι παρα πολυ ογκωδης αλλα και κομψή γιατι θα βρισκεται μεσα στο σαλόνι.

-Σημαντικό να μην ειναι θορυβωδης, γιατι θα μενει αρκετες ωρες την ημερα ανοιχτος στο σαλονι οπου και θα καθομαστε τις περισσοτερες ωρες.

-Υπαρχει λυση να μπορω να προβαλλω την οθονη του υπολογιστη στη τηλεοραση με καποιο ασυρματο τροπο? (θα με βολευε , οταν θελουμε να δουμε ταινιες κτλπ) (με φανταζομαι δηλαδη να παιρνω το πληκτρολογιο του υπολογιστη και το ποντικι και να καθομαι στο τραπεζι του σαλονιου) γινεται κατι τετοιο?

-Να υπαρχει αρκετη μνήμη στο pc. 

-Στην οθονη δεν υπαρχει προβλημα με το μεγεθος αλλα δεν ξερω αν αξιζει να παρω κατι μεγαλυτερο απο 21.5 inches.

Μάριος

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από M@rios86
Δημοσ.

Στην οθονη δεν υπαρχει προβλημα με το μεγεθος αλλα δεν ξερω αν αξιζει να παρω κατι μεγαλυτερο απο 21.5 inches.

Για την ακρίβεια δεν αξίζουν οι 21.5''  :)

Ρίξε μια ματιά και σε άλλα παρόμοια θέματα αν και για να βγει κάτι με αξιόλογη οθόνη είναι δύσκολα τα πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...