Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

οποιαδηποτε βοηθεια θα την εκτιμουσα ιδιαιτερα.

συναρμολογησα μολις ενα απλο συστημα με celeron g1820 asrock h81m-dg4

και μολις 2 χ 1γιγα ραμ που μου ειχαν περισσεψει αλλα γνωριζοντας οτι με 2 γιγα ραμ τα win 7 λειτουργουν μια χαρα για απλη χρηση

εγκατεστησα τα win 7 και ξεκινωντας εκει που για 1-2 λεπτα ισα που προλαβαινω να λειτουργησω κανονικα το συστημα και την ενδειξη ραμ απο 30 εως 40% σε κατασταση αναμονης

και μολις ανοιξω τον chrome η τον I.E εκτινασεται η ραμ στο 93-99% και κολλαει αφανταστα

αφου με ζορια κλεισω τον chrome και παλι σε κατασταση αναμονης

παραμενει τοσο ψηλα η ραμ και κολλαει το συμπαν :mad:

ουτε ctr-alt-del δεν μπορω να κανω καλα καλα να δω τι παιζει

μια φορα που τα καταφερα ειναι περιπου στο 1,60κατι παντα κολλημενο

γενικα δεν εχω καταλαβει αν ειναι θεμα hardware η software

τα 2 γιγα ραμ αν παω στον υπολογιστη μου τα αναγραφει κανονικα παντως

εχω αγανακτησει δεν βγαζω ακρη...εκανα ξανα εγκατασταση των win μια απο τα ιδια :(

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Προτου ανοιξεις chrome κλπ και κολλησει το συμπαν ΠΡΩΤΑ ανοιξε τον task manager και αφησε τον να τρεχει και μολις ανεβει η μνημη στα υψη πες μας ποια διεργασια απασχολει το πσ.

Δημοσ.

σας ευχαριστω για την βοηθεια.

με βοηθησε και ενας φιλος που γνωριζει και πατησα εμφανιση διεργασιων για ολους τους χρηστες

εντοπισα το θεμα στο svhost.exe και το googlαρα και το απενεργοποιησα αλλα μαλλον πρεπει να βρω τωρα πως κανουν χειροκινητα update στα windows μιας και αυτο εκανε αυτη η διεργασια

Δημοσ.

σας ευχαριστω για την βοηθεια.

με βοηθησε και ενας φιλος που γνωριζει και πατησα εμφανιση διεργασιων για ολους τους χρηστες

εντοπισα το θεμα στο svhost.exe και το googlαρα και το απενεργοποιησα αλλα μαλλον πρεπει να βρω τωρα πως κανουν χειροκινητα update στα windows μιας και αυτο εκανε αυτη η διεργασια

Αυτο ηταν το επομενο που θα σου ελεγα μετα την ερωτηση της διεργασιας.

Λογικο αφου τα windows μετα το φορματ κανουν αυτοματο update.

Συμβουλη...

Βαλε στις ρυθμισεις να εγκαθιστανται μονο οι βασικες ενημερωσεις και πατα χειροκινητα να κανει update.

Κανε εναν καφε και αστο να τελειωσει χωρις να κανεις οτιδηποτε αλλο στο πσ.

Δημοσ.

Αυτο ηταν το επομενο που θα σου ελεγα μετα την ερωτηση της διεργασιας.

Λογικο αφου τα windows μετα το φορματ κανουν αυτοματο update.

Συμβουλη...

Βαλε στις ρυθμισεις να εγκαθιστανται μονο οι βασικες ενημερωσεις και πατα χειροκινητα να κανει update.

Κανε εναν καφε και αστο να τελειωσει χωρις να κανεις οτιδηποτε αλλο στο πσ.

χμμμμ...δεν ειμαι σιγουρος απο πους εννοεις να πατησω χειροκινητο update αλλα αν ειναι αυτο που νομιζω δεν γινεται πια δεν με αφηνει.

απο εκει που ειδα για το svhost.exe ειδα μετα οτι κατεβαζε ενα προγραμματακι το windows update downloader και service pack 1 για x64 x84

νομιζω οτι ειμαι χ64 με τα 64 bit windows7 χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι εχω παρατηρησει ενα φακελο στον C: program files(x86) :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...