Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι με 8.1 (αν και δεν εχει σημασια) και εχω το εξης θεμα. Παιζω παιχνιδια playstation με emulator. Οταν παω να ξεκινησω ενα παιχνιδι, με πεταει στην επιφανεια με το συγκεκριμενο error.

SE51A.png

Να σημειωσω οτι ποτε δεν μου το εβγαλε αυτο το error, ουτε με τα 7 ουτε με τα 8.1. Ο driver ειναι στην τελευταια του εκδοση, καθαρη εγκατασταση και το προβλημα δεν το βγαζει παντα. Πχ μπορει να πατησω 2-3 φορες για το παιχνιδι και στην τεταρτη να παιξει. Δυστυχως λυση δεν βρηκα.

Δημοσ.

Λογικά δεν υπάρχει ασυμβατότητα με αυτον τον driver που έβαλες , δοκίμασε καποιον παλιότερο

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα, εχω αλλο προβλημα τωρα! Εκει που καθομαι, μπορει να freezαρει η οθονη και να χτυπησει επανεκκινηση. Εκανα memtest, εκανα furmark, εκανα το τροφοδοτικο τεστ για μια ωρα με το occt. Ο σκληρος 100% υγεια με hdsentinel. Τιποτα! Να σημειωσω οτι ο επεξεργαστης σε idle χτυπαει 60αρα θερμοκρασια γιατι εχει την stock ψυκτρα της amd που ειναι για κλοτσιες. Επισης το λειτουργικο ειναι πεντακαθαρο και αυτο το ειχα παθει και με xp (με αλλον σκληρο ομως) που εκανα πειραματα προσφατα. Η παστα ειναι φρεσκοπερασμενη και συγκεκριμενα arctic mx-4. Τι μπορει να φταιει? Το pc το εχω απο το 2009 και ΠΟΤΕ δεν μου εκανε κατι τετοιο. Εδω και 1-2 μηνες το παθαινω.

gigabyte ma780g-ud3h

amd phenom 9950 black edition

5gb ram (corsair-mushkin)

gigabyte geforce 9800gt

Δημοσ.

Θα σε παρακαλέσω να ανοίξεις αλλο θέμα απο την στιγμή που η ερωτηση σου ειναι για αλλο πρόβλημα καλύτερα θα ειναι και για εσένα να το βάλεις στην κατάλληλη ενότητα ωστε να πάρεις και περισσότερες απαντήσεις

Δημοσ.

Οοοοοκ spank. Παντως για το πρωτο προβλημα, τιποτα δεν βρεθηκε λυση. Εβαλα 3 εκδοσεις πιο πριν και τιποτα. Ολο το google εφαγα. Tnx παντως.

Δημοσ.

Mic....τα εφτυσε η γραφικων τελικα. Δεν εφταιγαν τα plugins. Μου χτυπουσε και freezαρισματα το pc και ηταν αυτη τελικα. Τωρα προς το παρον ειμαι με την onboard και ολα μελι γαλα. Ρολοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...