Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με displayport νομίζω βγάζει ότι ανάλυση θες μέχρι 5120-by-2880. Ένας φίλος πάντως βγάζει κανονικά 2560x1440  με το ίδιο mac. 

Δημοσ.

Μόλις την παρέλαβα. Είναι πάρα πολύ καλή, δουλεψε αμεσως και στο mac και στο toshiba στα 2560χ1080 60hz με το hdmi που συμπεριλβανόταν χωρίς καμία ρύθμιση. Επίσης τα ηχεία της δεν είναι τόσο χάλια όσο περίμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις την παρέλαβα. Είναι πάρα πολύ καλή, δουλεψε αμεσως και στο mac και στο toshiba στα 2560χ1080 60hz με το hdmi που συμπεριλβανόταν χωρίς καμία ρύθμιση. Επίσης τα ηχεία της δεν είναι τόσο χάλια όσο περίμενα.

Για ποιά λες; Την LG; Εγώ μιλούσα για τη freesync υποστήριξη.

Δημοσ.

Ναι, για υποστηριξη αναλυσης ελεγα εγω. για freesync διαβασα σε ενα  forum οτι το υποστηριζει σαν καρτα αλλά δεν με ενδιαφέρει δεν παίζω παιχνίδια. 

Δημοσ.

Πάντως με displayport  ενεργοποιήθηκε κανονικά το freesync, αφού το έκανα on μου βγάζει και 75hz πλέον, οπότε λογικά το υποστηρίζει αν και θα μου είναι άχρηστο. 

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως το κρατάει κρυφό η apple ή της είναι άχρηστο. Αλλά το πήρε κανονικά με το που έβαλα displayport το εμφάνισε στο μενου της οθόνης το έκανα ον και υποστηρίζει πλέον και 75hz (λογικά είναι rebrand η κάρτα όπως λένε στο φορουμ που σου έδωσα).  Ούτε εγώ περίμενα να υποστηρίζει. Υπάρχει άλλος τρόπος αν διαπιστώσω αν το πήρε ή όχι ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...