liakozz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 εχω φαει εδω κ τρια τεσσερα χρονια κολλημα να γινω dj... με λαπτοπ δν παιζει γτ ειναι απαρχαιωμενο... θελω λιγο βοηθεια... τι βασικο εξοπλισμο πρεπει να εχω?? (ερασιτεχνικη αρχικα χρηση, ειμαι 16...) επισης τι ηχεια μεχρει 150 ευρω θα ηταν πιο καταλληλα??
NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Τον DJ δεν τον κάνει ούτε ο εξοπλισμό ούτε τα ηχεία, αλλά ή γνώση και ή αγάπη του για το την μουσική, καθώς και ή συλλογή του από μουσικά κομματια
liakozz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 το ξερω οτι τα ρασα δν κανουν τον παπα, αλλα θα ηθελα κατι βασικο να αρχισω practice και ισως σε κανενα παρτυ με την παρεα, εξαλλου εχω τρελα με τα χιπχοπ του 90 κ τα ντιπ house κομματια, απλα δν ειχα ποτε ευκαιρια να γνωρισω σε προηγμενο επιπεδο καποιο ειδις, περα απο τα bmp κ τετοια...
+~CyBeR~+ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 εχω φαει εδω κ τρια τεσσερα χρονια κολλημα να γινω dj... με λαπτοπ δν παιζει γτ ειναι απαρχαιωμενο... θελω λιγο βοηθεια... τι βασικο εξοπλισμο πρεπει να εχω?? (ερασιτεχνικη αρχικα χρηση, ειμαι 16...) επισης τι ηχεια μεχρει 150 ευρω θα ηταν πιο καταλληλα?? Ένα dj controller 2 monitor(ηχεία) αν και δεν είναι ανάγκη να πάρεις monitor και πολλή εξάσκηση και υπομονή αυτά για αρχή. αα και λίγο διάβασμα δεν βλάπτει
liakozz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα dj controller 2 monitor(ηχεία) αν και δεν είναι ανάγκη να πάρεις monitor και πολλή εξάσκηση και υπομονή αυτά για αρχή. αα και λίγο διάβασμα δεν βλάπτει με controller δν παιζει λεω... κλασικο μικτη τι προτεινεις φιλε μου??
+~CyBeR~+ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κατάλαβα καλά θέλεις έναν μίκτη όπως αυτόν(http://www.skroutz.gr/s/3622532/Behringer-NOX-101-DJ.html) και τα τραγούδια θα τα μιξάρεις μέσο προγράμματος ?
liakozz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κατάλαβα καλά θέλεις έναν μίκτη όπως αυτόν(http://www.skroutz.gr/s/3622532/Behringer-NOX-101-DJ.html) και τα τραγούδια θα τα μιξάρεις μέσο προγράμματος ? οχι, θελω ενα κανονικο μικτη, με usb υποδοχη ωστε να κανω load τα κομματια στα decks απο εκει κατευθειαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα