Προς το περιεχόμενο

πρωτο αμαξι...

saim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας...πριν απο λιγες μερες πηρα το διπλωμα στα χερια μου..οποτε αποφασησα να παρω καποιο αυτοκινητο....γιαυτο και ανοιξα αυτο το θεμα...καταρχην (αν και θα φανει πολυ μικρο το ποσο)τα λεφτα που θα διαθεσω θα ειναι 2 χιλιαδες ευρω....μαξ 2μιση χιλιαδες αν το παρω με το που θα μπει ο καινουργιος χρονος για να γλυτωσω και το σημα...επειδη ειμαι φοιτητης (πρωτοετης) θα θελω κατι οικονομικο...(μονο το σαβ/κυριακο μαλλον θα πηγαινοερχομαι κανοντας 1 ωρα δρομο συνολικα)αλλα και παλι για γυρω γυρω στην πολη καθημερινα θελω κατι οικονομικο....αρχικα σκεφτομουν κατι εως 1300-1400 κυβικα για λιγοτερα τελη αλλα αν βρω κατι καλο και να μαρεσει μπορει να παω και σε 1600 το πολυ ομως...θελω κατι να εχει και λιγο γκαζι και αν γινεται να εχει και καποια δυνατοτητα βελτιωσης στο μελλον....πρωτιμω καποιο πισινοκινητο αλλα σε αυτα τα λεφτα δε νομιζω να βρω....τα αμαξια που εχω στο μυαλο μ ειναι honda civic eg/ek (1.3-1.4) (hatchback) , bmw e30 , seat ibiza 1.4 ,fiat punto 1.3... αυτα πανω κατω....τι λετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχήν μπράβο και καλούς δρόμους. Με συγχωρείς αλλά πρέπει από τώρα να ξεχάσεις 2 πράγματα που ειπες bmw και πισωκουνα. Το πρώτο είναι λιωμένο εχει πολλά κυβικά και είναι ασύμφορο στη χρήση συντήρηση. Το δεύτερο είναι θέμα χρόνου σε ένα ταξιδακι να φύγεις..Από αυτά π ειπες ένα ibizaκι είναι καλή φάση και προσθετω και toyta starlet. Δυνατά κ τα δύο το 2ο αρκετά ελαφρύ οπότε προσοχή..

tony81 ευχαριστω πολυ...να σαι καλα!κορσα δεν μ αρεσουν (αυτα μεχρι το 2004 περιπου..πανω κατω)μονο αυτα που μοιαζουν σε σχημα με τα Opc...τα οποια ειναι πανακριβα!για honda civic 2πορτο ek.eg????1300-1400??τι λετε?

d_gkal για σαξο/ραλλι 106 σκεφτομουν και εγω...αλλα θα ειναι τερμα καμμενα...ειδικα στα λεφτα που διαθετω!

Δέν υπάρχει να έχω το "μυαλό μου πάνω απο το κεφάλι μου".

Την μαλακία θα την κάνεις στα 19,την μαλακία θα την κάνεις και στα 39 (θέλω να πιστεύω με μικρότερο ρυθμό επανάληψη όσο περνάνε τα χρόνια).

Το σαξόραλα ήταν και εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα οχήματα,πόσο μάλλον τώρα με 15+ έτη στην πλάτη τους.Ένας λόγος παραπάνω να τα αποφύγει ένας νέος οδηγός.

Ο op καλό είναι να κοιτάξει κάτι πολύ πιο ήπιων τόνων...

+1 σ αυτο για τα σαξοραλλα, επειδη τυχαινει να το ξερω πολυ καλα θελει να εχεις πολυ το μυαλο σου στην θεση του για να παρεις τετοιο αμαξι γιατι πολυ απλα ειναι προσθιοκινητα με συμπεριφορα πισωκινητου if you know what i mean. Ειδικα για πρωτο αμαξι δεν θα το συνιστουσα! Αυτα :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...