vactirio Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εγώ την πήρα και νομίζω ότι έχει θέμα με την κίνηση προς τα μπροστά. Πατάω το κουμπί για να προχωρήσει μπροστά κι αυτή πάει 10 εκατοστά μπροστά και 10 πίσω. Δηλαδή επανέρχεται εκεί που ήταν. Ενώ αν της πω να πάει πίσω, πάει 20 εκατοστά πίσω και μένει εκεί! Αν την πάω πίσω στο κατάστημα την αλλάζουν; Λογικά .... ναι
abdulah Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 κραπ. μετά από ολονύχτια φόρτιση, κράτησε 10 λεπτά. Τι καθάρισε; Καθάρισε καλά σκόνη και τρίχες (κοντότριχου) σκύλου. Τι δεν καθάρισε; Μεγάλα χνούδια, αυτά που κάθονται κάτω από τα κρεβάτια και τα έπιπλα. Με 10 λεπτά εμπειρίας, νομίζω ότι θα κάνει δουλειά στη συντήρηση της καθαριότητας του σπιτιού. Δεν είναι για να τη βάζεις μια φορά τη βδομάδα και να περιμένεις αποτελέσματα. Μάλλον θέλει καθε μέρα. Επίσης, έχει κανένα καλό παλικάρι ηλεκτροπόντα; Ξαναεπανέρχομαι πάλι, με καλά νέα. Μετά από 2 κύκλους φόρτισης με το καλώδιο (χωρίς τη βάση), λειτουργεί πλέον για 70 συναπτά λεπτά πριν βγει σε Lo και αρχίσει να ψάχνει τη βάση. Και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αφού καθάρισε επαρκέστατα όλο το σπίτι. Μάζεψε και τα μεγάλα χνούδια, που ναι μεν δεν αναρροφήθηκαν σωστά και ψιλομπούκωσαν τον αεραγωγό, όμως στην τελική, μαζεύτηκαν.
DownUNDERground Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό που λες πρέπει να ισχύει. Εγώ που έκανα 1η φόρτιση χωρίς τη βάση μου κράτησε πολύ. Δοκιμάστε το όσοι έχετε πρόβλημα.
Agathoklis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Βγαλε την μπαταρια και ξαναβαλτο για φορτιση... Το ειχα και γω στη αρχη
zeys13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Επαναφέρω το θεμα μετα απο χρόνια, γιατί στο δικό μου σκουπακι έσπασε το πίσω ροδακι. Εάν υπάρχει κάποιος που δεν τη χρησιμοποιεί και θα μπορούσε να μου το στείλει θα του ήμουν ευγνώμων για να μην πάει στα σκουπίδια το εργαλείο. Η αν έχει τις Οδηγίες και λέει που μπορεί να πάρεις αναλώσιμα ( λέμε τώρα μετα απο τόσα χρόνια τι ψάχνεις)
zeys13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Βασικά δε ξέρω που να βρω... Σε ψάξιμο που έκανα βρήκα το μπροστινό σε ενα μαγαζί στη Γαλλία.
fylatos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, zeys13 είπε Βασικά δε ξέρω που να βρω... Σε ψάξιμο που έκανα βρήκα το μπροστινό σε ενα μαγαζί στη Γαλλία. Αν το έχεις καθόλου με τις μετρήσεις να σου κάνω ένα 3d printed βάζουμε και λίγο καοτσουκ και θα κυλάει μία χαρά 4
makhs5 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μπαταρια μακαρι να μπορουσαμε να βρουμε σε καλη τιμη, εμενα τα χει παιξει δεν αναβει καθολου πλεον, κι μπαταριες που εψαξα πανακριβες, δυο φορες σχεδον η τιμη της σκουπας, εχω το φθηνοτερο μοντελο, χωρις την βαση Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από makhs5 1
zeys13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, fylatos είπε Αν το έχεις καθόλου με τις μετρήσεις να σου κάνω ένα 3d printed βάζουμε και λίγο καοτσουκ και θα κυλάει μία χαρά Ουαου δε το είχα σκεφτεί καν σαν ιδέα. Ευχαριστώ πολύ. Το μεσημέρι μπορώ να σου στείλω μια φώτο αρχικά να πάρεις μια ιδέα, και μετά να σου στείλω τα ίδια τα πλαστικά. Είναι 2 κομμάτια η βάση του και το ροδάκι. Περιμένω και ένα φίλο που το είχαμε πάρε μαζί και δεν το δουλεύει, δεν είμαι σίγουρος οτι το έχει ακόμα.
briemann Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Πω...τρελάθηκα που το ξεθάψατε αυτό;...μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει έστω και ένα γρήγορης χρήσης εγχειρίδιο μια φωτο να δω αν παίζει η δικιά μου...αλλιώς βρήκες όλα τα ανταλλακτικά που θες
glamor Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Το βασικότερο πρόβλημα είναι η αυτονομία της..... παροπλίστηκε η σκούπα μετά από 1 και κάτι χρόνια εντατική χρήση με πρόδωσε η μπαταριές.... Πήγα σε ένα γνωστό για αντικατάσταση μπαταριές και και μόλις άκουσα κάτι 60ταρια λέω άστο.. Εχει μέσα 16 στοιχεία των 1.2 volt (οι γνωστές που μπαίνουν στα ηλεκτρικά δραπανα )
steliosdim Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, glamor είπε Το βασικότερο πρόβλημα είναι η αυτονομία της..... παροπλίστηκε η σκούπα μετά από 1 και κάτι χρόνια εντατική χρήση με πρόδωσε η μπαταριές.... Πήγα σε ένα γνωστό για αντικατάσταση μπαταριές και και μόλις άκουσα κάτι 60ταρια λέω άστο.. Εχει μέσα 16 στοιχεία των 1.2 volt (οι γνωστές που μπαίνουν στα ηλεκτρικά δραπανα ) Εμενα δεν κρατουσε ουτε 2 λεπτα και παρηγγειλα αυτες εδω: https://www.ebay.com/itm/6x-Sub-C-SubC-With-Tab-6000mAh-1-2V-Ni-MH-Rechargeable-Battery-White-High-Power/273743137587?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 συγκεκριμενα μετρησα τις 12 μπαταριες και οι 5 τα ειχαν φτυσει οποτε εβγαλα και αντικατεστησα κολλωντας τις καινουριες 6 που αγορασα. Εννοειται πως το 6000mah ειναι πλασματικο αλλα η σκουπα μου βγαζει 35-40 λεπτα λειτουργιας οποτε πλεον μπορω και την χρησιμοποιω εστω και τοση ωρα απο τον να την πεταξω Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από steliosdim
zeys13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Στην αρχή μου έσπασε από το στρόγγυλο ροδάκι το ένα αυτάκι. Μετά έβαλα τα χεράκια μου, και πήγα να του ζεστάνω μια πρόκα για να το φτιάξω.... Το θέμα είναι ότι η βάση που κρατάει το ροδάκι, πατάει και ένα διακόπτη στο σκουπάκι. Γενικώς τα έκανα πο....ανα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις