Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με €59 έχουν το μικρότερο μοντέλο HVC09R-11

με €39 σε προσφορά είναι το  HVC10R-11 (αυτό που συζητάμε στο thread)

Τα μυστήρια του Marketing :)

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα μυστήρια του Marketing :)

Ή μάλλον "ότι να 'ναι"........

Παιδιά, προφανώς για διάφορους λόγους ξεστοκάρουν. (edit: επίσης το Carrefour έχει φύγει από την Ελλάδα, οπότε πιθανώς έχουν ενα ακόμη λόγο να ξεστοκάρουν προιόντα CFR Home).

Η σκούπα είναι μοντέλο ήδη κάποιων ετών ενώ κ οι μπαταρίες τους πιθανώς σύντομα θα βγάζουν προβλήματα οπότε κ δεν θα θέλουν να την πουλούν στην αρχική της τιμή.

Εγώ η πρώτη που πήρα δεν φόρτιζε. Την άλλαξα κι όλα μοιάζουν καλά.

Σε σχέση με την μπαταρία είναι ένα θέμα, αλλά φαντάζομαι οι μπαταρίες θα μπορούν να βρεθούν - έστω σαν στοιχεία - κ σε κατάστημα μπαταριών ή μέσω κάποιου ηλεκτρονικού, να μπορούν να αντικατασταθούν.

Επεξ/σία από harisman
Δημοσ.

Ή μάλλον "ότι να 'ναι"........

Παιδιά, προφανώς για διάφορους λόγους ξεστοκάρουν.

Η σκούπα είναι μοντέλο ήδη κάποιων ετών ενώ κ οι μπαταρίες τους πιθανώς σύντομα θα βγάζουν προβλήματα οπότε κ πιθανώς δεν θα θέλουν να την πουλούν στην αρχική της τιμή.

Εγώ η πρώτη που πήρα δεν φόρτιζε. Την άλλαξα κι όλα μοιάζουν καλά.

Σε σχέση με την μπαταρία είναι ένα θέμα, αλλά φαντάζομαι οι μπαταρίες θα μπορούν να βρεθούν - έστω σαν στοιχεία - κ σε κατάστημα μπαταριών ή μέσω κάποιου ηλεκτρονικού, να μπορούν να αντικατασταθούν.

Συμφωνώ. Βέβαια όλοι έχουμε καταπιαστεί με τις μπαταρίες χωρίς να σημαίνει ότι εκεί θα βγάλει το πρόβλημα.

Αναρωτιέμαι πως καλύπτουν την εγγύηση στην Ελλάδα.

Βέβαια μπορούμε να αναρωτηθούμε αν θα υπάρχει και Carrefour σε 2 χρόνια όπου η εγγυηση θα λήγει....

Δημοσ.

Συμφωνώ. Βέβαια όλοι έχουμε καταπιαστεί με τις μπαταρίες χωρίς να σημαίνει ότι εκεί θα βγάλει το πρόβλημα.

Αναρωτιέμαι πως καλύπτουν την εγγύηση στην Ελλάδα.

Βέβαια μπορούμε να αναρωτηθούμε αν θα υπάρχει και Carrefour σε 2 χρόνια όπου η εγγυηση θα λήγει....

από αντιπροσωπεία λέει καλύπτεται η εγγύηση. 

Δημοσ.

Και νομίζω λένε για 1 χρόνο εγγύηση

Οταν την αγόρασα στο Avenue μου είπαν 2 αλλά η υπάλληλος μου φάνηκε άσχετη.

Επίσης νομίζω ότι από την ΕΕ (όσο είμαστε ακόμα μέσα) είναι υποχρεωτικά τα 2 χρόνια.

Επίσης νομίζω ότι από την ΕΕ (όσο είμαστε ακόμα μέσα) είναι υποχρεωτικά τα 2 χρόνια.

http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/guarantees/index_el.htm

Δημοσ.

Οταν την αγόρασα στο Avenue μου είπαν 2 αλλά η υπάλληλος μου φάνηκε άσχετη.

http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/guarantees/index_el.ht

Ανοίγουμε μεγάλο θέμα.

Προφανώς ισχύει το 2 χρόνια, αλλά σε περίπτωση προβλήματος τρέχα γύρευε.......κ για τέτοια φθηνά προιόντα δεν αξίζει να το κυνηγήσεις.

Δημοσ.

Την αγόρασα και εγώ χθες από το Carrefour στο Avenue. Είχε αρκετές στο ράφι για όποιον ενδιαφέρεται. Ακόμα δεν την ξεπακετάρισα να την δοκιμάσω.

Δημοσ.

Η αντιπροσωπία είναι στο Ηράκλειο. Εάν έχει πρόβλημα πρέπει να την πας εκεί και αφού στην ελέγξουν σου δίνουν ένα χαρτί για αντικατάσταση.(φυσικά αυτό δε γίνεται την ίδια μέρα... Πρέπει να πας δηλαδή δύο φορές) Εάν δεν υπάρχει ή εάν βρίσκεται διαθέσιμη η σκούπα σε υψηλότερη τιμή από εκείνη που την αγόρασες σου δίνουν ένα πιστωτικό και αγοράζεις ότι θέλεις από τα carrefour σε αυτά τα χρήματα. Εμένα μου χάλασε μια που είχα αγοράσει, την άλλαξα πήρα μια δεύτερη και χάλασε και αυτή. Δεν πήγα να την αλλάξω γιατί δεν αξίζει τον κόπο να τρέχω 2 φορές μέχρι το νέο ηρακλειο και την πέταξα. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ προβληματικές.επίσης η μπαταρία που είχα ρωτήσει στο Διτσα (ή όπως λέγεται αυτό το κατάστημα πίσω από την Κλαθμώνος) έκανε γύρω στα 100 ευρώ να σου βάλουν καινούργια.

Δημοσ.

παιδια την πηρα και εγω την σκουπα και ειναι μια χαρα. για τα λεφτα της σουπερ.

το μονο πραγμα να πω σε υποψηφιους αγοραστες οτι στην φορτιση θελει τον διακοπτη επανω στην σκουπα στο ον.

δεν το προσεξα και την ειχα τσαμα να καθεται στο φορτιστη χωρις να φορτιζει.

Δημοσ.

κραπ. μετά από ολονύχτια φόρτιση, κράτησε 10 λεπτά.

Τι καθάρισε; Καθάρισε καλά σκόνη και τρίχες (κοντότριχου) σκύλου. Τι δεν καθάρισε; Μεγάλα χνούδια, αυτά που κάθονται κάτω από τα κρεβάτια και τα έπιπλα. Με 10 λεπτά εμπειρίας, νομίζω ότι θα κάνει δουλειά στη συντήρηση της καθαριότητας του σπιτιού. Δεν είναι για να τη βάζεις μια φορά τη βδομάδα και να περιμένεις αποτελέσματα. Μάλλον θέλει καθε μέρα.

Επίσης, έχει κανένα καλό παλικάρι ηλεκτροπόντα;   :devil:

Δημοσ.

Κι εγώ την πήρα και νομίζω ότι έχει θέμα με την κίνηση προς τα μπροστά. Πατάω το κουμπί για να προχωρήσει μπροστά κι αυτή πάει 10 εκατοστά μπροστά και 10 πίσω. Δηλαδή επανέρχεται εκεί που ήταν. Ενώ αν της πω να πάει πίσω, πάει 20 εκατοστά πίσω και μένει εκεί!

Αν την πάω πίσω στο κατάστημα την αλλάζουν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...