Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερετε αν υπαρχουν ακομα? σε κανα καταστημα αμα εμεινε κανενα?

πιθανον να τις τελειώσαμε :P

(δεν γνωρίζω)

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξερετε αν υπαρχουν ακομα? σε κανα καταστημα αμα εμεινε κανενα?

Στο Carrefour στο Avenue χθες απόγευμα υπήρχαν αρκετά κομμάτια ακόμα.

Δημοσ.

Παιδιά, έχω το άλλο το απλό που είχε βγάλει στα 20 ευρώ. Η μπαταριά του μετά από 20 - 30 φόρτωση / εκφόρτωση έχει αρχίσει να μειώνεται δραματικά η αυτονομία του οπότε αναγκαστικά να λύσω το πλαστικό περιτιλιγμα που έχει για την μπαταριά του. Μετά από ελέγχο με βολτόμετρο μου είχε χαλάσει μονό μια κυψέλη και αντικαταστάθηκε από το γνωστό κατάστημά μπαταρίας στο κέντρο της Αθήνας.

• Like 1
Δημοσ.

το πιο κλασικό είναι ο Δήσιος. Λογικά υπάρχουν κι άλλοι. (Σόρυ, τώρα είδα ότι είσαι βόρεια. Κάποιο ηλεκτρονικάδικο θα κάνει τη δουλεια)

Δημοσ.

το πιο κλασικό είναι ο Δήσιος. Λογικά υπάρχουν κι άλλοι. (Σόρυ, τώρα είδα ότι είσαι βόρεια. Κάποιο ηλεκτρονικάδικο θα κάνει τη δουλεια)

Το σχεδόν βεβαιο είναι ότι δεν θα βρεθεί έτοιμη και οικονομική.

Μόνο από κατάστημα όπως ο Δήσιος που θα μπορεί να τις κατασκευάσει / συγκολλήσει.

Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι δεν αξίζει κανείς να ανησυχεί για τις μπαταρίες.

Αν αυτές αντέξουν περίπου 2 χρόνια (όσο και η εγγυηση του μηχανήματος), θα αξίζει καλύτερα να πάρεις νέο μηχανάκι τότε γιατι δεν θα είναι μονο οι μπαταρίες που θα έχουν φθαρει αλλα και άλλα εξαρτήματα του - γραναζια κλπ

Δημοσ.

Στο κατάστημα του Γέρακα χτες το βράδυ είχε πάνω απο 20 κομμάτια.  

Πήγα και πήρα ένα χθες από εκεί. Όχι 20 αλλά 40 κομμάτια πρέπει να είχε.

Το κουλό είναι ότι οι υπάλληλοι δεν ξέρουν ότι τις έχουν!! Ρώτησα μια για την ρομποτική ηλεκτρική σκούπα και μου είπε για της Vileda!!!

Αν ενδιαφέρεται κανείς για τις Vileda τις είχε στα 30€, το απλό μοντέλο. Δεν την προτίμησα καθώς σε δεσμεύει με τα ανταλλακτικά πανάκια της.

Δημοσ.

Στα Carrefour Αλιμου υπαρχουν παρα πολλα κομματια,πρακτικα ενα ραφι γεματο,καθως και ενα ακριβοτερο μοντελο στα 59ευρω.

Την πηρα σημερα αλλα απο την συσκευασια ελειπε ο φορτιστης!Θα ξαναπαω αυριο αλλα σε περιπτωση που χρειαστει να αγορασω φορτιστη μπορει να καποιος να μου πει που θα βρω αντιστοιχο;

Δημοσ.

το "ακριβότερο" μοντέλο των 59€, είναι χειρότερο απο αυτό της προσφοράς που συζητάμε!

το λέω γιατι κι εμένα μου έκανε εντύπωση και το έψαξα, καθώς ήμουν στο μαγαζί.

Απλά το €59 έχει μείνει στην "επίσημη" τιμή του, ενώ το HVC10R-11 που συζητάμε είναι στα €39 (απο 89€ επίσημη τιμή νομιζω)

• Like 1
Δημοσ.

το "ακριβότερο" μοντέλο των 59€, είναι χειρότερο απο αυτό της προσφοράς που συζητάμε!

το λέω γιατι κι εμένα μου έκανε εντύπωση και το έψαξα, καθώς ήμουν στο μαγαζί.

Απλά το €59 έχει μείνει στην "επίσημη" τιμή του, ενώ το HVC10R-11 που συζητάμε είναι στα €39 (απο 89€ επίσημη τιμή νομιζω)

Άρα είναι το μοντέλο στα 59€ ειναι το HVC10R-11?

ή μήπως το πιο ακριβό HVC11R-12?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...