Agathoklis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Απο οτι καταλαβα ειναι για την ευαισθησια. Αλλα και παλι μπορει να κανω και λαθος... . Κοντευει το οχταωρο στην πριζα... Και ειπα να την δοκιμασω πριν κοιμηθω... Παιρνει μπρος και 5" μετα ξαναγυρνα στην θεση της... Εσας σας συμβαινει αυτο,'η μου λεει διακριτικα οτι δεν περασε το οχταωρο;
anikologr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον σου λέει ότι η μπαταρία της είναι ελαττωματική..
blueangel3 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Πως την βλεπετε οσοι την εχετε παρει ? Αξίζει ? ή θα βγάλει το πρωτο εξαμηνο και μετά RIP ?
Themos3 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα το πρωί έκανα μία 1η δοκιμή. Προγραμμάτισα την σκούπα για 1/2 ωρα και την εβαλα στο παιδικό δωμάτιο. Το δωμάτιο γενικώς καθαρό. Η σκούπα μεθοδικά το καθάρισε και φανηκε να μην κολλαει πουθενα και να μην αφηνει κενα. Στο τέλος της 1/2 ώρας άρχισε να ψαχνει την βάση για φόρτιση την οποία δεν βρήκε ποτέ οπότε το σταμάτησα με το χειριστήριο. Και ιδού τι μαζεψε. Νομίζω ότι έκανε πολύ καλή δουλειά αν εξαιρέσουμε ότι δεν επέστρεψε στην Βάση. Νομίζω ότι ειναι καλή αλλά το πρόβλημα της θα είναι τα ανταλλακτικά και ειδικά η μπαταρία η οποία σίγουρα σε κανένα χρόνο θα θέλει αλλαγή. Απο πότε είχες να καθαρίσεις το δωμάτιο?
anikologr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν έχεις χαλιά είναι μια χαρά. Το μόνο που με απασχολεί είναι αν θα βρούμε αναλώσιμα. Μπαταρία (αν και νομίζω πω είναι μάλλον εύκολο να αλλάξουμε στοιχεία σε μαγαζί που ασχολείται) φίλτρο..
paylidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν έχεις χαλιά είναι μια χαρά. Το μόνο που με απασχολεί είναι αν θα βρούμε αναλώσιμα. Μπαταρία (αν και νομίζω πω είναι μάλλον εύκολο να αλλάξουμε στοιχεία σε μαγαζί που ασχολείται) φίλτρο.. δεν σου ειχε μεσα ανταλλακτικά φιλτρα; εμενα η παλια ειχε νομιζω 2 ανταλλακτικά... Όπως και να εχει το καθαρίζω μετα απο 2-3 σκουπισματα και ειναι σαν καινουργιο... Μπαταρία δεν εχει χρειαστεί να ψαχτώ αλλα δε νομιζω οτι συμφερει να την αλλαξεις, καλυτερα παρε άλλη μια σκουπα καινουργια
ALekzUnder Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν, μετά από 4-5 μέρες χρήσης έχω να πω ένα μόνο πράγμα: Αν έχεις κατοικίδιο που μαδάει έστω και λίγο είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις. & - / Για όλα τα άλλα μην περιμένεις θαύματα, θα χρειαστεί να βάζεις και μια ηλεκτρική που και που
georgeadams Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εκείνοι οι ρυθμιστές που έχει στο κάτω μέρος έχει κατάλαβει κάνεις τι χρειάζονται? Ποια η διαφορά να τους ρυθμίσω στην 0 η στην 3? Το εγχειρίδιο δεν βοηθά..Είναι για να μην πέφτει από τις σκάλες. Αν έχετε κατοικίδια στο σπίτι (ειδικά γάτες) η σκούπα κάνει θαύματα. Την έβαλα για 1 ώρα σε "καθαρό" (σκουπισμένο πριν από 12 ώρες με κανονική ηλ. σκούπα) σαλόνι και μάζεψε τόσες τρίχες, χνούδια και σκόνη που γέμισε ο κάδος της. Μετά από αυτό, η γυναίκα μου έπαψε να τη θεωρεί χαζή αγορά.
Billkaza Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πραγματικα κανει καλη δουλεια..Και εμενα σε σκουπισμενο σπιτι με μωρο που μπουσουλαει κιολας μαζεψε τα ιδια με τις φωτο του φιλου απο πανω.. 4 φορες την εχω χρησιμοποιησει και παντα εχει καταφερει να γυρισει στη βαση σε 80τμ σπιτι με 2 υπνοδωματια. Το κακο ειναι με τη μπαταρια οτι γυρω στο 20-25λεπτο βγαζει Low..
anikologr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πραγματικα κανει καλη δουλεια..Και εμενα σε σκουπισμενο σπιτι με μωρο που μπουσουλαει κιολας μαζεψε τα ιδια με τις φωτο του φιλου απο πανω.. 4 φορες την εχω χρησιμοποιησει και παντα εχει καταφερει να γυρισει στη βαση σε 80τμ σπιτι με 2 υπνοδωματια. Το κακο ειναι με τη μπαταρια οτι γυρω στο 20-25λεπτο βγαζει Low.. Η μπαταρία εμένα σε φουλ φόρτιση κρατάει πολύ περισσότερο. Μήπως όσοι έχουν πρόβλημα να οργανωθούν να φέρουν καινούργια παρτίδα μπαταρίες. Είναι ζήτημα αν έξω μπορούμε να βρούμε αντίστοιχη (αν και η roomba είδα ότι έχει ίδια volt. Συνεπώς στην χειρότερη παίρνεις μια για roomba και αλλάζεις τα στοιχεία της)
lion2486 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παίδες εμένα μου φαίνεται πως όταν φορτίζει και είναι στη βάση μυρίζει λίγο καμένο το δωμάτιο... Εμένα 30' + 15' + ~20' αναζήτηση βάσης έβγαλε η μπαταρία κανονικά.. μπορεί να την βάλω και σήμερα 60' πρόγραμμα να την δω.. Απλά το σπίτι είναι >120τ.μ. με 3 υπνοδωμάτια και χάνεται λίγο στον δρόμο της επιστροφής..
anikologr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παίδες εμένα μου φαίνεται πως όταν φορτίζει και είναι στη βάση μυρίζει λίγο καμένο το δωμάτιο... Εμένα 30' + 15' + ~20' αναζήτηση βάσης έβγαλε η μπαταρία κανονικά.. μπορεί να την βάλω και σήμερα 60' πρόγραμμα να την δω.. Απλά το σπίτι είναι >120τ.μ. με 3 υπνοδωμάτια και χάνεται λίγο στον δρόμο της επιστροφής.. Τα πλαστικά της μυρίζουν. Με τον καιρό θα φύγει αυτή η μυρωδιά..
vactirio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Η μπαταρία εμένα σε φουλ φόρτιση κρατάει πολύ περισσότερο. Μήπως όσοι έχουν πρόβλημα να οργανωθούν να φέρουν καινούργια παρτίδα μπαταρίες. Είναι ζήτημα αν έξω μπορούμε να βρούμε αντίστοιχη (αν και η roomba είδα ότι έχει ίδια volt. Συνεπώς στην χειρότερη παίρνεις μια για roomba και αλλάζεις τα στοιχεία της) Μήπως έχεις κάποιο link για τις μπαταρίες της roomba? (από περιέργεια)....
vdeseris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως έχεις κάποιο link για τις μπαταρίες της roomba? (από περιέργεια).... Αυτή είναι πιο ακριβή από την σκούπα και δεν είναι και αυθεντική!
anikologr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτή είναι πιο ακριβή από την σκούπα και δεν είναι και αυθεντική!Και τι να κάνεις αν η μπαταρία τα φτύσει?πετάς όλη την σκούπα? Κρίμα δεν είναι? Υγ υπάρχει και eBay.. .
Προτεινόμενες αναρτήσεις