Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παίδες παίζει να σκανάρει κανείς το manual γιατί δεν είχε μέσα και βαριέμαι να μπλέκω με υπαλλήλους; Συγνώμη για την επιμονή μου.

Θα προσπαθήσω να στο κάνω αλλα οχι σήμερα

Η αλήθεια ειναι ότι χωρίς manual δεν βγαζεις ακρη.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να στο κάνω αλλα οχι σήμερα

Η αλήθεια ειναι ότι χωρίς manual δεν βγαζεις ακρη.

Ευχαριστώ πολύ για την πρόθεσή σου. Ναι, βέβαια και χωρίς μπαταρία οπότε έτσι και αλλιώς δεν κάνω τίποτα ακόμα..!

Δημοσ.

δεν προλαβα να παω γιατι τωρα γυρισα απο δουλεια οποτε σορρυ απο εμενα, αλλα ευτυχως πηγαν αλλα παιδια οποτε το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. αν και δεν με βλεπω να την παιρνω παντως θα περασω αυριο η το σαββατο να την δω γιατι μονο στην σκεψη του να την βλεπεις να σκουπιζει και εσυ να αραζεις εξιταρομαι :D

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την πρόθεσή σου. Ναι, βέβαια και χωρίς μπαταρία οπότε έτσι και αλλιώς δεν κάνω τίποτα ακόμα..!

https://www.dropbox.com/s/ruxoito2ale2vtz/Scan%20Sep%2017%2C%202015%2C%209.12%20PM.pdf?dl=0

Δοκίμασε αν ανοιγει....

Η ποιοτητα λιγο αθλια αλλα θανταζομαι θα βγαλεις ακρη.

Αν οχι pm

• Like 3
Δημοσ.

https://www.dropbox.com/s/ruxoito2ale2vtz/Scan%20Sep%2017%2C%202015%2C%209.12%20PM.pdf?dl=0

Δοκίμασε αν ανοιγει....

Η ποιοτητα λιγο αθλια αλλα θανταζομαι θα βγαλεις ακρη.

Αν οχι pm

Μια χαρά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Μόλις κατάλαβα ότι μαζί με το Manual λείπουν και τα 3 Πανάκια για τη σκόνη που γράφει... Τι να κάνω λέτε να τους κράψω λίγο και να δω αν ψήνονται να τα καλύψουν;

Edit: Αν τα φωτογράφισες (για σκαναρισμένο φαίνεται βέβαια) δοκίμασε το CamScanner για android, κάνει φοβερή δουλειά σε κείμενο!

Δημοσ.

Μια χαρά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Μόλις κατάλαβα ότι μαζί με το Manual λείπουν και τα 3 Πανάκια για τη σκόνη που γράφει... Τι να κάνω λέτε να τους κράψω λίγο και να δω αν ψήνονται να τα καλύψουν;

Να πας να το επιστρεψεις και να ζητήσεις άλλο....

Η συσκευασία ηταν κλειστή?

Η δική μου ήταν κλειστή με αυτες τις ταινές (δεν ξέρω πως λεγονται). Μια οριζοντια και μία καθετη γυρω από το κουτι. Απαραβιαστο

Δημοσ.

Να πας να το επιστρεψεις και να ζητήσεις άλλο....

ήταν τελευταί κομμάτι εκεί και βαριέμαι λίγο να πηγαίνω είναι η αλήθεια, άσε που τα έχω απο-συσκευάσει όλα...

Δημοσ.

ήταν τελευταί κομμάτι εκεί και βαριέμαι λίγο να πηγαίνω είναι η αλήθεια, άσε που τα έχω απο-συσκευάσει όλα...

Νομίζω κριμας ειναι... αλλά είναι up to you

Δημοσ.

Παιδιά τι μέγιστο ύψος έχει, δηλαδή από το πάτωμα μέχρι το πιο ψηλό σημείο της; Θέλω να δω αν χωράει κάτω από ένα έπιπλο μην τη βρω σφηνωμένη καμιά μέρα από κάτω να βγάζει καπνούς από το κακό της!

Δημοσ.

Παιδιά τι μέγιστο ύψος έχει, δηλαδή από το πάτωμα μέχρι το πιο ψηλό σημείο της; Θέλω να δω αν χωράει κάτω από ένα έπιπλο μην τη βρω σφηνωμένη καμιά μέρα από κάτω να βγάζει καπνούς από το κακό της!

10cm +/- 2mm

• Like 1
Δημοσ.

με σβηστο το διακοπτη φορτιζε την... τις εχουν καιρό στα ραφια και ειναι αδειες οι μπαταρίες...

Δεν το ήξερα για το διακόπτη, έχει τόση σημασία? Πάντως ακόμα δεν έχει τελειώσει η φόρτιση, αυριο θα τη δω σε δράση.
Δημοσ.

10cm +/- 2mm

Φτου, στα 9 cm που είμαι εγώ θα παρκάρει μόνιμα και θα τρώει και κάτι από τα ωραία μαύρα μου πορτάκια. Τζίφος!

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση :)

• Like 1
Δημοσ.

Έκοψα την φόρτιση στις 7 ώρες για να την δοκιμάσω. Υπόψιν πως είμαι πρώην κάτοχος irobot roomba οπότε η σύγκριση είναι δύσκολη.

Πρώτο συμπέρασμά. Αν δεν έχεις χαλιά ψηλά είναι μια χαρά. Ειδικά για τα λεφτά της άριστη.

Αυτά και περισσότερα τις προσεχείς μέρες..

Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν θα βρίσκουμε αναλώσιμα (μπαταρία, φίλτρο)..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...