Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρε παίδες, παίζει όντως σε όλα τα carrefour (Μαρινόπουλος), ή τσάμπα το ψάχνουμε;

..μπορεί να ήταν μια λάθος ετικέτα στο συγκεκριμένο κατάστημα!

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά ισχύει η προσφορά?

Edit. Ισχύει και μόλις αγόρασα μία.. Ας ελπίσουμε να αξίζει τα λεφτά της....

Επεξ/σία από anikologr
Δημοσ.

Καλη φάση ειναι... και εγω τη βάζω αφου φύγω το πρωί... Θορυβο κάνει οσο περιπου ένα φορητό σκουπάκι... Αυτή ειναι το καλύτερο μοντέλο...

Την είδα και στο crf planet fyi

Δημοσ.

Μόλις τσίμπησα την τελευταία από το κατάστημα στην Λ. Αθηνών. Δεν μου έχει manual μέσα, μπορεί κάποιος να το στείλει παρακαλώ;

Δημοσ.

Και στο carrefour Βόλου είχε μερικά κομμάτια, πήρα ένα ελπίζω να αξίζει τα λεφτά της. Μια ερώτηση, η μπαταρία ήταν εντελώς άδεια όταν τη πηρατε ή μόνο εγώ είχα αυτή τη τύχη?

Δημοσ.

Και στο carrefour Βόλου είχε μερικά κομμάτια, πήρα ένα ελπίζω να αξίζει τα λεφτά της. Μια ερώτηση, η μπαταρία ήταν εντελώς άδεια όταν τη πηρατε ή μόνο εγώ είχα αυτή τη τύχη?

και εμενα αδεια τελειως ηταν η μπαταρια.

Δημοσ.

Επίσης και η δική μου ήταν τελείως άδεια.

Είμαι στην φόρτιση. Άραγε χωρίς το πανάκι κάνει δουλειά? Μου φάνηκε φασαρία να το τοποθετώ.. Ίσως δεν το έκανα και πολύ σωστά..

Δημοσ.

Επίσης και η δική μου ήταν τελείως άδεια.

Είμαι στην φόρτιση. Άραγε χωρίς το πανάκι κάνει δουλειά? Μου φάνηκε φασαρία να το τοποθετώ.. Ίσως δεν το έκανα και πολύ σωστά..

με σβηστο το διακοπτη φορτιζε την... τις εχουν καιρό στα ραφια και ειναι αδειες οι μπαταρίες...

Δημοσ.

Πηρα και εγω ένα από το Avenue. Εχει αρκετά κομάτια....

Η μπαταρία οντως αφόρτιστη

Οι πρωτες εντυπώσεις ειναι μαλλον θετικές.

Αύριο θα φανεί....

Αντρέας

Δημοσ.

Βρε παίδες παίζει να σκανάρει κανείς το manual γιατί δεν είχε μέσα και βαριέμαι να μπλέκω με υπαλλήλους; Συγνώμη για την επιμονή μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...