czarjuly Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Ειδα Carrefour στην επικεφαλιδα και κατι σκιρτησε μεσα μου...περασμενα μεγαλεια..
anikologr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Η δική μου με περιστασιακή χρήση εξακολουθεί να βγάζει σχεδόν 60 λεπτά ανά φόρτιση... Φοβερό;;
fylatos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, zeys13 είπε Στην αρχή μου έσπασε από το στρόγγυλο ροδάκι το ένα αυτάκι. Μετά έβαλα τα χεράκια μου, και πήγα να του ζεστάνω μια πρόκα για να το φτιάξω.... Το θέμα είναι ότι η βάση που κρατάει το ροδάκι, πατάει και ένα διακόπτη στο σκουπάκι. Γενικώς τα έκανα πο....ανα. Χρειάζονται μετρήσεις, ωστόσο δε θα βγει ακριβώς έτσι αλλά κάτι αντίστοιχο λειτουργικό
eko13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Παιζει να την έχω χρησιμοποιήσει 4 φορές από τότε... Πάλι δουλεύει σκούπα ή ηλεκτρική. Κάτω από καναπέδες δεν πάει. Πρέπει να σηκώσεις όλες τις καρέκλες κτλ. Η ενδεδειγμένη χρήση της είναι για παρκέ μπάσκετ ή άλλο ανοιχτό χώρο... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από eko13 1
zeys13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Στις 28/8/2019 στις 7:21 ΠΜ, briemann είπε Πω...τρελάθηκα που το ξεθάψατε αυτό;...μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει έστω και ένα γρήγορης χρήσης εγχειρίδιο μια φωτο να δω αν παίζει η δικιά μου...αλλιώς βρήκες όλα τα ανταλλακτικά που θες Manual δε νομίζω να βρεθεί πουθενά. Απλά τη φορτίσεις και πατάς το στρογγυλό κουμπί επάνω στο σκουπάκι. Πάντως δε με θέλει καθόλου, Τώρα το απόγευμα μου έσπασε και το μπροστά ροδακι....
patentas10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Ήρθε και η δικιά μου σειρά... Εμένα όταν πατάω το κουμπί, άλλες φορές λειτουργεί και άλλες όχι. Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα κουμπιού. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό; Ξέρει κάποιος να βοηθήσει;
Seldon68 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, patentas10 είπε Ήρθε και η δικιά μου σειρά... Εμένα όταν πατάω το κουμπί, άλλες φορές λειτουργεί και άλλες όχι. Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα κουμπιού. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό; Ξέρει κάποιος να βοηθήσει; Κριμα το ονομα σου ρε φιλε 😆 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Ρε παιδια, να ερχεται ψηλα θεμα προσφορας 8 ετων; 😄 Για τετοια ερωτηση; Αφενος εχει κανει αποσβεση η σκουπα τοσα χρονια (τι αποσβεση, σε "πληρωνει" εδω και χρονια), αφετερου οπως ειπε και ο seldon... 😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις