2.1Ohm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Οπως λεει ο τιτλος ειμαι πολυ κολοφαρδος..Το g4 μ επεσε σε κουβα με νερο περιπου 20 εκατοστα υψος με το που το καταλαβα το εβγαλα αμεσως (2 -3 δευτερολεπτα να εμεινε) Το ειχα πανω σε τραπεζι κ απο την δονηση που με επεραν τηλ κουνηθικε δν ξερω τι σκ#$&α εγινε και επεσε μεσα!Η οθονη νμζω δουλευε μες την ταραχη που ειχα αυτο καταλαβα το ηχειο ακουγοταν καπως ,ξερεται οταν περνει νερο πως ειναι περιεργα πολυ υποτονικα ! Αμεσως τα εβγαλα ολα και το εβαλα σε ρυζι και θα το αφησω μεχρι αυριο τουλαχιστον!Ερωτηση :1) Υπαρχει περιπτωση να εχει παθει κατι 2) Αν ναι υπαρχει καποιο ατομο που του εχει συμβει το ιδιο κ το εστειλε στο σερβις και δν το καταλαβαν?!3) Αν οντως επαθε κατι ποσο θα μ βγει η ζημια στην κλτρη περιπτωση και ποσο στην χειροτερη?!Βonus 4) Μπορω να κανω κατι αλλο για κλτρα αποτελεσματα?Ευχαριστω κ τα συλλυπητήρια μου..Να προσθεσω οτι οταν ανοιξα το καπακι ειχε νερο μεσα προλαβε και μπηκε προφανως παντου !Το κινητο ειναι αγορασμενο απο εξωτερικο(εισαγωγης απο skroutz) δν νμζω να υπαρξει προβλημα με εγγυηση ετσι? (γιατι στο g2 που ειχα λιγο ελειψε να μ το βγαλουν εκτος οταν ειχα ενα προβλημα με την μπαταρια του επειδη δν ηταν ελληνικης αντιπρωσοπιας αλλα με φωνες κ μαλωματα τλκα μ το εβαλαν εντος)
Man2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αν όντως πρόλαβε να μπεί παντού δεν θα δουλέυει σωστά για πολύ ακόμα, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα σβήσει θα βγάλει καπνούς κλπ, μπορεί να συμβεί κάτι πολύ μικρό ή και κάτι πολύ μεγάλο. Η αντιπροσωπεία θα το δεί αμέσως, τα σημάδια του νερού βγάζουν μάτι.... 1
2.1Ohm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Χμμ ωραια με παρηγορησες τωρα!Επειδη ειδα και ενα βιντεο το ειχε αφησει 2 ωρες στο νερο και δουλευε κανονικα μετα ηλπιζα να εχω την ιδια τυχη..Θα δειξει αυριο απο οτι φαινεται ελπιζω να ειναι ολα καλα και να μν επαθε κατι!Τα σημαδια απο νερο φαινονται με μια ταινια κ καλα που αλλαζει χρωμα ετσι? Δν μπορει να γινει απο υγρασια η κατι παρομοιο και να το βαλουν εντος εγγυηση η με τπτ?!
paramedic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Το ίδιο έπαθε το LG G2 της γυναίκας μου. Το πήγαμε στο κάτωθι κατάστημα και με 65€ το επανέφεραν πλήρως γιατί τα ρύζια κλπ δεν έκαναν τίποτα. http://g-phone.gr/vregmena.html
marios elsa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μην λέμε οτι θελουμε κατα 90% το κινητο αν δουλέψει θα βγαλει μεγαλα και σοβαρά προβληματα. Η εγγυηση δεν σε καλύπτει γιατι η υγρασία δεν φευγη εύκολα οθονη- μητρική.. Μακαρι να δουλέψει κανονικά γτ ειναι κριμα για ενα τέτοιο τηλέφωνο
2.1Ohm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Θα το αφησω πανω απο 48 ωρεσ σε ρυζι ουτε αυτο θα βοηθισει να φυγει υγρασια?? Θπαρχει βιντεο στο υτυβε που το αφηνει 2 ωρες σε νερο κ λειυουργει τελεια εμενα με 2-3 δευτερολεπτα κ παει?? Θα το αφησω πανω απο 48 ωρεσ σε ρυζι ουτε αυτο θα βοηθισει να φυγει υγρασια?? Θπαρχει βιντεο στο υτυβε που το αφηνει 2 ωρες σε νερο κ λειυουργει τελεια εμενα με 2-3 δευτερολεπτα κ παει??
marios elsa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το ρύζι κάνει όντως καλο απλα δεν υπαρχει πιθανότητα να τραβήξει 100% της 100% την υγρασια.. Αστο στο ρυζι και πες μας τι εγινε τελικα
Eragon1996 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 παντως αν σε παρηγορει ενος φιλου μου του επεσε το λυμια1320 στην 8αλασσα και το βγαλε μετα απο λιγα δευτερα και ακομα και σημερα δουλευει ¨π
2.1Ohm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Θα εχω νεαμευθαριο ευχαριστω για τς απαντησεις σας ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι πραγματικα κριμα ειναι! Αμα ειχα λεφτα να το κανω η να παρω καποιο αλλο θ ελεγα δν ειραζει αλλα τωρα..πραγματικα για κλαματα ειμαι Αμα δν δουλευει τλκα μπορω να το πουλησψ πουθενα για ανταλακτικα η τπτ τετοιο γιατι εδω σε αγγελιες δν νμζω να το παρει κανεις κ αν το πουλησω δν νμζω να ειναι πανψ απο 100€ παντως αν σε παρηγορει ενος φιλου μου του επεσε το λυμια1320 στην 8αλασσα και το βγαλε μετα απο λιγα δευτερα και ακομα και σημερα δουλευει ¨π Νοκια παραμενουν αθανατα ελοιζψ να εχω ιδια τυχη
ice25 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 είχα ένα ga 628 το οποίο μου έπεσε σε νερά βροχής πριν πολλά χρόνια την ώρα που πήγα να ανέβω σε λεωφορείο... Βγήκε η μπαταρία καλύφθηκε με νερό όλο το κινητό, τσπ το μάζεψα πήγα στο μάθημα γύρισα σπίτι το στέγνωσα με πιστολάκι και επανήλθε...Το κινητό αποσύρθηκε οριστικά το 2010 παρά ταύτα δούλευε για τα επόμενα 2-3 χρόνια μετά το συμβάν κανονικά και για άλλα δυο χρόνια περίπου σε έναν αυτοματισμό σπιτιού με μόνιμη τροφοδοσία καθώς η μπαταριά τα έφτυσε. Τσπ εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι η ζημιά και τα προβλήματα θα προκύψουν απο την όποια οξείδωση που και αυτή εξαρτάτε από τα άλατα που είχε το νερό η και απορρυπαντικά αφού δεν έπαθε κάνα βραχυκύκλωμα εξαρχής .Η εγγύησή χάθηκε οπότε σκέψου μήπως το πας για καθαρισμό χωρίς αυτό να σημαίνει οτι αποκλείεται να βγάλει πρόβλημα μετά
GiwrgosP- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αστο σε ξηρό μέρος και ζεστό.. Έξω στο μπαλκόνι πχ με βγαλμένη μπαταρία και να μην το βλέπει ο ήλιος και λογικά αν δεν πρόλαβε να γίνει ζημιά είσαι οκ!
2.1Ohm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 απο οτι διαβασα στν ηλιο δν κανει να το αφησω!το εβαλα σε μπολ με ρυζι με μια στεγνη πετσετα απο πανω (να μν το χτυπαει αμεσα ο ηλιος και το εβαλα σε σημειο που ειναι στο πικ το χτυπαει δν το χτυπαει ετσι ειναι σχετικα ζεστο αλλα οχι πολυ ζεστο για να δημιουργησει προβλημα!το εχω ηδη μια μερα θα το αφησω και μια ακομα να ειμαι σιγουρος(μπορει και παραπανω αλλα πραγματικα δν μπορω ειμαι ανηπομονος και θελω να δω τι εγινε) κ ελπιζω ολα να πανε καλα!Αυτο που φοβαμαι ειναι ,πιστευω θα ανοιξει γιατι φαινοταν να δουλευει οκ, στην διαρκεια τι θα γινει ομως?(με τα αλατα και τις οξειδωσεις τον συνδεσεων κτλ) Τελικα δν αντεξα και το ανοιξα!Ανοιγε κανονικα και η οθονη ηχειο καμερα δουλευαν κανονικα δν ειδα κανεναν σημαδι στην οθονη η καποια παραμορφοση!Οπως ειπα πιο πανω αυτο που με προβληματιζει ειναι τα αλατα υπαρχει καποιος τροπος να το καθαρισω μονος μου γιατι 80 ευρω να δωσω δν εχω αυτην τν στιγμη..Επισης αφου δουλευει οκ υπαρχει περιπτωση στο σερβις να μν καταλαβουν οτι επεσε σε νερο?
2.1Ohm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα σμρα που πηγα να το ανοιξω αφου το αφησα 48 + ωρες στο ρυζι δν ανοιγε για καποιο λογο ουτε δονηση ουτε τπτ δν προσπαθω να το βαλω στν φορτηστη γιατι απο οτι διαβασα θα κανει χειροτερα τα πραγματα.. Τι να πω κ αμα δουλευε λγκα στην τλκη θα με αφηνε σε καποια φαση..Θα το παω στο σερβις και ας ελπισω οτι δν θα το καταλαβουν (αν κ ειναι απιθανο να συμβει αυτο) ή η επιδορθωση του να κοστιζει σχετικα λιγα χρηματα γιατι δεν εχω αυτην τν περιοδο καθολου και θα αναγκαστω να το πουλησω ..
randy1989 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανως δεν εχει μπαταρια μετα απο 48 ωρες+. Δοκιμασε με αλλη η βαλτο να φπρτισει, εξαλλου αμα το στειλεις στο σερβις το πρωτο που θα κανουν ειναι να το βαλουν σε φορτιστη αφου δεν θα τους πεις τι εγινε.
2.1Ohm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 48+ ώρες μ μπαταρία βγαλεμενη αφημενο σε ρύζι για να τραβήξει υγρασία και όταν έκανε την βουτα του είχε σίγουρα 90%+ μπαταρία διότι πριν λίγο το είχα βγάλει από τον φορτηστη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα