Προς το περιεχόμενο

Champions League 2015-2016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω πιστευω μπορεί να πάρει το X στη Γερμανία ο Ολυμπιακός...θα ειναι αλλιως το ματς

..Δεν.

Εδω, ναι, μπορουσε, 0-1 μεχρι το 88' ηταν. Μπορουσε να παρει ισοπαλια, αλλα δεν την πηρε. Εξω απλα δε γινεται. Εκτος αμα στησει λεωφορειο και εχει κεφια ο Ρομπερτο, μονο ετσι για 0-0. Αλλα και παλι ειναι πολυ δυσκολο.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω πιστευω μπορεί να πάρει το X στη Γερμανία ο Ολυμπιακός...θα ειναι αλλιως το ματς

Με 5-6 βολευεσαι ή να κόψω κάτι?

Δημοσ.

Με 5-6 βολευεσαι ή να κόψω κάτι?

Εσυ με 2-2 βολευ.. oh wait μαλλον οχι..

Απο μεσα Σεπτεμβρη μεχρι αρχες Δεκεμβρη καθε χρονιας ακουμε τα ιδια και τα ιδια ανα δυο βδομαδες...

Δεν ειναι καθολου απιθανο να μαζεψουμε γκολ, αλλα δε νομιζω να γινει.

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι πέσαμε έξω στο παιχνίδι. Την Τσέλσι είδα. Δεν περίμενα την Άρσεναλ να προβάλει τέτοια αντίσταση. αν και δεν νομίζω να ήταν καλό παιχνίδι, ε; Περισσότερο αστεία λάθη πρέπει να έγιναν.

Δημοσ.

μια χαρά ήταν το παιχνίδι, πολύ καλύτερο από ότι περίμενα. (το γκολ-κορνερ του φορτούνη μπορείς να το πεις και αστείο λάθος)

Υ.Γ. να δούμε πότε επιτέλους θα φύγει ο wenger, έκλεισε ο κύκλος του.

Δημοσ.

πράγματι, απλά πιο εύκολα μπαίνουν γκολ σαν του γουόλκοτ παρά η γκολάρα του φορτούνη.
όπως και να έχει, δε μας χάλασε :P

Δημοσ.

είναι κανείς στατιστικολόγος εδώ μέσα? ψάχνω πόσες νίκες είχε ο παναθαηναικός τσου λου και ποσους βαθμους μάζεψε. μια σύγκριση..καλοπροαίρετη!!

Δημοσ.

καλό είναι να μην ανοίξει τέτοια συζήτηση γιατί πιθανότατα θα κλειδώσει το θέμα. Αν θες οπωσδήποτε πληροφορίες, άνοιξε αλλο θέμα έτσι ώστε αν κλειδώσει, να κλειδώσει εκεινο :P

Υ.Γ. ασχολείται κανεις με το uefa fantasy?

Δημοσ.

είναι κανείς στατιστικολόγος εδώ μέσα? ψάχνω πόσες νίκες είχε ο παναθαηναικός τσου λου και ποσους βαθμους μάζεψε. μια σύγκριση..καλοπροαίρετη!!

https://el.wikipedia.org/wiki/Πορεία_των_ελληνικών_ομάδων_στα_ευρωπαϊκά_κύπελλα_ποδοσφαίρου#.CE.A3.CF.85.CE.BD.CE.BF.CF.80.CF.84.CE.B9.CE.BA.CE.AC_.CE.B7_.CF.80.CE.BF.CF.81.CE.B5.CE.AF.CE.B1_.CF.84.CF.89.CE.BD_.CE.B5.CE.BB.CE.BB.CE.B7.CE.BD.CE.B9.CE.BA.CF.8E.CE.BD_.CE.BF.CE.BC.CE.AC.CE.B4.CF.89.CE.BD_.CF.83.CF.84.CE.BF_.CE.BA.CF.8D.CF.80.CE.B5.CE.BB.CE.BB.CE.BF_.CE.A0.CF.81.CF.89.CF.84.CE.B1.CE.B8.CE.BB.CE.B7.CF.84.CF.81.CE.B9.CF.8E.CE.BD_.28Champions_League.29

192 πόντους ο Παναθηναϊκός.

180 πόντους ο Ο.Σ.Φ.Π.

Δημοσ.

Συγκεντρωτικά η πορεία των ελληνικών ομάδων στο κύπελλο Πρωταθλητριών (Champions League)
Σύλλογος                  Παρουσίες Αγώνες Ν    Ι      Η     Τέρματα
Ολυμπιακός              29             144        51   27   66    176−224
Παναθηναϊκός           28             157        49   45   63    182−214

Για την ακρίβεια. Δε ξέρω αν έχουν προσθέσει το χθεσινό παιχνίδι.
Επίσης δε ξέρω αν προσθέτουν και τα προκριματικά.

Δημοσ.

Με τίποτα, χρειάζεται οπωσδήποτε νίκες με ντιναμό και νίκη ή ισοπαλία με αρσεναλ, αν περιμένει από τον αγώνα με την bayern χαιρετίσματα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μεγάλη νικη και χτες

Οι Γερμαναραδες ελπιζω να μην το πουλησουν και περασαμε

Δεν τους παίρνει να μην κερδίσουν..Θα κινδυνεύουν και οι ίδιοι μετά

Δημοσ.

αν κερδίσουμε και κερδίσει η bayern, αλλά χάσουμε απο arsenal και bayern στα τελευταία 2 παιχνίδια, γιατί είστε σίγουροι ότι περνάμε?
Θα έχουμε 9 εμεις και 9 η arsenal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...