sariil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ στην infoquest το πήγα απευθείας, με του κόσμου τα κτυπήματα και τις γρατζουνιές και κανένα πρόβλημα, (εντός εγγύησης). Τους πήγα και ένα Macbook pro, που μου είχε πέσει και είχε πάει μέσα η γωνιά. Μη μπλέξεις με istorm και isquare...
Bubs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί δεν τους ρωτάς για ποιον λόγο είναι εκτός εγγύησης? Σύμφωνα με το πόρισμα που μας αναφέρεις δεν λέει ότι βρήκαν υγρασία, μια συσκευή μπορεί να βγει εκτός εγγύησης και χωρίς να έχει πάρει υγρασία, πχ να έχει φάει γερή τουμπα που να παραμορφώθηκε ή να το άνοιξε μη εξουσιοδοτημένο χέρι κλπ. Επίσης υπάρχει και case id με την apple που σημαίνει (μάλλον) ότι έχεις μιλήσει εσύ με applecare η οι τεχνικοί με engineers έξω για το ζήτημα και αυτό κάτι λέει για το πόρισμα. Ένα μήνυμα άφησε ο φίλος και χάθηκε, για να δούμε τι έγινε πριν βγάλουμε συμπεράσματα!
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί δεν τους ρωτάς για ποιον λόγο είναι εκτός εγγύησης? Σύμφωνα με το πόρισμα που μας αναφέρεις δεν λέει ότι βρήκαν υγρασία, μια συσκευή μπορεί να βγει εκτός εγγύησης και χωρίς να έχει πάρει υγρασία, πχ να έχει φάει γερή τουμπα που να παραμορφώθηκε ή να το άνοιξε μη εξουσιοδοτημένο χέρι κλπ. Επίσης υπάρχει και case id με την apple που σημαίνει (μάλλον) ότι έχεις μιλήσει εσύ με applecare η οι τεχνικοί με engineers έξω για το ζήτημα και αυτό κάτι λέει για το πόρισμα. Ένα μήνυμα άφησε ο φίλος και χάθηκε, για να δούμε τι έγινε πριν βγάλουμε συμπεράσματα! Εγώ κατάλαβα ότι του το βγάλανε εκτός από τα χτυπήματα 2
djuan1988 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλος μου είχε πρόβλημα με την μπαταρία ενός iPhone 6, του είπα να το πάει στην infoquest. Δε με άκουσε και το πήγε στο istorm στη Θεσσαλονίκη. Εκεί του είπαν ότι είναι εκτός εγγύησης επειδή έχει γρατσουνιές! Του ζήτησαν 300€ και τα έδωσε για να πάρει ένα refurbished.
Striker4 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 καταρχας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις , ολους σας . τελικα μου το βγαλαν εκτος λογω χτυπηματων κατι το οποιο δεν μου ειχαν αναφερει πρωτου το σερβις και δεν γνωριζα. τα μηνυματα τα διαβαζα αν και δεν απαντουσα λογω περιορισμενου χρονου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα και συγνωμη αν το γραφω σε λαθος ενοτητα Καθως ειναι η πρωτη φορα που ανοιγω θεμα μιας και ειχα ενα προβλημα. Πηγα το κινητο μου για σερβις ενω ηταν εντως εγγυησης και μου εστειλαν αυτο : [Τεχνική Διάγνωση: ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΑPPLE CASE ID 4086960 ] Με αποτελεσμα να βγει η συσκευη μου εκτος εγγυησης και να πρεπει να πληρωσω 25€ για να την παρω πισω. Τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση;; ευχαριστω για την βοηθεια σας προκαταβολικα Λοιπόν, ακουσε με προσεκτικα. 1ον) θα αναψεις μια λαμπαδα ισα με το μποϊ σου, που θα καθαρισεις με μονο 25 ευρω.. γιατι με το που μπλεξεις με service της apple, καλημερα τους λες, 200 ευρω σου λενε.. 2ον) θα τους παρεις τηλεφωνο και θα τους πεις οτι ειναι μεσα στην εγγυηση και εννωειται οτι δεν θα πληρωσεις τιποτα το εξτρα (εννωω για την επισκευη). (τον τεχνικο ελεγχο τον πληρωνεις μιας και ειναι η ταριφα της apple). 3ον) εαν τοσο πολυ χτυπηθουν οτι ειναι εκτος εγγυησης (γιατι τυχαινει εκεινη την περιοδο να τους χρειαζεται τζιρος στο μαγαζι και γενικοτερα στην εταιρεια), τοτε στειλε τους με e-mail , φωτογραφια , φωτοτυπια της αποδειξης που θα γραφει επανω ημερομηνια αγορας του iphone σου. 4ον) προσεχε μην παθουν τιποτα, γιατι προσφατα μου χαλασε το mac , απο μονο του λεει εσπασε η οθονη !?! επανω στο λογοτυπο, και μου εβγαλαν ενα τζερεμέ , σε σημειο που αγοραζα καινουριο.. ελπιζω να βοηθησα Χρήστος
Expertr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 <p> Ο χρήστης Striker4 είπε:<br /> Καλησπερα και συγνωμη αν το γραφω σε λαθος ενοτητα Καθως ειναι η πρωτη φορα που ανοιγω θεμα μιας και ειχα ενα προβλημα. Πηγα το κινητο μου για σερβις ενω ηταν εντως εγγυησης και μου εστειλαν αυτο : [Τεχνική Διάγνωση: ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΑPPLE CASE ID 4086960 ] Με αποτελεσμα να βγει η συσκευη μου εκτος εγγυησης και να πρεπει να πληρωσω 25€ για να την παρω πισω. Τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση;; ευχαριστω για την βοηθεια σας προκαταβολικα<br /> <br /> Λοιπόν, ακουσε με προσεκτικα.<br /> <br /> 1ον) θα αναψεις μια λαμπαδα ισα με το μποϊ σου, που θα καθαρισεις με μονο 25 ευρω.. γιατι με το που μπλεξεις με service της apple, καλημερα τους λες, 200 ευρω σου λενε..<br /> <br /> 2ον) θα τους παρεις τηλεφωνο και θα τους πεις οτι ειναι μεσα στην εγγυηση και εννωειται οτι δεν θα πληρωσεις τιποτα το εξτρα (εννωω για την επισκευη). (τον τεχνικο ελεγχο τον πληρωνεις μιας και ειναι η ταριφα της apple).<br /> <br /> 3ον) εαν τοσο πολυ χτυπηθουν οτι ειναι εκτος εγγυησης (γιατι τυχαινει εκεινη την περιοδο να τους χρειαζεται τζιρος στο μαγαζι και γενικοτερα στην εταιρεια), τοτε στειλε τους με e-mail , φωτογραφια , φωτοτυπια της αποδειξης που θα γραφει επανω ημερομηνια αγορας του iphone σου.<br /> <br /> 4ον) προσεχε μην παθουν τιποτα, γιατι προσφατα μου χαλασε το mac , απο μονο του λεει εσπασε η οθονη !?! επανω στο λογοτυπο, και μου εβγαλαν ενα τζερεμέ , σε σημειο που αγοραζα καινουριο..<br /> <br /> ελπιζω να βοηθησα<br /> <br /> Χρήστος<br /> </p><p> </p><p>Μαλλον δεν καταλαβες οτι του ζητανε να πληρωσει 25€ για να παρει απλα πισω την συσκευη που πηγε..Αρα γιατι να αναψει λαμπαδα;<br /> Και τελος η συσκευη βγηκε ΕΚΤΟΣ εγγυησης λογο χτυπηματων ...Αρα οσες αποδειξεις και email να στειλει τι σημασια θα εχει;</p>
ramarg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά τώρα κάνουμε κουβέντα για να 'χαμε να λέγαμε ? Το κόλπο με τους δείκτες υγρασίας είναι γνωστό. Εδώ όμως αναφέρουν ξεκάθαρα ότι δεν γίνεται δεκτή η επισκευή εντός εγγύησης(χωρίς κόστος) λόγω πολλών χτυπημάτων στο housing. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που παραπονιέται για μη επισκευή ενώ το έχει χτυπήσει άσχημα.Το παράξενο θα ήταν να λένε ότι είναι χτυπημένο ενώ είχε απλά μάι γρατζουνιά.Απο εδώ και πέρα λοιπόν @striker4 έχεις το ελεύθερο να βάλεις χέρι στη συσκευή,και αν μπορείς να την επισκευάσεις ο ίδιος εφόσον δεν κινδυνεύεις να χάσεις κάτι.Αλλιώς το πηγαίνεις σε τεχνικό και τελειώνει εκεί το θέμα με δικά σου έξοδα φυσικά.*Αυτό που αρνούμαι να καταλάβω είναι γιατί τον χρεώνουν 25ευρώ για έναν εσωτερικό τεχνικό έλεγχο που δεν θα έπρεπε καν να τον είχαν κάνει εφόσον είδαν τις φθορές στη συσκευή.Και φυσικά 25ευρώ μεταφορικά για μία συσκευή 100γραμμαρίων δεν πληρώνεις ούτε μέχρι την Γερμανία. 1
zio10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά τώρα κάνουμε κουβέντα για να 'χαμε να λέγαμε ? Το κόλπο με τους δείκτες υγρασίας είναι γνωστό. Εδώ όμως αναφέρουν ξεκάθαρα ότι δεν γίνεται δεκτή η επισκευή εντός εγγύησης(χωρίς κόστος) λόγω πολλών χτυπημάτων στο housing. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που παραπονιέται για μη επισκευή ενώ το έχει χτυπήσει άσχημα.Το παράξενο θα ήταν να λένε ότι είναι χτυπημένο ενώ είχε απλά μάι γρατζουνιά.Απο εδώ και πέρα λοιπόν @striker4 έχεις το ελεύθερο να βάλεις χέρι στη συσκευή,και αν μπορείς να την επισκευάσεις ο ίδιος εφόσον δεν κινδυνεύεις να χάσεις κάτι.Αλλιώς το πηγαίνεις σε τεχνικό και τελειώνει εκεί το θέμα με δικά σου έξοδα φυσικά. *Αυτό που αρνούμαι να καταλάβω είναι γιατί τον χρεώνουν 25ευρώ για έναν εσωτερικό τεχνικό έλεγχο που δεν θα έπρεπε καν να τον είχαν κάνει εφόσον είδαν τις φθορές στη συσκευή.Και φυσικά 25ευρώ μεταφορικά για μία συσκευή 100γραμμαρίων δεν πληρώνεις ούτε μέχρι την Γερμανία. Τυποποιημένες χρεώσεις για εύκολα λεφτά είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα