Striker4 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα και συγνωμη αν το γραφω σε λαθος ενοτητα Καθως ειναι η πρωτη φορα που ανοιγω θεμα μιας και ειχα ενα προβλημα. Πηγα το κινητο μου για σερβις ενω ηταν εντως εγγυησης και μου εστειλαν αυτο : [Τεχνική Διάγνωση: ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΑPPLE CASE ID 4086960 ] Με αποτελεσμα να βγει η συσκευη μου εκτος εγγυησης και να πρεπει να πληρωσω 25€ για να την παρω πισω. Τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση;; ευχαριστω για την βοηθεια σας προκαταβολικα
Expertr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Αφου η συσκευη ειναι εκτος εγγυησης
iMarilina Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα και συγνωμη αν το γραφω σε λαθος ενοτητα Καθως ειναι η πρωτη φορα που ανοιγω θεμα μιας και ειχα ενα προβλημα. Πηγα το κινητο μου για σερβις ενω ηταν εντως εγγυησης και μου εστειλαν αυτο : [Τεχνική Διάγνωση: ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΑPPLE CASE ID 4086960 ] Με αποτελεσμα να βγει η συσκευη μου εκτος εγγυησης και να πρεπει να πληρωσω 25€ για να την παρω πισω. Τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση;; ευχαριστω για την βοηθεια σας προκαταβολικα Γιατί να πληρώσεις 25 ευρώ για να την παρεις πίσω?!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 O ελεγχος μονο ειναι 25 ευρω,αφου δεν καλυπτεται τα πληρωνει.Γενικα στο ελλαντα εγγυησεις δεν υπαρχουν.Και τελειο να ηταν εξωτερικα [που κινητο ειναι θα σου πεσει 1-2 φορες ,η θα κανει μια γρατζουνιτσα],θα σου ελεγαν για υγρασια μεσα. 1
Kostasspil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 O ελεγχος μονο ειναι 25 ευρω,αφου δεν καλυπτεται τα πληρωνει.Γενικα στο ελλαντα εγγυησεις δεν υπαρχουν.Και τελειο να ηταν εξωτερικα [που κινητο ειναι θα σου πεσει 1-2 φορες ,η θα κανει μια γρατζουνιτσα],θα σου ελεγαν για υγρασια μεσα. Μα μπορεί να διαπιστωθεί αν έχει ή όχι υγρασία, δε μπορεί έτσι αυθαίρετα να ισχυριστεί κάποιος οτιδήποτε. Πολύ γενικό, αυτό που λες για τις εγγυήσεις
gRim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μα μπορεί να διαπιστωθεί αν έχει ή όχι υγρασία, δε μπορεί έτσι αυθαίρετα να ισχυριστεί κάποιος οτιδήποτε. Πολύ γενικό, αυτό που λες για τις εγγυήσεις Ένα κινητό δεν χαλάει μόνο από την υγρασία...εμένα σε iphone 4 θυμάμαι τα έπαιξε η δόνηση μετά από μία σαβούρα που είχα φάει. Τότε δεν ήμουν στην εγγύηση αλλά και να ήμουν δεν θα είχα την απαίτηση να μου το φτιάξουν αφού δεν είχα πάρει υγράσια..
Souljam Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Λοιπόν ο μύθος με την υγρασία πρέπει να τελειώσει... Σας μιλάω κυρίως εκ πείρας και λόγω της ενασχόλησης μου πως τα επίσημα σέρβις δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να διαγνώσουν κ καλα πρόβλημα υγρασίας για να ξεφορτωθούν μια συσκευή . Η μόνη περίπτωση να στο πουν αυτό ειναι να υπάρχει και στις περισσότερες περιπτώσεις αναλόγως το σέρβις ποιντ έχουν διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό.</p>
polteris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος το κινητό έχει δείκτη υγρασίας οπότε άκυρο αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω. Τώρα αν έχει πολλά χτυπήματα το κινητό λογικό είναι να βγει εκτός εγγύησης μιας και στους όρους αναφέρει ρητά ότι δεν καλύπτετε σε περίπτωση κακής χρήσης! 1
iMarilina Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος το κινητό έχει δείκτη υγρασίας οπότε άκυρο αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω. Τώρα αν έχει πολλά χτυπήματα το κινητό λογικό είναι να βγει εκτός εγγύησης μιας και στους όρους αναφέρει ρητά ότι δεν καλύπτετε σε περίπτωση κακής χρήσης! Ασε τους ξέρουμε τους δείκτες υγρασίας.
Kostasspil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ασε τους ξέρουμε τους δείκτες υγρασίας. Τι εννοείς?
Getta Robo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μα μπορεί να διαπιστωθεί αν έχει ή όχι υγρασία, δε μπορεί έτσι αυθαίρετα να ισχυριστεί κάποιος οτιδήποτε. Πολύ γενικό, αυτό που λες για τις εγγυήσεις Νομιζεις. Στο λεει καποιος που κυνηγησε την επισκευη του κινητου του απο υπαιτιοτητα της εταιριας και του καταστηματος, και μονο οτι δεν επεσε στον Ατλαντικο δεν μου ειπαν.
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Όλα τα iphone έχουν δείκτες υγρασίας. Κάποιοι είναι εξωτερικά και μπορείς να τους δει και ο κάτοχος. Αυτοί που είναι εσωτερικά όμως μόνο αν το ανοίξεις. Άρα είναι στο χέρι του κάθε σέρβις τι θα σου πει (εκτός κι αν είσαι μπροστά όταν το ανοίγουν, που συνήθως δεν είσαι!) Για την ερώτηση του φίλου, νομίζω τίποτα δεν μπορείς να κάνεις
iMarilina Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Τι εννοείς? Αυτό που λέει ο απο κάτω μου.
Kostasspil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζεις. Στο λεει καποιος που κυνηγησε την επισκευη του κινητου του απο υπαιτιοτητα της εταιριας και του καταστηματος, και μονο οτι δεν επεσε στον Ατλαντικο δεν μου ειπαν. Αυτό που λέει ο απο κάτω μου.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος το κινητό έχει δείκτη υγρασίας οπότε άκυρο αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω. Τώρα αν έχει πολλά χτυπήματα το κινητό λογικό είναι να βγει εκτός εγγύησης μιας και στους όρους αναφέρει ρητά ότι δεν καλύπτετε σε περίπτωση κακής χρήσης! Εχω κατι ωραιος δεικτες υγρασιας ,κοκκινους ωραιους.Μερικοι δεν εχετε ιδεα τι κολπα παιζονται.Δεν πειραζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα