recon3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα φόρουμ! Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Είμαι Ελβετία, η αδερφή μου ψάχνει λαπτοπ και βρήκα σε προσφορά αυτό! https://shop.mediamarkt.ch/de/computer-telekom/notebooks-ultrabooks/notebooks/15/hp-envy15-15-k154nz/idpwns6y07lu#tab1 Για τα χαρακτηριστικά του, η τιμή του δεν υπάρχει!! Απλά ψάχνωντας γκουγκλ, δεν βρήκα κανα review και είπα να ρωτήσω για καμια άποψη και στο φορουμ! Μου φαίνεται πολύ υποπτο τέτοιο λαπτοπ να το εχουν βάλει σε τέτοια τιμή... Ευχαριστώ απο τώρα όποιον ασχοληθεί να μου δώσει κάποια γνώμη για καρτα γραφικών, σκληρό δίσκο κτλ....
xristoforos89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Είχα ένα παρόμοιο envy αλλά με i7-5500u, gtx 850m. Το μοντέλο που έχεις δει έχει μεν cpu τούμπανο αλλά από κάρτα γραφικών έχει την ενσωματωμένη του cpu. Η μνήμη όπως και ο δίσκος δεν αναβαθμίζονται εύκολα (δεν έχει ξεχωριστό καπάκι από κάτω). Δεν το έψαξα περαιτέρω αλλά λογικά πρέπει να το ξηλώσεις ολόκληρο. Για την οθόνη δεν μπορώ να πω. Είχα το μοντέλο με Hd touch panel και ήταν χάλια μαύρα. Το συγκεκριμένο φοράει full hd και λογικά θα είναι καλύτερο. Δίσκος, ο κλασσικός αργός των 5400 στροφών. Επίσης φοράει λογικά και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Για την τιμή του πάντως, το τσιμπάς άνετα αν δεν παίζεις παιχνίδια.
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Στην κατάλληλη ενότητα παρακαλώ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις