Brat Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπον συνοπτικα.. Εχει η μητερα μου ενα galaxy s2 και με καποιο δικο της ψαγμενο τροπο εβαλε ενα vpn code που εμφανιζεται στην αρχικη σαν lock screen και φυσικα θελει ενα pin με γραμματα νουμερα κτλ σε οτιδηποτε και αν κανεις.. Εσβησα το vpn και αυτο παραμενει.. Σκεφτηκα να κανω και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα δεν μπορω να μεταφερω επαφες ουτε να τις συγχρονισω με mail γιατι μου βγαζει μνμ οτι δεν υπαρχει χωρος για mail και να σβησω φωτογραφιες για να βρεθει χωρος. Παω να σβησω φωτογραφιες, δεν με αφηνει να μπω στη συλλογη και μου λεει για να δεις φωτο σβησε φωτο αλλα πως να σβησω αν δεν μπορω να μπω.. Επισης φορτιζει απο τον υπολογιστη αλλα δεν μπορω να μεταφερω δεδομενα απο καλωδιο γιατι δεν το αναγνωριζει.. Αυτο που με απασχολει περισσοτερο, για να αποφυγουμε το πεταγμα με δυναμη σε τοιχο, ειναι καποιος τροπος να βγαλω το κωδικο vpn.. (Αυτο ηταν το συνοπτικα) Thanx 1
saruman123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Μετα παμε σε αλλα πιο βαθια νερα οπως να περασης την rom απο την αρχει. Επεισης ξεχασα το να μπεις σε recovery και να κανεις Wipe data / Factory reset και Wipe Cache Partition. Βεβαια ολα αυτα που σου λεω θα χαθουν τα δεδομενα του κινητου.
Brat Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι και εγω αυτο ειχα σκοπο να κανω αλλα δεν μπορω να αντιγραψω η να σωσω καπου επαφες και φωτογραφιες για τους λογους που προανεφερα.. Θα το δω. Θενξ
saruman123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Το καταλαβα γι'αυτο στο ειπα οτι θα χαθουν ολα. Οπου δεν μπορεις να κανεις κατι εδω ειμαστε.
ice25 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 το vpn είναι για σύνδεση σε καποιο vpn server, δοκίμασες να κατεβάσεις το kies στον υπολογιστή ?? και από εκεί να κάνεις save φωτογραφίες και επαφές??
dali13gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγαινε στις Ρυθμίσεις-> Εφαρμογές και κάνε εκκαθάριση προσωρινής μνήμης σε κάποιες από αυτές για να ελευθερωθεί λίγος χώρος και να μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα