Προς το περιεχόμενο

Ενδεικτική led δίσκου.

wert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα τοποθέτησα δεύτερο δίσκο και η ενδεικτική λυχνία (το κόκκινο) που δείχνει πότε δουλεύει ο δίσκος κόλησε στο κόκκινο χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι και δεν ξέρω γιατί. Μένει δηλαδή συνεχώς αναμένο.

Αν και δεν χρησιμοποιώ την αδρανοποίηση χτές έτσι για να δώ και πως δουλεύει την επέλεξα και την λειτούργησα. Κατα την επαναφορά απο την αδρανοποίηση τότε έφτιαξε το πρόβλημα και φτιάχνει πάντα μόνο κατά την επαναφορά από την αδρανοποίηση αλλιώς μένει κολημένο στο κόκινο ακόμα και αν δεν δουλεύει ο δίσκος.

Μήπως έχετε καμιά ιδέα τι πρέπει να κάνω για να φτιάξει αυτό;

Μάλλον κάτι από bios υποθέτω :roll: :?: Αλλά τι δεν ξέρω.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

TO oti einai synexeia anameno to led, simenei eite oti o skliros doyebei synexeia, eite oti exeis problima stin syndesi toy skliroy.

Tsekare to kalodio toy skliroy kai tis syndeseis toso ston skliro oso kai sto m/b.

Telos kane kai ena elegxo gia ta master/slave sta jumpers toy skliroy kai twn allwn syskebwn poy exeis.

Δημοσ.
TO oti einai synexeia anameno to led, simenei eite oti o skliros doyebei synexeia

Για να το κοιτάξω αυτό αν δουλεύει δηλαδή συνέχεια χρησιμοποιώ ένα προγραμματάκι που δείχνει αν δουλεύει ή όχι. Είναι το παρακάτω και το τσέκαρα όταν επανέφερα το pc από αδρανοποίηση και δείχνει κανονικά τι συμβαίνει χωρίς λάθη.

Drive+led.jpg

eite oti exeis problima stin syndesi toy skliroy.

Αυτό πίστευα και εγώ αλλά τότε γιατί μετά την αδρανοποίηση όλα πάνε καλά και το led αναβοσβήνει κανονικά. Αν υπήρχε πρόβλημα νομίζω θα ήταν σταθερό και εκεί. Ετσι με έκανε να πιστέψω ότι μάλλον κάτι ίσως κάποια επιλογή να είναι στο bios. Καλώδια και τέτοια τα έχω τσεκάρει και δεν είδα τίποτα λάθος. Αλλωστε εκτός του ότι μένει αναμένο το led κανένα άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει. Δεν του έδινα σημασία άλλωστε μέχρι που χρησιμοποίησα την αδρανοποίηση και είδα ότι δούλεψε κανονικά.

Δημοσ.

Merikes fores, mporei na kanei kapoio kolpo o skliros, ean to kalwdio poy exoyme xrisimopoiisei den einai afto gia to opoio sxediastike. (ATA-66 me ATA-100 kai anapoda).

Afoy soy doylepse ... ola einai ok... kane kai ton stabro soy min symbei tipota...

Δημοσ.

XIONATOS,

kane kai ton stabro soy min symbei tipota...

Τον κάνω τον κάνω.

Να τώρα το φτήνω να μην τον ματιάσω και έχω να γράψω και ένα cd και βαριέμαι απελπιστικά. :D

Δημοσ.

Τον κάνω τον κάνω.

Να τώρα το φτήνω να μην τον ματιάσω και έχω να γράψω και ένα cd και βαριέμαι απελπιστικά.

Wert , kali dynami kai min ton ftyseis me poly prama mipos kai pathies kamia alli zimia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...