Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα καποιος να μου απαντησει εαν γνωριζει τι συνεπειες μπορει να εχω εαν κανω διακοπη του 12μηνου συμβολαιου μου στην hol, ωστε να παω σε καποια αλλη εταιρια με καλυτερες προσφορες γιατι τωρα τελευταια η hol πολυ αγρια μου το παιζει..! Ευχαριστω εκ των προτερων.  B)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το σίγουρο είναι οτι θα πληρώσεις πεναλντύ διακοπής(κυμαινεται 50-80€) και θα σου ζητήσουν(πιθανότατα)και τον εξοπλισμό πίσω εαν ειναι χρησιδάνειος(νομίζω οτ γράφει και στα συμβόλαια που υπογράφεις αν ειναι η οχι)

• Like 1
Δημοσ.

το σίγουρο είναι οτι θα πληρώσεις πεναλντύ διακοπής(κυμαινεται 50-80€) και θα σου ζητήσουν(πιθανότατα)και τον εξοπλισμό πίσω εαν ειναι χρησιδάνειος(νομίζω οτ γράφει και στα συμβόλαια που υπογράφεις αν ειναι η οχι)

Χμμμ αρα απο οτι καταλαβα καλυτερα να μην γινει κατι τετοιο.. Εγινε σε ευχαριστω πολυ :)

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις και το άλλο να η ας σε πια εταιρία θες εσύ να κάνεις μια αίτηση φορητότητας και μόλις δουν ότι σε χάνουν από πελάτη να δεις μετά πως θα σου μιλάνε και για να μην φύγεις σίγουρα θα σου κάνουν μια τρελή προσφορά για να κάτσεις

Δημοσ.

Δες μήπως έχουν αλλάξει κάτι στο συμβόλαιο από το section νέα ενημερώσεις της HOL και μπορείς να διακόψεις χωρίς πέναλτυ και μετά κάνε αίτηση φορητότητας σε πχ Wind εκεί είτε θα πάρεις καλύτερη προσφορά από Wind για να πας στο δίκτυο τους είτε από την HOL για να παραμείνεις. 

Δημοσ.

Εμενα η αδερφη μου ανανεωσε προσφατα το συμβολαιο αλλα πρεπει να μετακομισει . Εκανε αιτηση για μεταφορα γραμμης και της λενε οτι δεν καλυπτει την περιοχη το δικτυο της HOL και της ζητανε 120€!!! Τι κανει;

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις και το άλλο να η ας σε πια εταιρία θες εσύ να κάνεις μια αίτηση φορητότητας και μόλις δουν ότι σε χάνουν από πελάτη να δεις μετά πως θα σου μιλάνε και για να μην φύγεις σίγουρα θα σου κάνουν μια τρελή προσφορά για να κάτσεις

αν δεν του κανουν αντιπροσφορα ξαφνικα θα πληρωσει τελος διακοπης.

Εμενα η αδερφη μου ανανεωσε προσφατα το συμβολαιο αλλα πρεπει να μετακομισει . Εκανε αιτηση για μεταφορα γραμμης και της λενε οτι δεν καλυπτει την περιοχη το δικτυο της HOL και της ζητανε 120€!!! Τι κανει;

αυτο εγινε και σε καποιον αλλον χρηστη με forthnet και τελικα αφου μιλησε μαζι τους οτι δεν φταιει αυτος κατα καποιο τροπο δεν το πληρωσε.τωρα ο καθε παροχος θα φερθει διαφορετικα.

Δημοσ.

Εφοσον η νεα σας διευθυνση δεν καλυπτεται απο το δικτυο της HOL εχετε δικαιωμα μεταφορας του αριθμου(φορητοτητα) σε αλλη εταιρεια, με παροχη νεας γραμμης και στη συνεχεια καταργηση της γραμμης στην HOL ατελως, διοτι δεν αποτελει υπαιτιοτητα πελατη το οτι δεν εχει δικτυο η HOL εκει που μετακομιζεται. Απλα θα πρεπει να τους στειλετε αποδεικτικο μονιμου κατοικιας απο το δημο, οπου πιστοποιει την νεα διευθυνση.

Μιλα μαζι τους ξανα και αν συνεχιζουν το ιδιο τροπαρι απειλησε με καταγγελια στην ΕΕΤΤ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να τους ρωτήσεις αν έγινε και πάλι κατι στο συμβόλαιο αυτά πόλες φορές συμβαίνουν η ακόμη καλύτερα ζητά ένα αντίγραφο του συμβολαίου και μετά αν δεις ότι σου έβαλαν κάτι που δεν το ζήτησες πες του το η καταγγελία στην εεττ

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

δεν ειναι οτι του εβαλαν κατι που δεν ζητησε.απλα εκει που παει δεν εχει hol οποτε στην ουσια πρεπει να διακοψει και του ζητανε χχ ευρω για διακοπη πριν τον χρονο.στην πραξη δεν φταιει ακριβως αυτος που δεν υπαρχει εκει hol.σε παρομοια περιπτωση με αλλο παροχο που εγινε το ιδιο και ειπαν στον χρηση οτι πρεπει να πληρωσει ξαναμιλησε μαζι τους και τελικα δεν του περασαν τελος διακοπης.

Δημοσ.

εκανα ανανεωση μολις χθες και μου ειπαν οτι οντως ειναι 120 ευρω!!μπορεις ομως να αλλαξεις διευθυνση τη γραμμη σου αν το κανεις γιαυτο αλλα πληρωνεις παλι 30 ευρω για να σου ανοιξουν καινουργιο βρογχο

δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην καλυπτει η χολ το μερος ετσι και αλλιως απο τον οτε δανειζονται

Δημοσ.

Βεβαιως και υπαρχει πιθανοτητα να μην εχει ιδιοκτητο η HOL και καθε εναλλακτικος παροχος σε καποιες περιοχες. Αλλωστε γι αυτο ακριβως τον ενημερωσαν απο την ιδια την HOL, αλλα αντιστοιχα θα επρεπε να ενημερωσουν για οσα αναφερω παραπανω.

Δημοσ.

Εφοσον η νεα σας διευθυνση δεν καλυπτεται απο το δικτυο της HOL εχετε δικαιωμα μεταφορας του αριθμου(φορητοτητα) σε αλλη εταιρεια, με παροχη νεας γραμμης και στη συνεχεια καταργηση της γραμμης στην HOL ατελως, διοτι δεν αποτελει υπαιτιοτητα πελατη το οτι δεν εχει δικτυο η HOL εκει που μετακομιζεται. Απλα θα πρεπει να τους στειλετε αποδεικτικο μονιμου κατοικιας απο το δημο, οπου πιστοποιει την νεα διευθυνση.

Μιλα μαζι τους ξανα και αν συνεχιζουν το ιδιο τροπαρι απειλησε με καταγγελια στην ΕΕΤΤ.

Νομιζω το προβλημα ειναι σε αυτο το σημειο. Ναι μεν η HOL δεν καλυπτει την περιοχη, αλλα δεν μπορει να γινει και μεταφορα του τηλεφωνικου αριθμου διοτι αλλαζει ο κωδικος- προθεμα λογο αλλαγης δημου....

Δημοσ.

Που είδες να αναφέρεται στο παρόν νήμα ότι δεν γίνεται φορητότητα λόγω αλλαγής κωδικού;

Ισχύει μεν αν αλλάζεις αστικό κέντρο με διαφορετικό πρόθεμα στον αριθμό, αλλά υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις, διαφορετικών δήμων που έχουν το ίδιο πρόθεμα. Π.χ. όλοι οι δήμοι της Αθήνας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...