censOred Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 α καλα ναι i καλά εννοείς.. Σταματώ το σπαμάρισμα εδώ 1
Apostolos83 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Έχεις δίκιο μερικά καταστήματα έχουν ξεφύγει στις επισκευές iPhone. Εμένα για την ίδια επισκευή (ακόμη δεν το εχω φτιάξει) μου ζήτησαν "κάνα 50άρικο" αν θέλει καλωδιοταινία ή "αν είμαι τυχερός και είναι μόνο το κουμπάκι κάνα 25άρι"!!!! Δεν ξεχνάω κάθε πρωί να κόβω 50άρια απο την Ευρουλιά που έχω στη γλάστρα στο μπαλκόνι! Και κόστος ανταλακτικών απο ebay αλλά ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ SKROUTZ 0,5 έως 5 ευρώ!!!!!!! Anyway αρκετά με τη γκρίνια! Απλά θέλω να σου μεταφέρω πληροφορία σχετικά με τη καλωδιοταινία από φίλο τεχνικό. Στην ίδια καλωδιοταινία που είναι το power button φιλοξενείται και ο proximity sensor που είναι πάνω από το μπροστά ακουστικό, 8 στις 10 περιπτώσεις των νέων καλωδιοταινιών, αυτός δεν λειτουργεί σωστά, οπότε πολλοί ξηλώνουν τον sensor από τη παλιά ταινία. Λόγια τεχνικού μεταφέρω... Καλή επιτυχία στο όλο εγχείρημα φίλε μου. 1
zio10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Έχεις δίκιο μερικά καταστήματα έχουν ξεφύγει στις επισκευές iPhone. Εμένα για την ίδια επισκευή (ακόμη δεν το εχω φτιάξει) μου ζήτησαν "κάνα 50άρικο" αν θέλει καλωδιοταινία ή "αν είμαι τυχερός και είναι μόνο το κουμπάκι κάνα 25άρι"!!!! Δεν ξεχνάω κάθε πρωί να κόβω 50άρια απο την Ευρουλιά που έχω στη γλάστρα στο μπαλκόνι! Και κόστος ανταλακτικών απο ebay αλλά ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ SKROUTZ 0,5 έως 5 ευρώ!!!!!!! Anyway αρκετά με τη γκρίνια! Απλά θέλω να σου μεταφέρω πληροφορία σχετικά με τη καλωδιοταινία από φίλο τεχνικό. Στην ίδια καλωδιοταινία που είναι το power button φιλοξενείται και ο proximity sensor που είναι πάνω από το μπροστά ακουστικό, 8 στις 10 περιπτώσεις των νέων καλωδιοταινιών, αυτός δεν λειτουργεί σωστά, οπότε πολλοί ξηλώνουν τον sensor από τη παλιά ταινία. Λόγια τεχνικού μεταφέρω... Καλή επιτυχία στο όλο εγχείρημα φίλε μου. Σκέψου όμως ότι έχει μια δυσκολία και ότι ο τεχνικός έχει την ευθύνη της συσκευής σου...είναι πολύ εύκολο να γίνει ζημιά! Άλλωστε δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να το πάει, υπάρχουν άπειροι οδηγοί στο ίντερνετ για το πως θα αλλάξεις το κάθε τι. Για το proximity sensor, δεν μπορείς να μεταφέρεις το παλιό, απλά στα μαύρα 4άρια έχει ένα φιλτράκι ας πούμε που χωρίς αυτό δεν δουλεύει. Αυτό μεταφέρεις. Στα 4s δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αν κουμπώσει σωστά δουλεύει
iMarilina Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Σκέψου όμως ότι έχει μια δυσκολία και ότι ο τεχνικός έχει την ευθύνη της συσκευής σου...είναι πολύ εύκολο να γίνει ζημιά! Άλλωστε δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να το πάει, υπάρχουν άπειροι οδηγοί στο ίντερνετ για το πως θα αλλάξεις το κάθε τι. Για το proximity sensor, δεν μπορείς να μεταφέρεις το παλιό, απλά στα μαύρα 4άρια έχει ένα φιλτράκι ας πούμε που χωρίς αυτό δεν δουλεύει. Αυτό μεταφέρεις. Στα 4s δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αν κουμπώσει σωστά δουλεύει Και ο τεχνικός που ξέρει περισσότερα δηλαδή θα κάνει την ιδια ζημιά με κάποιον που δεν ξέρει και είδε έναν οδηγό και μπορεί να φτιάξει κάτι και να χαλάσει κάτι άλλο? Αυτό λέμε? Αντί να λέμε να βρει έναν έμπιστο τεχνικό να το πάει? Αυτό το "αμα πιάνουν τα χέρια σου" (που βλέπω σε ποστ τόσα χρόνια) ......λες και μιλάμε για αλλαγή σωλήνα κάτω από το νεροχύτη δηλαδή. Τι να πω΄
zio10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Και ο τεχνικός που ξέρει περισσότερα δηλαδή θα κάνει την ιδια ζημιά με κάποιον που δεν ξέρει και είδε έναν οδηγό και μπορεί να φτιάξει κάτι και να χαλάσει κάτι άλλο? Αυτό λέμε? Αντί να λέμε να βρει έναν έμπιστο τεχνικό να το πάει? Αυτό το "αμα πιάνουν τα χέρια σου" (που βλέπω σε ποστ τόσα χρόνια) ......λες και μιλάμε για αλλαγή σωλήνα κάτω από το νεροχύτη δηλαδή. Τι να πω΄ Λέω ότι ο τεχνικός δικαιολογημένα θα χρεώσει τα 30 και τα 40€ γιατί αναλαμβάνει και την ευθύνη της συσκευής σου εκείνη την ώρα και γιατί υπάρχει αντικειμενική δυσκολία! Κάποιος βλέπει έναν οδηγό και μια τιμή ανταλλακτικού και λέει σιγά μη δώσω 40€ γι'αυτό, όμως έχει δυσκολία και είναι πολύ εύκολο να κάνεις ζημιά μεγαλύτερη των 40€!
Kostasspil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Και ο τεχνικός που ξέρει περισσότερα δηλαδή θα κάνει την ιδια ζημιά με κάποιον που δεν ξέρει και είδε έναν οδηγό και μπορεί να φτιάξει κάτι και να χαλάσει κάτι άλλο? Αυτό λέμε? Αντί να λέμε να βρει έναν έμπιστο τεχνικό να το πάει? Αυτό το "αμα πιάνουν τα χέρια σου" (που βλέπω σε ποστ τόσα χρόνια) ......λες και μιλάμε για αλλαγή σωλήνα κάτω από το νεροχύτη δηλαδή. Τι να πω΄ Κοίταξε, το έμπιστος είναι σχετικό. Επίσης ζημιά μπορεί να γίνει ακόμα και απ το επίσημο sevice (που λέει ο λόγος). Θέλω να πω ότι οι πιθανότητες να στο καταστρέψει κάποιος τεχνικός είναι μεν ελάχιστες αλλά υπάρχουν. Εκεί θεωρώ ότι κολλάει το "αν πιάνουν τα χέρια σου". Στο να έχεις μια εξοικείωση με το άνοιγμα συσκευών 1
zio10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Κοίταξε, το έμπιστος είναι σχετικό. Επίσης ζημιά μπορεί να γίνει ακόμα και απ το επίσημο sevice (που λέει ο λόγος). Θέλω να πω ότι οι πιθανότητες να στο καταστρέψει κάποιος τεχνικός είναι μεν ελάχιστες αλλά υπάρχουν. Εκεί θεωρώ ότι κολλάει το "αν πιάνουν τα χέρια σου". Στο να έχεις μια εξοικείωση με το άνοιγμα συσκευών Άσε που σχεδόν όλοι οι τεχνικοί iphone είναι "αυτοδίδακτοι"
Kostasspil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Άσε που σχεδόν όλοι οι τεχνικοί iphone είναι "αυτοδίδακτοι" Ελπίζω κι εύχομαι να κάνεις λάθος :P
zio10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ελπίζω κι εύχομαι να κάνεις λάθος :P Επίσημα από την εταιρεία δεν έχει μάθει κανένας πάντως....
ramarg Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ευτυχώς έχω παραγγείλει καλωδιοταινία αλλά αυτό που δεν μπόρεσα να δω είναι που είναι αυτό το κοματι πάνω της που δυσκολεύει να πατηθεί το κουμπί... http://www.ebay.de/itm/Original-iPhone-4S-Annaherungssensor-Sensor-Power-Button-Flex-Kabel-/331379056980?hash=item4d27bb2154 Πώς παρήγγειλες από ebay εν μέσω capital controls ? Είδα ότι μπήκε στο ebay γερμανίας αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό. 1
zio10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Πώς παρήγγειλες από ebay εν μέσω capital controls ? Είδα ότι μπήκε στο ebay γερμανίας αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό. Με paypal balance νομίζω πως μπορείς
ramarg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Με paypal balance νομίζω πως μπορείς Και ποιος έχει paypal balance ? Και να είχες θα το είχες χρησιμοποιήσει 3 μήνες με capital controls ! Το 90% των χρηστών χρησιμοποιούν το instant withdraw από την κάρτα.
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Και ποιος έχει paypal balance ? Και να είχες θα το είχες χρησιμοποιήσει 3 μήνες με capital controls ! Το 90% των χρηστών χρησιμοποιούν το instant withdraw από την κάρτα. Γίνεται κι έτσι; Δεν το ήξερα! 1
ramarg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Γίνεται κι έτσι; Δεν το ήξερα! Όταν λέω instant withdraw δεν ενοοώ φόρτισμα του λογαριασμού μέσω κάρτας.Εννοώ ότι το paypal τραβάει απευθείας από την κάρτα το ποσό που χρειάζεται κατά τη στιγμή της αγοράς χωρίς να χρειάζεται να φορτίσεις το λογαριασμό. Άσχετο.Αν ήξερα τί θα γινόταν με τα capital control θα είχα τρέξει να κάνω καμιά κατάθεση 300ευρώ στο paypal να τελειώνω. Η κατάσταση έχει γίνει εξωφρενική.Χθες διάβασα επανήλθαν οι paysafe αλλά αν δεν γίνονται δεκτές ούτε από τους gamers (μιας και αυτούς αφορά κυρίως). Καλά πάμε ! 2
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν λέω instant withdraw δεν ενοοώ φόρτισμα του λογαριασμού μέσω κάρτας.Εννοώ ότι το paypal τραβάει απευθείας από την κάρτα το ποσό που χρειάζεται κατά τη στιγμή της αγοράς χωρίς να χρειάζεται να φορτίσεις το λογαριασμό. Άσχετο.Αν ήξερα τί θα γινόταν με τα capital control θα είχα τρέξει να κάνω καμιά κατάθεση 300ευρώ στο paypal να τελειώνω. Η κατάσταση έχει γίνει εξωφρενική.Χθες διάβασα επανήλθαν οι paysafe αλλά αν δεν γίνονται δεκτές ούτε από τους gamers (μιας και αυτούς αφορά κυρίως). Καλά πάμε ! Πιστεύω σύντομα θα λυθεί το θέμα με το paypal. Ήδη οι κάρτες περνάνε σε αρκετά μαγαζιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα