Προς το περιεχόμενο

iPhone 4S Power Button

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...Εδώ και λίγες μέρες έχει σκληρύνει υπερβολικά το Power Button ...Δουλεύει κανονικά αλλά με πολύ μεγάλη πίεση.. Σε αναζήτηση που έκανα δε μπόρεσα να βρω παρόμοιο πρόβλημα μόνο στο ότι δε δουλεύει καθόλου.. Έχει ιδέα κανείς τη μπορεί να φταίει ?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα...Εδώ και λίγες μέρες έχει σκληρύνει υπερβολικά το Power Button ...Δουλεύει κανονικά αλλά με πολύ μεγάλη πίεση.. Σε αναζήτηση που έκανα δε μπόρεσα να βρω παρόμοιο πρόβλημα μόνο στο ότι δε δουλεύει καθόλου.. Έχει ιδέα κανείς τη μπορεί να φταίει ?

Εαν δεν πατιεται τοσο μεσα οσο πρεπει και εχει σκληρυνει το πιο πιθανο ειναι να εχει πεσει καποιο σκουπιδακι μεσα

Δημοσ.

Εαν δεν πατιεται τοσο μεσα οσο πρεπει και εχει σκληρυνει το πιο πιθανο ειναι να εχει πεσει καποιο σκουπιδακι μεσα

Δε μου φαίνεται να έχει πρόβλημα το όλο σύστημα είναι η αλήθεια. Ορισμένα βιντεάκια που είδα δε μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς μέσα από το κουμπί πως λειτουργεί..

Δημοσ.

Σε λίγο θα σταματήσει να δουλεύει εντελώς. Θέλει αλλαγή η καλωδιοταινία ή για φτηνότερα τοπική επισκευή στην ίδια καλωδιοταινία

Δημοσ.

ευτυχώς έχω παραγγείλει καλωδιοταινία αλλά αυτό που δεν μπόρεσα να δω είναι που είναι αυτό το κοματι πάνω της που δυσκολεύει να πατηθεί το κουμπί...

http://www.ebay.de/itm/Original-iPhone-4S-Annaherungssensor-Sensor-Power-Button-Flex-Kabel-/331379056980?hash=item4d27bb2154

Δημοσ.

ευτυχώς έχω παραγγείλει καλωδιοταινία αλλά αυτό που δεν μπόρεσα να δω είναι που είναι αυτό το κοματι πάνω της που δυσκολεύει να πατηθεί το κουμπί...

http://www.ebay.de/itm/Original-iPhone-4S-Annaherungssensor-Sensor-Power-Button-Flex-Kabel-/331379056980?hash=item4d27bb2154

Είναι το πάνω αριστερά κομμάτι. Αυτό που έχει τη μαύρη κουκίδα. Αυτή η πλαστική κουκίδα πρέπει να έχει φύγει από τη θέση της στο δικό σου

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένω λοιπόν να ρθει για να γίνει η επέμβαση και.... ο θεός βοηθός!

Σας ευχαριστώ για της απαντήσεις σας

πολύ προσοχή όταν το αλλάζεις. Δες οδηγούς και βιντεάκια. Για μένα άστο να χαλάσει τελείως και μετά άλλαξέ το

Δημοσ.

Περιμένω λοιπόν να ρθει για να γίνει η επέμβαση και.... ο θεός βοηθός!

Σας ευχαριστώ για της απαντήσεις σας

Εγώ θα έλεγα να βρεις τεχνικό να το πας, δεν είναι τόσο ακριβά. Αν βρεις κάποιον αξιόπιστο θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο, και δεν κοστίζει πολύ. Είχα αλλάξει του 4αριού του πατέρα μου και του 4ς του συζύγου, 25 κάτι ευρώ έκανε. 

Δημοσ.

25 ευρώ θα τα έδινα για να το φτιάξω 40+ που θέλουν ορισμένα μαγαζιά δε τα δίνω με τίποτα. Έγινε μια αποτυχυμένει επέμβαση και σύντομα θα γίνει και άλλη..Όντως είναι αρκετά δύσκολο για πρώτη φορά....

• Like 1
Δημοσ.

25 ευρώ θα τα έδινα για να το φτιάξω 40+ που θέλουν ορισμένα μαγαζιά δε τα δίνω με τίποτα. Έγινε μια αποτυχυμένει επέμβαση και σύντομα θα γίνει και άλλη..Όντως είναι αρκετά δύσκολο για πρώτη φορά....

Πρόσεχε μην κάνεις ζημιά!

• Like 1
Δημοσ.

Τόσα δώσαμε πάντως και για τα 2 κινητά (πήγα και του πατέρα μου). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...