kostas421 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα...Εδώ και λίγες μέρες έχει σκληρύνει υπερβολικά το Power Button ...Δουλεύει κανονικά αλλά με πολύ μεγάλη πίεση.. Σε αναζήτηση που έκανα δε μπόρεσα να βρω παρόμοιο πρόβλημα μόνο στο ότι δε δουλεύει καθόλου.. Έχει ιδέα κανείς τη μπορεί να φταίει ?
Expertr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα...Εδώ και λίγες μέρες έχει σκληρύνει υπερβολικά το Power Button ...Δουλεύει κανονικά αλλά με πολύ μεγάλη πίεση.. Σε αναζήτηση που έκανα δε μπόρεσα να βρω παρόμοιο πρόβλημα μόνο στο ότι δε δουλεύει καθόλου.. Έχει ιδέα κανείς τη μπορεί να φταίει ? Εαν δεν πατιεται τοσο μεσα οσο πρεπει και εχει σκληρυνει το πιο πιθανο ειναι να εχει πεσει καποιο σκουπιδακι μεσα
kostas421 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εαν δεν πατιεται τοσο μεσα οσο πρεπει και εχει σκληρυνει το πιο πιθανο ειναι να εχει πεσει καποιο σκουπιδακι μεσα Δε μου φαίνεται να έχει πρόβλημα το όλο σύστημα είναι η αλήθεια. Ορισμένα βιντεάκια που είδα δε μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς μέσα από το κουμπί πως λειτουργεί..
zio10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Σε λίγο θα σταματήσει να δουλεύει εντελώς. Θέλει αλλαγή η καλωδιοταινία ή για φτηνότερα τοπική επισκευή στην ίδια καλωδιοταινία
kostas421 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 ευτυχώς έχω παραγγείλει καλωδιοταινία αλλά αυτό που δεν μπόρεσα να δω είναι που είναι αυτό το κοματι πάνω της που δυσκολεύει να πατηθεί το κουμπί... http://www.ebay.de/itm/Original-iPhone-4S-Annaherungssensor-Sensor-Power-Button-Flex-Kabel-/331379056980?hash=item4d27bb2154
zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 ευτυχώς έχω παραγγείλει καλωδιοταινία αλλά αυτό που δεν μπόρεσα να δω είναι που είναι αυτό το κοματι πάνω της που δυσκολεύει να πατηθεί το κουμπί... http://www.ebay.de/itm/Original-iPhone-4S-Annaherungssensor-Sensor-Power-Button-Flex-Kabel-/331379056980?hash=item4d27bb2154 Είναι το πάνω αριστερά κομμάτι. Αυτό που έχει τη μαύρη κουκίδα. Αυτή η πλαστική κουκίδα πρέπει να έχει φύγει από τη θέση της στο δικό σου 1
kostas421 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Περιμένω λοιπόν να ρθει για να γίνει η επέμβαση και.... ο θεός βοηθός! Σας ευχαριστώ για της απαντήσεις σας 1
zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Περιμένω λοιπόν να ρθει για να γίνει η επέμβαση και.... ο θεός βοηθός! Σας ευχαριστώ για της απαντήσεις σας πολύ προσοχή όταν το αλλάζεις. Δες οδηγούς και βιντεάκια. Για μένα άστο να χαλάσει τελείως και μετά άλλαξέ το
giarosenko Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 βασικα ειναι λιγο παλουκι να το αλλαξεις... για πρωτη φορα. 1
iMarilina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Περιμένω λοιπόν να ρθει για να γίνει η επέμβαση και.... ο θεός βοηθός! Σας ευχαριστώ για της απαντήσεις σας Εγώ θα έλεγα να βρεις τεχνικό να το πας, δεν είναι τόσο ακριβά. Αν βρεις κάποιον αξιόπιστο θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο, και δεν κοστίζει πολύ. Είχα αλλάξει του 4αριού του πατέρα μου και του 4ς του συζύγου, 25 κάτι ευρώ έκανε.
kostas421 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 25 ευρώ θα τα έδινα για να το φτιάξω 40+ που θέλουν ορισμένα μαγαζιά δε τα δίνω με τίποτα. Έγινε μια αποτυχυμένει επέμβαση και σύντομα θα γίνει και άλλη..Όντως είναι αρκετά δύσκολο για πρώτη φορά.... 1
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 25 ευρώ θα τα έδινα για να το φτιάξω 40+ που θέλουν ορισμένα μαγαζιά δε τα δίνω με τίποτα. Έγινε μια αποτυχυμένει επέμβαση και σύντομα θα γίνει και άλλη..Όντως είναι αρκετά δύσκολο για πρώτη φορά.... Πρόσεχε μην κάνεις ζημιά! 1
iMarilina Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 25 ευρώ θα τα έδινα για να το φτιάξω 40+ που θέλουν ορισμένα μαγαζιά δε τα δίνω με τίποτα. Έγινε μια αποτυχυμένει επέμβαση και σύντομα θα γίνει και άλλη..Όντως είναι αρκετά δύσκολο για πρώτη φορά.... Τόσα δώσαμε πάντως και για τα 2 κινητά (πήγα και του πατέρα μου).
censOred Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Είχα αλλάξει του 4αριού του πατέρα μου και του 4ς του συζύγου, 25 κάτι ευρώ έκανε. Απλο-οικογένεια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα