Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω την 9 αρκετό καιρό σε beta, και καμιά βδομάδα την 9.1. Σε ipad 2 και σε iphone 5 πάει πολύ καλύτερα από την 8. Το  ipad2 ξαναζωντάνεψε.

αιρ 2 είπα όχι 2. 

Δημοσ.

αιρ 2 είπα όχι 2. 

Πότε το είπες?  :) Anyway εγώ αναφέρομαι σε δικά μου συμπεράσματα. Και σκέφτομαι ότι, αφού το παλιό iPad2 ξαναζωντάνεψε τότε...

Δημοσ.

Πότε το είπες?  :) Anyway εγώ αναφέρομαι σε δικά μου συμπεράσματα. Και σκέφτομαι ότι, αφού το παλιό iPad2 ξαναζωντάνεψε τότε...

βασικά η ερώτησή μου πήγαινε στον παραπάνω κάτοχο αιρ 2 που ανάρτησε ότι έχει πάει στην 9. 

Δημοσ.

εχω iphone 4s και εκανα σημερα το μεσημερι εκανα την αναβαθμιση απευθειας στη συσκευη. κατεβηκε κανονικα το ios 9 και μου εγραψε οτι η ενημερωση εγινε επιτυχως, αλλα και  οτι μενουν ακομα λιγα βηματα για την ολοκληρωση της αναβαθμισης. και οταν πατησα συνεχεια μου εμφανισε μια λευηκ οθονη κλειδωματος που ελεγε συρετε για αναβαθμιση .. και απο κει και περα το κινητο δε κανει τιποτα. τι μπορω να κανω? 

μεσω i tunes δε μπορω να κανω κατι γτ εχει ενα θεμα το κινητο με το καλωδιο και χανεται συχνα η εππαφη

Δημοσ.

Παιδιά σε 6αρη έχει κανεις θεμα με τον αυτοματο κλειδωμα??? (εκανα κι επαναφορα απο Itunes) Δεν κλεινει η οθονη μονη τησ εαν δεν το κλειδωσω

!!

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα στο αιρ 2 έχει θέμα με την περιστροφή οθόνης. Όταν είμαι στην αρχική οθόνη και γυρνάω τη συσκευή πρέπει να κουνήσω το δάχτυλο στην οθόνη για να γυρίσει. Κανείς άλλος με αυτό το θέμα;

Δημοσ.

Τώρα γράφουμε για να γράφουμε νομίζω...το 0.0.1 σε πείραξε;

ναι και επειδή γράφουμε πολύ περισσότερα χρόνια απο εσένα και εδώ και αλλού, ξέρουμε ότι έχει γίνει μερικές φορές φασαρία και βρισίδι επειδή κάποιος νόμιζε ότι θα πάει σε χ έκδοση (η οποία γινόταν και τζειλμπρεικ) και λόγω παραπληροφόρησης πήγε σε ψ έκδοση που δε γινόταν. Κατάλαβες? Ποτέ δε γράφουμε για να γράφουμε. Γράφουμε για να βοηθάμε και όχι να πετάμε κουβέντες. 

Δημοσ.

ναι και επειδή γράφουμε πολύ περισσότερα χρόνια απο εσένα και εδώ και αλλού, ξέρουμε ότι έχει γίνει μερικές φορές φασαρία και βρισίδι επειδή κάποιος νόμιζε ότι θα πάει σε χ έκδοση (η οποία γινόταν και τζειλμπρεικ) και λόγω παραπληροφόρησης πήγε σε ψ έκδοση που δε γινόταν. Κατάλαβες? Ποτέ δε γράφουμε για να γράφουμε. Γράφουμε για να βοηθάμε και όχι να πετάμε κουβέντες. 

Οκ Εντάξει νίκησες...άμα γράφεις περισσότερα χρόνια από εμένα εδώ είσαι κορυφή. Παρόλο βέβαια που γράφεις από το 2011 εδώ, ενώ εγώ από το 2000. Α μείνουμε on topic όμως καλύτερα. Καλή σου μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σε 6αρη έχει κανεις θεμα με τον αυτοματο κλειδωμα??? (εκανα κι επαναφορα απο Itunes) Δεν κλεινει η οθονη μονη τησ εαν δεν το κλειδωσω

!!

Για δες στις ρυθμίσεις εάν σου το έβαλε το αυτόματο κλείδωμα στην ρύθμιση ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Περασα την 9 αλλα εχω το εξης προβλημα : στις σημειωσεις εχω γυρω στις 800 εγγραφες στο iCloud και μολις τις κατεβαζει και φτανει καπου στις 600 κρασαρει το προγραμμα. καποια ιδεα καποιος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...