technology_guy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εδω και 10 λεπτα προσπαθω να κανω την ενημερωση στο air 2 μου και μου βγαζει αυτα: Ξερετε τι μπορει να φταιει; Επειδή δεν τα στέλνει θα τα περιγράψω: πατάω λήψη και εγκατάσταση μετά συμφωνώ κι όταν το πατάω μου βγάζει Αποτυχία Ενημέρωσης Λογισμικού λέγοντας από κάτω Προέκυψε σφάλμα κατά την λήψη του iOS 9. Να σημειώσω πως έχω 35 γίγα ελεύθερα και πως έχει αρκετά σταθερή σύνδεση ίντερνετ και 100% μπαταρία
xtraktor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εδω και 10 λεπτα προσπαθω να κανω την ενημερωση στο air 2 μου και μου βγαζει αυτα: Ξερετε τι μπορει να φταιει; Επειδή δεν τα στέλνει θα τα περιγράψω: πατάω λήψη και εγκατάσταση μετά συμφωνώ κι όταν το πατάω μου βγάζει Αποτυχία Ενημέρωσης Λογισμικού λέγοντας από κάτω Προέκυψε σφάλμα κατά την λήψη του iOS 9. Να σημειώσω πως έχω 35 γίγα ελεύθερα και πως έχει αρκετά σταθερή σύνδεση ίντερνετ και 100% μπαταρία δοκίμασε λίγο αργοτερα απλά τώρα γίνεται χαμός παγκοσμίως μιας και όλοι Βέλου ν να ενημερώσουν τις συσκευές τους!! προσπάθησε λίγο αργοτερα
technology_guy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 δοκίμασε λίγο αργοτερα απλά τώρα γίνεται χαμός παγκοσμίως μιας και όλοι Βέλου ν να ενημερώσουν τις συσκευές τους!! προσπάθησε λίγο αργοτερα Οκ σίγουρα είναι αυτό και δεν φταίει κάτι στη συσκευή έτσι;
xtraktor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ σίγουρα είναι αυτό και δεν φταίει κάτι στη συσκευή έτσι; όχι μην φοβασαι πάρα πολλοί χρήστες έχουν θέματα με την ενημέρωση και εγκατασταση και σε παλαιότερες εκδοσεις αν δεν βιάζεσαι μπορείς να το κάνεις και αύριο!!
technology_guy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 όχι μην φοβασαι πάρα πολλοί χρήστες έχουν θέματα με την ενημέρωση και εγκατασταση και σε παλαιότερες εκδοσεις αν δεν βιάζεσαι μπορείς να το κάνεις και αύριο!! Ωραία ευχαριστώ με καθησύχασες
Expertr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καθε χρονο το ιδιο συμβαινει....Καντε την αυριο-μεθαυριο-παραμεθαυριο..Δεν χανεται τιποτα...Γενικα δεν ειναι καλο να εισαι απο τα πρωτα πειραματα του νεου λογισμικου 2
technology_guy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καθε χρονο το ιδιο συμβαινει....Καντε την αυριο-μεθαυριο-παραμεθαυριο..Δεν χανεται τιποτα...Γενικα δεν ειναι καλο να εισαι απο τα πρωτα πειραματα του νεου λογισμικου Ποοο τώρα μου το λες που κατάφερα και μπήκα στη λίστα αναμονής της εγκατάστασης xD. Πάντως μου γράφει πως υπολείπονται 35 λεπτά για 1 γίγα...
Expertr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ποοο τώρα μου το λες που κατάφερα και μπήκα στη λίστα αναμονής της εγκατάστασης xD. Πάντως μου γράφει πως υπολείπονται 35 λεπτά για 1 γίγα... ...Μην αγχωνεσαι οκ..Αλλα βλεπω γενικα και στο φβ μια φαγωμαρα να το περασουν ολοι , και γιατι δεν περναει και γιατι βγαζει ερρορ κτλ ....Χαλαρα. Με 1-2 μερες καθυστερηση δεν εγινε και τιποτα. Προσωπικα αν δεν με στειλει σε restore καμια πατατα που μπορει να κανω στο jb ΔΕΝ αναβαθμιζω ποτε....
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καθε χρονο το ιδιο συμβαινει....Καντε την αυριο-μεθαυριο-παραμεθαυριο..Δεν χανεται τιποτα...Γενικα δεν ειναι καλο να εισαι απο τα πρωτα πειραματα του νεου λογισμικου Το θεμα ειναι οτι ουτως ή αλλως θα το περασει στην συσκευη του αργα ή γρηγορα,αρα το ολο ''πρωτα πειραματα'' δεν ισχυει. Δεν το περασε σημερα και το περναει μετα απο 5 μερες πχ δεν αλλαζει κατι.
Expertr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι ουτως ή αλλως θα το περασει στην συσκευη του αργα ή γρηγορα,αρα το ολο ''πρωτα πειραματα'' δεν ισχυει. Δεν το περασε σημερα και το περναει μετα απο 5 μερες πχ δεν αλλαζει κατι. εαν μιλαμε για τετοια διαφορα σιγουρα δεν εχει διαφορα στο πειραμα...
technology_guy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 To ios 9 ειναι τζαματο. το μουλτιτασκ στο εαρ 2 είναι και γ**ω απλα δεν εχει την εφαρμογη news και ουτε μου δειχνει αυτο το καινουριο με την εξοικονομιση ενεργειας στις ρυθμισεις
iMarilina Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ποοο τώρα μου το λες που κατάφερα και μπήκα στη λίστα αναμονής της εγκατάστασης xD. Πάντως μου γράφει πως υπολείπονται 35 λεπτά για 1 γίγα... καλέ κατέβασέ την από σάιτ και πέρνα την με shift-Restore. To ios 9 ειναι τζαματο. το μουλτιτασκ στο εαρ 2 είναι και γ**ω απλα δεν εχει την εφαρμογη news και ουτε μου δειχνει αυτο το καινουριο με την εξοικονομιση ενεργειας στις ρυθμισεις Πώς πάει γενικά?Σκέφτομαι να την περάσω (αν και θα κλαίω το τζέιλμπρεικ) και διάβασα καναδυο χρήστες να λένε ότι είναι πιο βαριά από την 8
Paralizer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ το έβαλα χθες. Είμαι κάτοχος iPhone 6. Μετά από κάνα 5ωρο ενασχόλησης κατέληξα στο συμπέρασμα ότι επιστρέφω στην 8.4 Πολύ βαρύ ακόμα για το 6άρι μου. Ότι και να κάνω ακόμα και scroll down στις επαφές για παράδειγμα που έχω μέσα στο Whatsapp, ακόμα και (λιγότερο βέβαια) στις επαφές του κινητού, το scroll δεν είναι smooth και κάνει πολλά σπασίματα. Στις εναλλαγές μεταξύ των εφαρμογών που τρέχουν στο Background δεν εναλλάσσονται όπως πριν. Πρώτα μαυρίζει η οθόνη και έρχεται μπροστά η εφαρμογή που επιλέγεις μετά από 1 δευτερόλεπτο, ενώ πριν οι εναλλαγές μεταξύ στις εφαρμογές ήταν άμεσες. Γενικώς παρατήρησα ότι μειώθηκε, όχι τρομερά, αλλά αισθητά η ταχύτητα του κινητού. Το μόνο θετικό μέχρι στιγμής ότι λόγο της γνωστής "πατέντας" που έκαναν με τις εφαρμογές κέρδισα περίπου 1GB ελεύθερου χώρου. Αυτά τα μέχρι στιγμής συμπεράσματά μου 1
iMarilina Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ το έβαλα χθες. Είμαι κάτοχος iPhone 6. Μετά από κάνα 5ωρο ενασχόλησης κατέληξα στο συμπέρασμα ότι επιστρέφω στην 8.4 Πολύ βαρύ ακόμα για το 6άρι μου. Ότι και να κάνω ακόμα και scroll down στις επαφές για παράδειγμα που έχω μέσα στο Whatsapp, ακόμα και (λιγότερο βέβαια) στις επαφές του κινητού, το scroll δεν είναι smooth και κάνει πολλά σπασίματα. Στις εναλλαγές μεταξύ των εφαρμογών που τρέχουν στο Background δεν εναλλάσσονται όπως πριν. Πρώτα μαυρίζει η οθόνη και έρχεται μπροστά η εφαρμογή που επιλέγεις μετά από 1 δευτερόλεπτο, ενώ πριν οι εναλλαγές μεταξύ στις εφαρμογές ήταν άμεσες. Γενικώς παρατήρησα ότι μειώθηκε, όχι τρομερά, αλλά αισθητά η ταχύτητα του κινητού. Το μόνο θετικό μέχρι στιγμής ότι λόγο της γνωστής "πατέντας" που έκαναν με τις εφαρμογές κέρδισα περίπου 1GB ελεύθερου χώρου. Αυτά τα μέχρι στιγμής συμπεράσματά μου απλά όμως δεν πας 8.4, πας 8.4.1
sariil Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 καλέ κατέβασέ την από σάιτ και πέρνα την με shift-Restore. Πώς πάει γενικά?Σκέφτομαι να την περάσω (αν και θα κλαίω το τζέιλμπρεικ) και διάβασα καναδυο χρήστες να λένε ότι είναι πιο βαριά από την 8 Εγώ έχω την 9 αρκετό καιρό σε beta, και καμιά βδομάδα την 9.1. Σε ipad 2 και σε iphone 5 πάει πολύ καλύτερα από την 8. Το ipad2 ξαναζωντάνεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα