Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω τα Windows μετά από φόρματ το error code είναι 0xC004F063 οποίος ξέρει ας βοηθήσει

Δημοσ.

τελικα μιλησα με την microsoft και μου ειπε για καποιο παραξενο λογο οτιι το product key  is blocked  και οτι πρεπει να αγορασω καινουργιο 

λες και εκανα κατι αλλο εκτος απο φορματ... θα παρει .... που θελει και  να της αγορασω καινουργιο απλα μενω ετσι ...χωρις product key  και οτι γινει 

Δημοσ.

Έχω το product key. Και έκανα φόρματ από ένα usb που είχα με τα 7 λέει ότι δεν μπορεί και ότι πρέπει να αγοράσω καινούργιο κλειδί...θα πήγαινα άνετα Linux αλλά έχω προγράμματα που δεν υποστηρίζονταί

Δημοσ.

τελικα μιλησα με την microsoft και μου ειπε για καποιο παραξενο λογο οτιι το product key  is blocked  και οτι πρεπει να αγορασω καινουργιο 

λες και εκανα κατι αλλο εκτος απο φορματ... θα παρει .... που θελει και  να της αγορασω καινουργιο απλα μενω ετσι ...χωρις product key  και οτι γινει 

δεν υπάρχει το "για καποιο παραξενο λογο" τη στιγμή που έχεις νόμιμη άδεια και κάνεις νόμιμη χρήση

θα επιμείνεις ξανά και ξανά με κάθε τρόπο στο support, έχεις δικαίωμα

μόνη περίπτωση να έχεις άδικο, είναι να έχουν παραβιαστεί οι άροι της νόμιμης άδειας χρήσης σου

εσύ ξέρεις ή πρέπει να το ψάξεις

ΥΓ:

Ως τον επόμενο Αύγουστο, η MS μοιράζει ενεργοποιήσεις για τα Windows 10,

αν ενδιαφέρεσαι είναι μια εναλλακτική λύση

Δημοσ.

Παιδιά τώρα κατάλαβ τη πατάτια έκανα.επειδή άλλαξα επεξεργαστή και η μητρική δεν το σηκώνε έκανα bios update.έτσι μάλλον το έχασα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...