Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ηθελα την συμβουλη σας για το αν αξιζει να κανω αναβαθμιση στο παρακατω σύστημα και αν ναι σε ποια κομματια μου προτείνετε να αλλάξω ωστε να αρχιζει να ξαναπαιρνει τα πανω του!

Χρήση: Η χρήση είναι κυρίως gaming. Παίζω κυριως παιχνιδια online τύπου mmo(World of warcraft-Wildstar) first person shooter(BF4) και θα ηθελα να μπορω να παιξω και κανενα καινουργιο παιχνιδι σε medium προς high settings σε ικανοποιητικα fps!

Σύστημα:

CPU:  Intel Core i3 (3.06Ghz)
GPU:  Sapphire 5770 1Gb
MB :  Gigabyte p55A-UD3
PSU: COOLERMASTER 500W extreme
HDD: WD SATA II 1TB Green
RAM:  DDR3 Corsair 4Gb (1600)

Mε μια προσφατη ερευνα βρηκα αυτα τα καλουδια που θα μπορουσα να βαλω..

Source.png Πηγή:

Asus GeForce GTX960 2GB Strix OC (90YV07N0-M0NA00)

Source.png Πηγή:

Samsung 850 Evo 250GB 

Τέλος το budget δεν ειναι περιορισμενο αλλα δεν θα ηθελα οι επιλογες του  upgrade μου να πλησιάζουν σε τιμες ενος ολοκληρωμενου συστηματος ι5(το οποιο ηταν και η εναλλακτικη λύση που σκεφτόμουν).

Δημοσ.

Τωρα που πεσανε οι τιμες στις Ram,εκμεταλευσου το ομως να πας σε 8Gb μιας και τα περισσοτερα νεα παιχνιδια χρειαζονται 6-8gb ram. Σε καρτα γραφικων αν δεν θες να αλλαξεις τροφοδοτικο μαλλον για 960 σε βλεπω.

Δημοσ.

και αν μπορείς να βρεις και κανέναν i5-760 απο αγγελία η ανώτερο θα ήταν καλύτερο.

καλα τα 2 cores του i3,αλλα με τον i5 θα πας καλύτερα.

• Like 2
Δημοσ.

Τωρα που πεσανε οι τιμες στις Ram,εκμεταλευσου το ομως να πας σε 8Gb μιας και τα περισσοτερα νεα παιχνιδια χρειαζονται 6-8gb ram. Σε καρτα γραφικων αν δεν θες να αλλαξεις τροφοδοτικο μαλλον για 960 σε βλεπω.

Θα τσιμπησω τοτε αλλη μια 4gb ram λεω σε kingston hyper x.... παιζει ομως τιποτα με τις συχνοτητες επειδη η 4αρα που εχς ηδη ειναι πιο παλια?? Και κατι αλλο, λες να θελω και αλλαγη τροφοδοτικου με την gtx960??

και αν μπορείς να βρεις και κανέναν i5-760 απο αγγελία η ανώτερο θα ήταν καλύτερο.

καλα τα 2 cores του i3,αλλα με τον i5 θα πας καλύτερα.

Βρηκα εναν ι5-760 μεταχειρισμενο στα 55 ευρω....ειναι καλα??να τον παρω λετε?

Δημοσ.

Δες λες budget και ποιά οθόνη έχεις.Πόσα χρόνια έχεις το τροφοδοτικό;

H οθόνη που έχω ειναι μια Dell UltraSharp U2312HM 23" επίσης το τροφοδοτικο μου το έχω απο τον φλεβάρη του 2011.

Το budget για την αναβαθμιση δεν θα ηθελα να ξεπερναει τα 400-500ευρω.

Δημοσ.

Θα βαλω πανω την gtx960 enan ssd evo850 260gb αλλη μια 4gb ram, τωρα το ερωτημα μου ειναι αν αξιζει να παρω εναν ι5-760 που βρηκα μεταχειρισμενο και ειναι ιδιο socket με την M/B μου......και δευτερον αν εχετε να μου προτεινετε καποιο τροφοδοτικο να εχω το κεφαλι μου ησυχο!

Δημοσ.

Για τον psu μαλλον θα παω για τον πρωτο που προτεινεις αν και δεν τον βρισκω σε πολλα μαγαζια στο skroutz. Για τον επεξεργαστη τελικα να παω στον τετραπυρηνο αντιστοιχο, ιδιας γενιας??

Δημοσ.

Για να πας σε πιο καινουργιο 4πυρηνο πρεπει να αλλαξεις ολοκληρο socket και αρα μητρικη και επεξεργαστη μαζι. Και για καινουργια οι τιμες ξεφευγουν παρα πολυ ειδικα αυτο τον καιρο.

Αρα εχεις 2 λυσεις. 

1)Πας σε used 4πυρηνους socket 1155 ή 1150(αναλογα το κοστος και τα χρηματα που θες/μπορεις να διαθεσεις)χωρις ομως να πεσεις σε καρτα γραφικων που ειναι και το βασικο

2)Πας σε 4πυρηνο του socket σου για να γλυτωσεις χρηματα και να αρχισεις να μαζευεις για μελλοντικη αναβαθμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...