Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που το ότι ο 810 δεν είναι καλός που ακούγεται από όλους σας, τον έχετε; τον είχατε σε κάποια συσκευή σας; γιατί εγώ έχω ένα s6 και ένα Μ9 και λέω το αντίθετο.

Δημοσ.

Μπορεί τα Nexus να μην έχουν τον τελευταίο επεξεργαστή ή χαρακτηριστικά άλλα έχω το Nexus 4 της LG έχει την έκδοση 5.1.1 του android. Είναι καθαρό το λειτουργικό και φυσικά το κινητό πάει πολύ καλά παρά τα χρονάκια του. Για έμενα τα Nexus πραγματικά κάθετε το λειτουργικό άψογα και λειτούργει χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Περιμένω τιμή και φυσικά να έρθει στην Ελλάδα.

Και 'γω τα ίδια φίλε...280 το είχα πάρει πριν 2 χρόνια. 5.1.1 και πάει μια χαρά, εκτός από μπαταρία. Και κάθομαι και ψάχνω καμμιά φορά καμμία εναλλακτική...αλλά σκέφτομαι ότι σε μπελάδες θα μπω με όλα τα υπόλοιπα...οπότε μέχρι να διαλυθεί...το ίδιο...

• Like 1
Δημοσ.

Και 'γω τα ίδια φίλε...280 το είχα πάρει πριν 2 χρόνια. 5.1.1 και πάει μια χαρά, εκτός από μπαταρία. Και κάθομαι και ψάχνω καμμιά φορά καμμία εναλλακτική...αλλά σκέφτομαι ότι σε μπελάδες θα μπω με όλα τα υπόλοιπα...οπότε μέχρι να διαλυθεί...το ίδιο...

Άλλαξα μπαταρία γιατί αυτό θα το κρατήσω σαν Backup μόλις αγοράσω το επόμενο …. Πάει καλά με την νέα μπαταρία.

Το καθαρό android το μόνο θέμα που μπορεί κάποιος να το κατηγορήσει είναι ότι δεν έχει κάποιες ευκολίες όπως πχ τον διακόπτη για το enable/disable στα data. Περίεργος δεν έχει βγει κανένα widget μετά το 5.x που να λειτούργει.

Δημοσ.

Το καθαρό android το μόνο θέμα που μπορεί κάποιος να το κατηγορήσει είναι ότι δεν έχει κάποιες ευκολίες όπως πχ τον διακόπτη για το enable/disable στα data. Περίεργος δεν έχει βγει κανένα widget μετά το 5.x που να λειτούργει.

Ισχύει. Ή θα χρησιμοποιήσεις το μενού με τα δύο δάκτυλα με 1 gesture και 2 taps ή μία συντόμευση για τα data που θες δύο taps. Εγώ κάνω το 2ο...

Το LG πάντως φαίνεται όντως πολύ πιο ωραίο. Με χαλάει μόνο η κάμερα που εξέχει, αλλά δε θα τα βάψω και μαύρα γι'αυτό...

Δημοσ.

Ειλικρινα, δεν.... Και το λεω εγω που εχω ενα θεμα με τα Nexus, αλλα γιατι να μην παρει καποιος το G4? Και ποιο ομορφο (σχετικο αυτο) και καλυτερη καμερα και καρτα μνημης και καλυτερη οθονη και fast charging και ραδιοφωνο και 450€ εδω περα.
Για το "χαβαι" δε το συζηταμε καθολου, sd810=fail. Δεν εχω συσκευη με τον 810, αλλα οσοι εχουν, ακομα και στο 1+1#2 που υποτιθεται οτι εχει την v2.1, λενε οτι το ψησιμο και το throttling πανε συννεφο.

υγ. Το προηγουμενο Nexus 5, βγηκε με τον snapdragon 800 ο οποιος ηταν το κορυφαιο SoC, οπως και το Nexus 6 που ειχε τον 805. Aκομα και το 4 φορουσε τον S4 pro που ηταν κορυφη εκεινη την εποχη. Τα Nexus εκαναν εκπτωσεις στην καμερα (εκτος απο το 6), στα υλικα κατασκευης, ραδιοφωνο, micro SD και μπαταρια.

Δημοσ.

το καλό με τα νέξους δεν είναι μόνο το καθαρό android. είναι και το ότι επειδή ήταν σε εξαιρετικές τιμές για αυτό που ήταν (τουλαχιστον τα 4/ 5 και το 7/ 7 (2013)) είναι πολύ δημοφιλή, με πολλούς developer να φτιάχνουν ρομ και κερνέλ. τέτοια δημοφιλία με ότι αυτό συνεπάγεται δύσκολα τη βρίσκεις σε άλλες android συσκευες

Δημοσ.

Για μένα τα nexus είναι πιο άχρηστα από ποτέ.. Πλέον με τα Specs που έχουμε το να κυνηγάς γυμνό Android με βασικές ελλείψεις είναι χαζό. Προσωπικά θεωρώ το μενού της htc και Sony ότι καλύτερο με 5 προσθήκες που το κάνουν απολύτως ολοκληρωμένο..

Στο άλλο άκρο τo TouchWiz της Samsung που είναι για κλάματα.

Άρα για αυτούς που απορούν γιατί πολλοί λένε ότι τα καλύτερα είναι τα nexus θα τους έλεγα να μην ακούνε αυτούς που έχουν μείνει στο 2012....

Το nexus 5 πχ είχε τραγική κάμερα, κακή μπαταρία και μέτριο μενού, ενώ το ότι πήρε πρώτο το Android 5 μόνο πλεονέκτημα δεν ήταν...εκτός αν είσαι προγραμματιστης και θες να ετοιμάσεις εφαρμογές... Καμία άλλη χρησιμότητα στο να παίρνεις πρώτος updates.

Δημοσ.

Αν και έχεις κάποια points δεν μπορείς να λες τα nexus άχρηστα. Είδαμε και τα καινούρια με τα τελευταία specs τι κάνουν. Και το να έχεις τηλέφωνο του 2012 και να τρέχει όπως τρέχουν τα σημερινά δεν είναι και λίγο. Πες μου ποιος έχει σήμερα Galaxy S3...που να λειτουργεί σχετικά καλά;....Την ίδια μοίρα θα έχουν και τα σημερινά S6 των 800 ευρώ σε κανά-δυο χρόνια, αλλά οκ περί ορέξεως....

Δημοσ.

διαφωνω, για το S3 οντως ετσι ειναι αν και υπαρχουν custom rom να το κανεις να πηγαινει οπως ενα Nexus, μιας και οπως ηδη ειπα η samsung τα γονατιζει, ειδικα το S3, αλλα το Μ7 ή το Ζ ή το Ζ1, πετανε, παρολο που εχουν περασει 2 χρονια...

Κατα τα αλλα, δεν εννοω οτι δεν εχουν λογο υπαρξης, αλλα θεωρω πως απο τη στιγμη που το μονο τους πλεονεκτημα ειναι τα γρηγορα Updates, για μενα ειναι μειονεκτημα..

Μειονεκτημα για μενα γιατι πλεον καθε μεγαλη αναβαθμιση εχει προβληματα και γινεσαι πειραματοζωο..κατι που δε θα συμβει σε μια εταιρεια που δε βιαζεται τοσο, οπως samsung, sony Κτλ.

για εναν προγραμματιστη που θελει να ετοιμασει την εφαρμογη του ομως ειναι πλεονεκτημα.

Επισης το ανδροιδ ειναι πληρες πλεον, δεν ειμαστε στην εκδοση 2.1 που οντως καθε Update ειχε σημαντικες προσθηκες..αρα δεν ισχυουν οι ιδιοι κανονες τοτε με τωρα.

Τελος, οταν ενα κινητο δεν εχει καλη καμερα,καλη μπαταρια και πληρες μενου, τοτε γιατι να ειναι πλεονεκτημα? επειδη κανει 400 ευρω?

Εγω προσωπικα δε θα το προτιμουσα γιατι υπαρχουν πολλα στα ιδια λεφτα που κανουν περισσοτερα, και πετανε..

και να σου πω και κατι, εχω ενα Ζ3c, του εβαλα την 5,1,1 και συνεχιζει να πεταει αλλα ειδα οτι μου μειωσε τη μπαταρια απο 2-3 ημερες σε 1, τη 2η με το ζορι..το γυρισα σε 4.4.4 και ειμαι μια χαρα. Πλεον το επιχειρημα ή γενικα το θεμα αναβαθμιση δεν ειναι προτεραιοτητα, γιατι απο την 4.3 και μετα το ανδροιδ ειναι πληρες για το μεσο χρηστη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...